nem is horkolok, te dinnnye
és mondd csak, agresszíven bánsz a nőkkel is? mert én imádom a seggrepacsis/hajtépős szexet
majd nem veszem le a zoknimat...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 09. 12. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 21:25

es a medveborrol tunjon MINDENKI, ledolok egy jagerrel es egy sorrrel...egyedul Szilva horkolasat birom, mastol lehet agresssziv leszek

szeplelku =ezt Neked nem tom elmagyarazni, de masnak JO EMBERT jelent :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 12. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 21:24

a szőrös testűt alá tudom támasztani...még most is nyoma van a konyhámban
széplelkű? az mit jelent konkrétan?

széplelkű? az mit jelent konkrétan?
es a medveborrol tunjon MINDENKI, ledolok egy jagerrel es egy sorrrel...egyedul Szilva horkolasat birom, mastol lehet agresssziv leszek

a szőrös testűt alá tudom támasztani...még most is nyoma van a konyhámban
széplelkű? az mit jelent konkrétan? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 09. 12. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 21:21

széplelkű? az mit jelent konkrétan? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 09. 12. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

a szorostesut tom garantalni...a korban levo az kerdeses (ha 60 felettire vagysz, akkor tevedes :P)
de biztositani tom, hogy szeplelku

a szorostesut tom garantalni...a korban levo az kerdeses (ha 60 felettire vagysz, akkor tevedes :P)
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 21:11

Tom Te meg micsoda egy Pernahajder vagy?? Hát miket igértél nekem, mondd meg miket? És azóta mást sem csinálsz, csak a gatyádból ugrálsz kifelé.
Pedig nekem jó korban lévő, szöröstestű, igazi pasikat igértél, meg hogy nem bánom meg, ha jövök. Hát itt vagyok !! Várok, de már kezdek unatkozni.
Pedig nekem jó korban lévő, szöröstestű, igazi pasikat igértél, meg hogy nem bánom meg, ha jövök. Hát itt vagyok !! Várok, de már kezdek unatkozni.

Tom Te meg micsoda egy Pernahajder vagy?? Hát miket igértél nekem, mondd meg miket? És azóta mást sem csinálsz, csak a gatyádból ugrálsz kifelé.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 12. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mind mondani szokták, az igazság " odaát vagyon " !
De azért neked megsugom, hogy vaginám, megkülönböztetett állapotban van és remélhetőleg abban is marad. Talán mert ebben az életben már végre megtalálta a neki valót, amitől igazán őszintén viselkedhet. Már nincs félnivalója, már nyugodt, hisz bármikor, bármit is kér, megkapja.
Na de egy egész monológba nem szeretnék belemenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 13:11
De azért neked megsugom, hogy vaginám, megkülönböztetett állapotban van és remélhetőleg abban is marad. Talán mert ebben az életben már végre megtalálta a neki valót, amitől igazán őszintén viselkedhet. Már nincs félnivalója, már nyugodt, hisz bármikor, bármit is kér, megkapja.
Na de egy egész monológba nem szeretnék belemenni.

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szia!
Jól tetted, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Téged elfelejtettelek "megtámadni" vele. Talán azért, mert pont akkor költöztél be a nappaliba, amikor én nem voltam egy ideig.
És ha nem baj, visszakérdeznék. Jelenleg mi az az igazság, amit mondana?
Jól tetted, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Téged elfelejtettelek "megtámadni" vele. Talán azért, mert pont akkor költöztél be a nappaliba, amikor én nem voltam egy ideig.
És ha nem baj, visszakérdeznék. Jelenleg mi az az igazság, amit mondana?
Gratulálok, bár csak sejtésem van, miért is örülsz ennyire. Gondolom nem volt könnyű!
De ügyes vagy !! És megérdemelsz igazi aktokat is. Én is ügyeskedem itt neked, küldök egy érdekes nem éppen akt/ okat /.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 12. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 13:54
De ügyes vagy !! És megérdemelsz igazi aktokat is. Én is ügyeskedem itt neked, küldök egy érdekes nem éppen akt/ okat /.

helllllllloooooooooooo mindenkinek
ma csupa jó dolog történt velem...olyan nagyon boldog vagyok...lécccci rakjon be minden pasi egy aktot magáról...emelni akarom a boldogságküszöbömet

ma csupa jó dolog történt velem...olyan nagyon boldog vagyok...lécccci rakjon be minden pasi egy aktot magáról...emelni akarom a boldogságküszöbömet

Sziasztok, szép délutánt kívánok mindenkinek!
Charlotte a kérdésedre
1. mit tennék a vaginámra: mindent ami szép és kellemes az érintése, de leginkább azt amit hamar lelehet vetni
hogy bele???????? ja az nem volt a kérdés, gondolom az máskor lesz
D
2. erről az jút az eszembe, ha cipőm beszélni tudna, hely de nagy mesemondó volna
de vagina csak csendesen sóhajtozna és hangot adna vágyának!
A többit most nem irom le
gondoljátok szépen hozzá, mert én félénk és nagyon visszafogott egy teremtés vagyok, formásan öregszem
Charlotte a kérdésedre

1. mit tennék a vaginámra: mindent ami szép és kellemes az érintése, de leginkább azt amit hamar lelehet vetni

2. erről az jút az eszembe, ha cipőm beszélni tudna, hely de nagy mesemondó volna

A többit most nem irom le

ne, vazzze, tényleg megérdemelsz...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 12. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

mergesssmergesss..
miert kell mindent elkotyogj??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 12. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
miert kell mindent elkotyogj??

Gratulálok, és büszkék vagyunk rád!
Megérdemled:

Megérdemled:

ohhh...erre a testre emlékszem
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 09. 12. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 14:50

termeszetesen
remelem nem haragszol, hogy az arcom nem mutatom meg

termeszetesen

köszi szépen!
eme kiváló sörért meg pláne hála!
sziasztok. jó 7végét!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 14:26
eme kiváló sörért meg pláne hála!
sziasztok. jó 7végét!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Surda! fogadd őszinte jókivánságaimat!

Surda! fogadd őszinte jókivánságaimat!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:59

Teeee hová kűtted azt a mélt????????????
a szabad levelesre, vagy a cégesre???
egyébként mekk nagyon köszönöm a jókívánsegget!

Szia!
És ha nem baj, visszakérdeznék. Jelenleg mi az az igazság, amit mondana? (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:12
És ha nem baj, visszakérdeznék. Jelenleg mi az az igazság, amit mondana? (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, szép napot !
Tudod charlott igaz nem engem kérdeztél, de válaszolnék kérdéseidre.
Csak igaz ruhát adnék vaginámra, nem pont a legutolsó divat szerintid, a fontos, hogy igazi, és igaz legyen.
No ha meg beszélni tudna, hát a változatosság kedvéért, már megint csak az igazsággal állna elő. Néha kicsit fájdalmas az igazság, de azt hiszem hosszú távon megéri.
Ugye megértesz?
Csak igaz ruhát adnék vaginámra, nem pont a legutolsó divat szerintid, a fontos, hogy igazi, és igaz legyen.
No ha meg beszélni tudna, hát a változatosság kedvéért, már megint csak az igazsággal állna elő. Néha kicsit fájdalmas az igazság, de azt hiszem hosszú távon megéri.
Ugye megértesz?

Teeee hová kűtted azt a mélt????????????
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 09. 12. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 10:59

Jó nagyot mindenkinek!
Elfogtam egy üzenetet! Legalábbis a másik identitásom Margarete G. Zelle, alias Matat a Hari kémnő.
Üzenet Surdilovicsnak: " Te mocsok! Bár már le se szarsz, de én szeretlek!
A vasárnap bekövetkező eseményedre előre is nagy hejjehujját kívánok! Puncival/kkal, piával, stb.
Mert Te csak hétközben vagy, de öregedésed jele vasárnap lesz. Majd valamit e-mail-ben is küldök, de a múltkorira sem válaszoltál! Kabbé!"
Nyeu!

Elfogtam egy üzenetet! Legalábbis a másik identitásom Margarete G. Zelle, alias Matat a Hari kémnő.

Üzenet Surdilovicsnak: " Te mocsok! Bár már le se szarsz, de én szeretlek!
A vasárnap bekövetkező eseményedre előre is nagy hejjehujját kívánok! Puncival/kkal, piával, stb.
Mert Te csak hétközben vagy, de öregedésed jele vasárnap lesz. Majd valamit e-mail-ben is küldök, de a múltkorira sem válaszoltál! Kabbé!"

Nyeu!

Sziasztok, szép napot !
Ugye megértesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 10:13
Ugye megértesz?

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt, kedves új lakó!
Hajnali 4:40-kor fórumozni??? Még ébren voltál, vagy már ébren voltál?
Soraidból ítélve nő vagy, úgyhogy megtámadlak a szokásos beugró kérdésemmel, amit a Vagina monológok c. könyvből csórtam.
Szóval, ha van kedved, válaszolj ezekre:
Ha a vaginád felöltözne, mit viselne?
Ha beszélni tudna, mit mondana?
További jó fórumozást!
Hajnali 4:40-kor fórumozni??? Még ébren voltál, vagy már ébren voltál?

Soraidból ítélve nő vagy, úgyhogy megtámadlak a szokásos beugró kérdésemmel, amit a Vagina monológok c. könyvből csórtam.
Szóval, ha van kedved, válaszolj ezekre:
Ha a vaginád felöltözne, mit viselne?
Ha beszélni tudna, mit mondana?

További jó fórumozást!