Tegnap wót focsi???
Ez még wkit érdeköl???
Engeem biztos nem...a focsi nálam nulla...dupla...
Megnéztük a dokihauzt..oszt szex hajnalig...
...még,hogy focsi...brrrr
Ez még wkit érdeköl???

Engeem biztos nem...a focsi nálam nulla...dupla...

Megnéztük a dokihauzt..oszt szex hajnalig...

ennyire lekötött mindenkit a tegnap esti foci
tudod a Torghelle behívásakor ez jutott egyből az eszembe: ez már a vég kezdete!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 10. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 23:50

tudod a Torghelle behívásakor ez jutott egyből az eszembe: ez már a vég kezdete!

A csapat ma esti "szereplése" szerintem minderre választ ad... Annakidején Puskás Öcsi megmondta: "Kis pénz-kis foci, nagy pénz-nagy foci!"
Bár ezeknek a kutyaütőknek én egy fillért nem fizetnék.

A csapat ma esti "szereplése" szerintem minderre választ ad... Annakidején Puskás Öcsi megmondta: "Kis pénz-kis foci, nagy pénz-nagy foci!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 22:26
...."gyerekek"...ez szommorú,h. mi a vélemény a magyar futballról;a sportgézán találtam
:"Semmiképpen sem dúsgazdag futballbirodalom látszatát kelti az a plakát, amellyel a szerda esti labdarúgó-világbajnoki selejtezőt hirdetik Svédországban. A hazaiak a magyar válogatottal játszanak az A csoport második fordulójában.Hogy mit ábrázol, kinek-kinek a fantáziájára van bízva, de valahogy semmiképpen sem egy dúsgazdag focibirodalom látszatát kelti."

Törölt felhasználó (137313)

Szép napot nappali!
Ma nincs kaja?

Ma nincs kaja?

de már másutt megmogyorózták Neked, h a tygriss ugrál a farkán!!!
jah és vörös rózsa...
hmmm
abszolút dilemma
mikor egy nőnek kedvenc rózsája a sárga... de szíved szerint vöröset adnál Neki... nos akkor is sztem az imádottnak az ízlését kell lesni... és nem a saját öncélú érdekeid nézni!
sztemmm
jah és királylányka: hisz Te még 19 éves se vagy... egyik feled sincs annyi!
kóstolgatunk?
hát bizony szívesen és bármikor belédnyalnék... csak úgy kíváncsiságképp
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 10. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 11:01
jah és vörös rózsa...
hmmm
abszolút dilemma
mikor egy nőnek kedvenc rózsája a sárga... de szíved szerint vöröset adnál Neki... nos akkor is sztem az imádottnak az ízlését kell lesni... és nem a saját öncélú érdekeid nézni!
sztemmm
jah és királylányka: hisz Te még 19 éves se vagy... egyik feled sincs annyi!

kóstolgatunk?
hát bizony szívesen és bármikor belédnyalnék... csak úgy kíváncsiságképp

Szevasz Tom !! Most mi van?? Álljak át a gatyájukból kiugró pasikhoz??
Esetleg ha lenne olyan is, amelyik a farkán ugrálna, .... hát lehet meggondolnám !
Esetleg ha lenne olyan is, amelyik a farkán ugrálna, .... hát lehet meggondolnám !

szép jo napot mindenkinek
és....akkor megragadom az alkalmat...hogy az összes mindnyájatoknak megköszönjem ezeket a jokivánásgokat....Drágák vagytok...Imádlak titeket
Gyurkának és Tomnak üzenném....ejjjjj...de nem volna kifogásom Veletek egy hármasban cimü kis müsorhoz...
...a fene sem bánná..mit hová kentek Rajtam...
tablettnek meg....csak "kostolgattak" ezek a Férfiak itt Engem....attol "kicsivel" már idösebb vagyok....de be kell látni...talpig Uriemberek...Ők legalább sokkal fiatalabbnak látnak engem...
még egyszer...köszönöm Mindenkinek....

és....akkor megragadom az alkalmat...hogy az összes mindnyájatoknak megköszönjem ezeket a jokivánásgokat....Drágák vagytok...Imádlak titeket

Gyurkának és Tomnak üzenném....ejjjjj...de nem volna kifogásom Veletek egy hármasban cimü kis müsorhoz...

tablettnek meg....csak "kostolgattak" ezek a Férfiak itt Engem....attol "kicsivel" már idösebb vagyok....de be kell látni...talpig Uriemberek...Ők legalább sokkal fiatalabbnak látnak engem...

még egyszer...köszönöm Mindenkinek....

