a köteles tetszik legjobban (egyszerű és nem feltétlen esik le annak aki nem tudja mit szimbolizál így ha leesik nagyobbat koppan), meg a falon átmászós-leselkedős, bár majdnem mind jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 14:57

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Sziasztok!
Kaptam egy levelet vicces képekkel. Szemezgettem nektek néhányat a wc-ajtó jelöléseiből. Kinek melyik tetszik a legjobban?

+ kérdés: Milyen legyen a nappali wc-jének jelölése? Kinek van ötlete?
Kaptam egy levelet vicces képekkel. Szemezgettem nektek néhányat a wc-ajtó jelöléseiből. Kinek melyik tetszik a legjobban?

Noh én igy sorba kérném utána inkább előtte meg jöhet az összes csaj
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 16. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 15:05

mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!
de sajnos mostanság eléggé elhavazott vagyok! így nem igazán tudtam reagálni az üzeneteitekre és hsz-eitekre!
kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

esetleg egy kis aperetifet?

ja és Szilva a válaszom: nem dughatsz a szakácsokkal, sőt le se szophatod Őket!
jah és még egy: én igyekszem, h a megajándékozott ízlését eltaláljam az ajándékkal!
de sajnos mostanság eléggé elhavazott vagyok! így nem igazán tudtam reagálni az üzeneteitekre és hsz-eitekre!
kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

jah és még egy: én igyekszem, h a megajándékozott ízlését eltaláljam az ajándékkal!
mos' mi van??? én is igyekeztem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 16. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 15:05

kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

kit mivel kínálhatok?
egy szelet tortát?

kis sört?

bort valakinek?

nekem az 5-kép jön be a guggolva pisilős

Sziasztok!

Kérésed máris teljesitve, remélem elég izgalmas
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 16. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

én inkább izgalmasat szeretnék, és nem nyugodtat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 09:25

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szebb és nyugodt napot mindenkinek szervusztok!

Szebb és nyugodt napot mindenkinek szervusztok!

Szia FormáSan!
A neved előtt lévő nyílra kattintva módosítani tudod a beírt hozzászólásod, az elküldéstől számítva kb 10 percig. Tehát ha beírtad, és hibát találsz benne akkor erre a gombra kattintva belépsz a szerkesztés oldalra és lehet javítani. A neved után lévő gomb arra való, hogy üzenetet tudjanak neked írni a rendszeren keresztül, és kapcsolatra tudjanak jelölni. Ha kapcsolatra jelöl valaki és te jóváhagyod, akkor tudsz vele privát beszélgetést folytatni anélkül, hogy bemennél a csetre. Levelet is könnyebben tudsz írni a kapcsolatodon szereplő személynek.
Remélem tudtam segíteni, szép napot neked!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 22:51
A neved előtt lévő nyílra kattintva módosítani tudod a beírt hozzászólásod, az elküldéstől számítva kb 10 percig. Tehát ha beírtad, és hibát találsz benne akkor erre a gombra kattintva belépsz a szerkesztés oldalra és lehet javítani. A neved után lévő gomb arra való, hogy üzenetet tudjanak neked írni a rendszeren keresztül, és kapcsolatra tudjanak jelölni. Ha kapcsolatra jelöl valaki és te jóváhagyod, akkor tudsz vele privát beszélgetést folytatni anélkül, hogy bemennél a csetre. Levelet is könnyebben tudsz írni a kapcsolatodon szereplő személynek.
Remélem tudtam segíteni, szép napot neked!

Segítenétek egy picikét nekem?Mi az az nyíl és az kalácskép a nevem előtt, ámbár ilyen vagyok, de nem szeretném ha mindenki meglátná
)))))

Na ha már így engedélyt kaptam, akkor simizek
A 18 a szerencseszámom hihi. Izééé szóval a 8 mm-es haj nagyon szexi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 15. hétfő 20:04

A 18 a szerencseszámom hihi. Izééé szóval a 8 mm-es haj nagyon szexi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Csak nyugodtan simizz, épp 18cm... khm, 8 mm körül jár, tüsi az egész.
A lánykáról meg tessék csak írogatni.

A lánykáról meg tessék csak írogatni.

Jó reggelt!
Surdinak boldog szülinapot.
A régi-régi hagyomány szerint itthagyok neki egy képet:
Surdinak boldog szülinapot.
A régi-régi hagyomány szerint itthagyok neki egy képet:

Jó reggelt nappali

Jóó reggelt!
Isten éltessen Surdi!
A képekre még wárnod kell...idő hiány...
Jah...Kimi egy pöcs...!!!
Isten éltessen Surdi!

A képekre még wárnod kell...idő hiány...

Jah...Kimi egy pöcs...!!!

Szép Reggelt ! Ti hogy birjátok elviselni ezt a hirtelen hideget? Bár itt még majdnem mindenki fiatal. Én ha fázom ezt csinálom :

Mijez apakezdődik????
már töröltem:prune

már töröltem:prune

Segítenétek egy picikét nekem?Mi az az nyíl és az kalácskép a nevem előtt, ámbár ilyen vagyok, de nem szeretném ha mindenki meglátná
)))))

Sziasztok!

na megint hoztam egy kis meleget ebben a csúnya és kitartó esős időben: