Jah oszt ő lenne a fagyi te meg nyalogatnád
pina (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

pina (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Andi! Ezt elszopogatnád? Már a vodkára gondoltam!
Noh...ebbül repetáznék jócskán....
Meg winném fagyizni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 09:27

Meg winném fagyizni...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Gusztustalan kép, pfúúúúúj, juszt is teszek ide egy szebbet!
Amúgy szép vasárnapot mindenkinek!

Te valamit félreértettél, én nem álmodozok a szopásról amikor csak kivánom megkapom.
Mivel fiatal koromban sok széptestű fiú megfordult az ágyamban igy már álmodozni sem kell róla hisz megvolt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 18:16
Mivel fiatal koromban sok széptestű fiú megfordult az ágyamban igy már álmodozni sem kell róla hisz megvolt.

Törölt felhasználó (326189)

Az álmodozás az élet megrontója.

Az álmodozás az élet megrontója.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 17:51

Köszönöm, hogy gondoltál rám de azt hiszem ez a cép fiúka már csak igy lenne benne hogy leszopjam

Köszönöm, hogy gondoltál rám de azt hiszem ez a cép fiúka már csak igy lenne benne hogy leszopjam
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Maminak! Naponta 3x!
És akkor még itt vannak a gyöngyszemek a nappaliba na ezek az igazi pasik
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 16:26

Köszi a tippet, abban a szobában még nem jártam! Van néhány belevaló (belém
) pasi köztük, tudnék választani!

Köszi a tippet, abban a szobában még nem jártam! Van néhány belevaló (belém
) pasi köztük, tudnék választani!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 13:44

Na most látom van itt olyan szoba is, hogy "igéző férfitekintetek ". Hogy nem vettem én ezt előbb észre? Vica ajánlom neked is a figyelmedbe.
De azért néha jó, ha itt is vannak jó képek, és nem mindig csak a férfiaknak, hanem nekünk, nőknek is.
De azért néha jó, ha itt is vannak jó képek, és nem mindig csak a férfiaknak, hanem nekünk, nőknek is.

Nekem ez tetszik a páromnak meg a vica képe tetszet,mi meg egymásnak tetszünk na igy van jól,ja és nekem még tetszik az összes fórumos csaj de ezt csak stikában irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Na most látom van itt olyan szoba is, hogy "igéző férfitekintetek ". Hogy nem vettem én ezt előbb észre? Vica ajánlom neked is a figyelmedbe.

Sziasztok, kellemes őszi délutánt mindenkinek !
Vicával egyetértek, nekünk is jár néha egy kis kikapcsolódás.
Ehhez mit szóltók??
Vicával egyetértek, nekünk is jár néha egy kis kikapcsolódás.
Ehhez mit szóltók??

na, még egy amazon..
MmePrune a védtelen jánykák védelmezője, aki megóv a gonosztól....most kezdtem el igazán reszketni, kivívtam a gg-s szentJohanna haragját...
ja kérem széllel szemben pisilni nem szabad, csak esőkabátban..vagy ott ahol nem fúj...(mondjuk itt)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 10:03

ja kérem széllel szemben pisilni nem szabad, csak esőkabátban..vagy ott ahol nem fúj...(mondjuk itt)

helyes és dícséretes tevékenységet folytatsz, csak így tovább
öregSam-től ne félj, én megvédelek tőle...csak nyugodtan tegyél be képeket továbbra is

öregSam-től ne félj, én megvédelek tőle...csak nyugodtan tegyél be képeket továbbra is

helyes és dícséretes tevékenységet folytatsz, csak így tovább
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 09:43

Na persze, kinek a pap, kink a lánya! Azért én inkább maradnék a pasiknál, ha már lehet választani!

Na persze, kinek a pap, kink a lánya! Azért én inkább maradnék a pasiknál, ha már lehet választani!

VIP
Admin

(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 07:56

Mindig csak a pasiknak raktok fel képeket, ez nem igazság! Most a lányoknak küldöm!

Mindig csak a pasiknak raktok fel képeket, ez nem igazság! Most a lányoknak küldöm!

Nyah én is boldog vagyok most már többet tudok itt lenni a fórumon,egészségünkre

Az enyémet fölösleges berakni újra,de vissza tudod nézni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 12. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 13:54

helllllllloooooooooooo mindenkinek
ma csupa jó dolog történt velem...olyan nagyon boldog vagyok...lécccci rakjon be minden pasi egy aktot magáról...emelni akarom a boldogságküszöbömet

ma csupa jó dolog történt velem...olyan nagyon boldog vagyok...lécccci rakjon be minden pasi egy aktot magáról...emelni akarom a boldogságküszöbömet

Nagyon szívesen... A "kebeltelenség"-ről csak annyit, hogy (ahogy olvastad is lentebb) csakm azt hitték, hogy eltávolították a mellüket, de feltehetően inkább csak leszorították...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 13. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 20:51

Köszönöm a kimeritő választ ! Remélhetőleg akkor én még sem vagyok egy harcias asszonynéphez tartozó amazon, hisz akkor nem Sam lenne nekem Istenem, hanem ARES, és ARTEMIS. Mindig is foglalkoztatott a görög mitológia, de nem hinném, hogy bármely életemben lett volna szerencsém hozzájuk tartozni, hisz élő Amazonnal soha senki nem találkozott. De ha mégis, akkor sincs okom szégyenre, hisz ezek a nők nem csak bátrak voltak, de bizony szépek is. Ha jól tudom szobrászokat, festőket, grafikusokat ihletett meg ez a régi rege. Ezek a harcias asszonyok nem csak pusztitották a városokat, hanem sok uj várost is alapitottak, mind pl. Kymét, Ephosost, stb.
Na nem merülők bele.
Amugy sem lehetnék én amazon, hisz nem jellemző rám a kebeltelenség, sőőt.
Nagyon élveztem tömör kis beszámolódat, köszönöm.
Na nem merülők bele.
Amugy sem lehetnék én amazon, hisz nem jellemző rám a kebeltelenség, sőőt.
Nagyon élveztem tömör kis beszámolódat, köszönöm.