Nemtom, szegény nő úgy elb_szott ahogy van. Monjuk tény, hogy még mindig jobb a medveczkinél...
Ha meg tényleg nem montázs, akkor meg a sminkeseket kell agyonverni, mert tényleg veszettül más a fejének a színe... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 21:45
Ha meg tényleg nem montázs, akkor meg a sminkeseket kell agyonverni, mert tényleg veszettül más a fejének a színe... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Figyelj, a korához képest (amúgy fogalmam sincs, hogy hány éves) nem olyan rossz a teste...
Nyilván volt egy kis fotosop a ráncok, miegymás eltüntetéséért, de akkor sem mondanám, hogy hányinger...
Nyilván volt egy kis fotosop a ráncok, miegymás eltüntetéséért, de akkor sem mondanám, hogy hányinger...
Figyelj, Sárl kedves....mutasd már meg, hol irtam én olyat, hogy "hányinger" ?! Maradjunk abban, hogy ennél én sokkal toleránsabb vagyok...
Egyébként a korához képest tényleg nem olyan rossz a teste....de ahhoz már igen, hogy naptáron pózoljon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként a korához képest tényleg nem olyan rossz a teste....de ahhoz már igen, hogy naptáron pózoljon...

Admin

Figyelj, a korához képest (amúgy fogalmam sincs, hogy hány éves) nem olyan rossz a teste...
Jó reggelt Jó szombatot !!
De jól indul a nap 2 ilyen jó videóval szét röhögtem magam
Legyen szép napotok
De jól indul a nap 2 ilyen jó videóval szét röhögtem magam
Legyen szép napotok

Háááááát nm is hányinger...hanem ez a hányás....
Ha ez wkinek tetszik..akkor hajráááá...
...bár ha jobban megnézem...a kóbász tetszik a kezében...megenném szíwesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha ez wkinek tetszik..akkor hajráááá...

Admin

Nyilván volt egy kis fotosop a ráncok, miegymás eltüntetéséért, de akkor sem mondanám, hogy hányinger... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 21:39
Nyilván volt egy kis fotosop a ráncok, miegymás eltüntetéséért, de akkor sem mondanám, hogy hányinger... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 26. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos, nem montázs....ez a magyar valóság.
A képek a Hal a tortán forgatása közben(után) készültek....
S a "Művésznő " felettébb meg volt elégedve az eredménnyel...

Sajnos, nem montázs....ez a magyar valóság.
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 09. 26. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 19:31

Öööö nem akarok a kismalac néhány fórumozójának szintjére süllyedni, de szerintem ez egy montázs kép, gyanúsan más színű a feje mint a teste, bár lehet valódi is simán kinézem, hogy van akkora iq betyár hogy így pózoljon.
juteszembe:
Skatula Duó - Kiszel Tünde dal

juteszembe:
Skatula Duó - Kiszel Tünde dal
Öööö nem akarok a kismalac néhány fórumozójának szintjére süllyedni, de szerintem ez egy montázs kép, gyanúsan más színű a feje mint a teste, bár lehet valódi is simán kinézem, hogy van akkora iq betyár hogy így pózoljon.
juteszembe:
Skatula Duó - Kiszel Tünde dal (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 26. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 14:24

juteszembe:
Skatula Duó - Kiszel Tünde dal (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 26. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

hoztam surdinak is egy képet, mert még megvádol, hogy csak öregSam-nek kedvezek

Anyám ezt a képet
Nem a giccs topicba akartad tenni ?
Komolyan nem értem ezt a nőt ez már mindent elvállal?

Nem a giccs topicba akartad tenni ?
Komolyan nem értem ezt a nőt ez már mindent elvállal?
jééézus uram ur isteeen......ez valami katasztrofa
...Tünci lecserélte a Donatellácskááát?
háááát...esküszöm...levetközök....valami ilyesmi ruciba...fogok valami "disznoságot " a kezeimbe...és pozolok....
...talán ennyit biztos keresnék a fotoimmal...
azt hiszem a combfixem sem csuszna le ennyire egy kis térdepelésnél...
(és...most látom...a hasaaaaaa....uram atyám...)
ez a Nő..egyre hülyébb...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 26. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 14:24

háááát...esküszöm...levetközök....valami ilyesmi ruciba...fogok valami "disznoságot " a kezeimbe...és pozolok....

azt hiszem a combfixem sem csuszna le ennyire egy kis térdepelésnél...

ez a Nő..egyre hülyébb...

Gyerekek olyan sztorit olvastam, hogy hihetetlen. Mivel régi történet, lehet, hogy már ismertétek.
Volt egy fickó (Kyle MacDonald), aki egy piros iratkapcsot elkezdett csereberélni a neten és egy év alatt lett egy háza.
Figyeljétek, hogy csinálta a cseréket:
- iratkapocs,
- hal alakú golyóstoll
- gömbkilincs,
- kempingfőző,
- áramfejlesztő, (a Haditengerészet egyik őrmesterétől)
- söröshordó és neonreklám,
- motoros szán (a kanadai tévés és rádiós műsorvezetőtől, Michael Barrette-től),
(A quebeci híresség meghozta az iratkapcsos ember szerencséjét)
- szponzorált út,
- mikrobusz.
- lemezkiadói szerződés (30 óra felvétel és 50 órányi utómunka)
- egy évi lakhatás egy házban,
- egy délután Alice Cooperrel,
- KISS-zenekaros hógömb,
- mozifilmszerep,
- HÁZ
itt a pasi blogja
Azért ez nem semmi történet, ugye?
Volt egy fickó (Kyle MacDonald), aki egy piros iratkapcsot elkezdett csereberélni a neten és egy év alatt lett egy háza.
Figyeljétek, hogy csinálta a cseréket:
- iratkapocs,
- hal alakú golyóstoll
- gömbkilincs,
- kempingfőző,
- áramfejlesztő, (a Haditengerészet egyik őrmesterétől)
- söröshordó és neonreklám,
- motoros szán (a kanadai tévés és rádiós műsorvezetőtől, Michael Barrette-től),
(A quebeci híresség meghozta az iratkapcsos ember szerencséjét)
- szponzorált út,
- mikrobusz.
- lemezkiadói szerződés (30 óra felvétel és 50 órányi utómunka)
- egy évi lakhatás egy házban,
- egy délután Alice Cooperrel,
- KISS-zenekaros hógömb,
- mozifilmszerep,
- HÁZ
itt a pasi blogja
Azért ez nem semmi történet, ugye?
Hoppáhoppá!
Hát megcsinálta BabySilver!
Szép jó napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 14:31
Hát megcsinálta BabySilver!
Szép jó napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

óóóóó...mit láttam kovi blogjában
egy régi, kedves fórumozónkat...kattanjatok rá a témára

...és még Én vagyok türelmetleeeen?
jah..persze,hogy az vagyok...mikor fasirtevésre használnád az Én gyönyörüséges kis(nagy) ajka(i)mat...
szép napot nappali
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 26. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 07:22

jah..persze,hogy az vagyok...mikor fasirtevésre használnád az Én gyönyörüséges kis(nagy) ajka(i)mat...

szép napot nappali

Szasztok!
Pedig a 10. fasírt még csak a 2. percben wót...
..még jó,hogy berágtam(!)...ilyen türelmetlen királyjányost,..
Pedig mind a kettő ajkáról szerettem wóna fasírtot enni..

Szasztok!
..még jó,hogy berágtam(!)...ilyen türelmetlen királyjányost,..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 09:28

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Sárl..mondom (Írom)...nincs köze a táplálkozáshoz....illetve,ez sem igaz igy...azért valamennyire van...de látod..Nálam nem sok jelentösége van...
igy aztán neaggodj...
Surdikám...ezt meg Neked babyy...
és nem is jol tudod...a gázos azért rágott be,mert a 10-dik golyoka-fasirtot nem voltam hajlando az "ajkambol-rol" tálalni Nekije...