Szevasz Tom !! Most mi van?? Álljak át a gatyájukból kiugró pasikhoz??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz Surdapapa! Ennél vörösebb már nem létezik. Látod ha Te előbb küldöd ezt a gyönyörő vörös rózsát, akkor most nem a békával próbálkozna szegény kislány. Már rég a Te nyakadba landolt volna ha kezébe adsz csak egy szál vörös rózsát, és egyszer már végre ugy teszel, mind egy igazi férfi !!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 10. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 08:50

most ezt miért tetted?
azóta puszilgatja a monitorát, mikor ez a békuci megjelenik a képernyőn, azt remélve, h surdapapává változik a kép!
és csótollom... tessék puskázni! nem tökéletes a színe a rózsának!
azóta puszilgatja a monitorát, mikor ez a békuci megjelenik a képernyőn, azt remélve, h surdapapává változik a kép!

KIRÁLYLÁNYNAK

tökre olyan, mint amikor tomot álcsúcson csapva kiütik a gatyájából!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

most ezt miért tetted?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 22:16

Szemtelenül fiatal vagy Te Királylányos, de azért kivánok Neked nagyon Boldog Szülinapot, és küldök neked egy álruhás királyfit, ne legyél rest, és csókold meg )))

köszi a bókot katicika!
(Ez egy válasz kelemen_annacska üzenetére (2008. 09. 09. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 12:06

Tom ajanlotta nekem ezt a topicot, hogy idom fuggvenyeben nezzek ide is be.
Sajnos a lehetosegeim vegesek, de fel orat szantam az olvasasra.
Nagyon jol szorakoztam es mulattam egyes hozzaszolason.
Ugy tapasztaltam, hogy a lanyok viszik a primet minden szempontbol. Otletesseg, jo kerdesek, frappans valaszok, jo kedv, deru es kacagas.
Fiuk ti meg tanulhattok a lanyoktol sok mindent, de surdapapa szarkasztikus humora ertekelheto szinfoltja a beszelgeteseteknek.
Sajnos a lehetosegeim vegesek, de fel orat szantam az olvasasra.
Nagyon jol szorakoztam es mulattam egyes hozzaszolason.
Ugy tapasztaltam, hogy a lanyok viszik a primet minden szempontbol. Otletesseg, jo kerdesek, frappans valaszok, jo kedv, deru es kacagas.
Fiuk ti meg tanulhattok a lanyoktol sok mindent, de surdapapa szarkasztikus humora ertekelheto szinfoltja a beszelgeteseteknek.

Jin - Jang
Szép napot mindenkinek!

a csók bevált...

és vár rád...

Szemtelenül fiatal vagy Te Királylányos, de azért kivánok Neked nagyon Boldog Szülinapot, és küldök neked egy álruhás királyfit, ne legyél rest, és csókold meg )))

Sammyboy hol a rózsaaaaa, sok virágot ennek a lánynak, ne a tortát osztogasd, mert meghizik nekünk.
Virágot a lánynak )))
Virágot a lánynak )))

Kedves királyjányos!
csak most értesültem róla, hogy egy évvel megint fiatalabb lettél, kívánom, hogy egészséges és boldog légy!

csak most értesültem róla, hogy egy évvel megint fiatalabb lettél, kívánom, hogy egészséges és boldog légy!

Millió puszi, drága!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 19:26

Törölt felhasználó (52127)

köszi szépen....aranyos vagy..
(ha most volna puszilkozos smile...kapnál azt is...)...de...nem jol tudod....ez már a 22-dik...
..mondjuk..1 év ide vagy oda....

(ha most volna puszilkozos smile...kapnál azt is...)...de...nem jol tudod....ez már a 22-dik...

Húúúú...és 22 gyertya wót a tojtán..?...w hal wót a tojtán..?..
Tom mán a lábaid elött hewer...nmtom..én is hewernék whol...
..és jól bekennélek tojtáwal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 19:26

Tom mán a lábaid elött hewer...nmtom..én is hewernék whol...

Törölt felhasználó (52127)

köszi szépen....aranyos vagy..
..mondjuk..1 év ide vagy oda....