Sárl..mondom (Írom)...nincs köze a táplálkozáshoz....illetve,ez sem igaz igy...azért valamennyire van...de látod..Nálam nem sok jelentösége van...
igy aztán neaggodj...

Surdikám...ezt meg Neked babyy...

és nem is jol tudod...a gázos azért rágott be,mert a 10-dik golyoka-fasirtot nem voltam hajlando az "ajkambol-rol" tálalni Nekije...

háááát...ööö...izéééé...evvel én vitatkoznék
magam baby silverre gondoltam, régebben aktív nappalis volt
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 15:36

magam baby silverre gondoltam, régebben aktív nappalis volt

meglestem én is nagyon szépek a lányok, hiába tud a Kovi válogatni

1)szopás
2)dugás
3)baszás
4)kúrás
na utolértem magam, ja még annyit, hogy Gute Geburtstag! vagy, hogy mondja a művelt angol, mindenkinek akinek a közelmúltban/jövőben van volt lesz szülinapja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 10:59
2)dugás
3)baszás
4)kúrás
na utolértem magam, ja még annyit, hogy Gute Geburtstag! vagy, hogy mondja a művelt angol, mindenkinek akinek a közelmúltban/jövőben van volt lesz szülinapja.

Admin

Ma képi asszociációs játék jön!
Kinek mi jut eszébe először a képekről? (bocs, vannak köztük provokatívak is
1)

2)

3)

4)
Kinek mi jut eszébe először a képekről? (bocs, vannak köztük provokatívak is

1)

2)

3)

4)

- A franc egye meg ezt a magányt!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy szeretkezzek. (na meg máskor is)
- Miért nem vagyok képes összeszedni egy barátnőt?
- A héten nem fogok dugni, legalábbis nem valószínű, de hátha tévedek, de az már a csoda kategória lenne.
- Sup-sup-subidubi- szip-szop-hárompuni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 21:34
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy szeretkezzek. (na meg máskor is)
- Miért nem vagyok képes összeszedni egy barátnőt?
- A héten nem fogok dugni, legalábbis nem valószínű, de hátha tévedek, de az már a csoda kategória lenne.
- Sup-sup-subidubi- szip-szop-hárompuni.

Admin

No, ha már így összejött a társaság, legyen egy kis hiányos mondatos játék.
Fejezzétek be a mondatot (ha van kedvetek):
- A franc egye meg ezt a....
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
Fejezzétek be a mondatot (ha van kedvetek):
- A franc egye meg ezt a....
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

ez jó, bár én eddig csak Marót Viki előadásában hallottam és úgy kicsit jobban is tetszik, (a telefonomban is van akihez ez a csengőhang)
Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jägermeister ez teccik hallottam is már, de nincs meg valahol a magyar fordítása, vagy esetleg felirattal? Érdekelne a pontos szövege magyarul...
Jenó:Schnappi nagyon komoly, hátmég ha a teljes szöveget érteném(bár úgy sejtem ez a kuckó mackó meg a csovi csovi dzsaszper bonyolultságával vetekszik)...
bocs de le vagyok maradva egy héttel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jägermeister ez teccik hallottam is már, de nincs meg valahol a magyar fordítása, vagy esetleg felirattal? Érdekelne a pontos szövege magyarul...
Jenó:Schnappi nagyon komoly, hátmég ha a teljes szöveget érteném(bár úgy sejtem ez a kuckó mackó meg a csovi csovi dzsaszper bonyolultságával vetekszik)...

bocs de le vagyok maradva egy héttel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
meglestem én is nagyon szépek a lányok, hiába tud a Kovi válogatni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 14:31

óóóóó...mit láttam kovi blogjában