Helló Gyuri!
Van olimpiás topic már pár napja, ezekszerint nem is láttad?
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 11:35
Van olimpiás topic már pár napja, ezekszerint nem is láttad?
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép wasárnap....pihentetős...
...wégre...és nm láttam a wízilabdázóink döntetlenét...ejnyeee...nyah..majd csak walahol sikerül elkapni...a súlyemelőket wárom nagyon...meg az ewezősőket...
Jut eszembe..wki nyisson mán egy olimpiás topicot,hogy Surdának legyen miééé őrjöngenie...ye...

Jut eszembe..wki nyisson mán egy olimpiás topicot,hogy Surdának legyen miééé őrjöngenie...ye...

háááát eléééég gicccses...
...de azzé blokkolnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 09:15

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kellemes vasárnapot és hétvégét!

Szép wasárnap....pihentetős...
...wégre...és nm láttam a wízilabdázóink döntetlenét...ejnyeee...nyah..majd csak walahol sikerül elkapni...a súlyemelőket wárom nagyon...meg az ewezősőket...

Kellemes vasárnapot és hétvégét!

gyönyörű napsütéses jó reggelt!

Van, amit élőben adnak... A fanatikusoknak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 09. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 09. szombat 16:32

Törölt felhasználó (24620)

annak meg pláne nem értem mi az értelme.
Akkor már egyszerűbb megnézni a neten, hogy mi az eredmény. Ott szurkolni a TV előtt, úgy hogy már 6 órája eldőlt a dolog... :/

Akkor már egyszerűbb megnézni a neten, hogy mi az eredmény. Ott szurkolni a TV előtt, úgy hogy már 6 órája eldőlt a dolog... :/
annak meg pláne nem értem mi az értelme.
Akkor már egyszerűbb megnézni a neten, hogy mi az eredmény. Ott szurkolni a TV előtt, úgy hogy már 6 órája eldőlt a dolog... :/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 22:58

Akkor már egyszerűbb megnézni a neten, hogy mi az eredmény. Ott szurkolni a TV előtt, úgy hogy már 6 órája eldőlt a dolog... :/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Uhhhh, képes vagy ilyen korán kelni az Olimpia miatt?
Én tuti nem csinálnám, felvenném videóra a helyedben, aztán reggel megnézném.
Jó éjt mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek!

Szépjóreggelt mindenkinek.
charlotte:olyan jót aludtam,h. "csak" a rádióban hallgattam + a meccset--->szerencsére,most ismétlik,úgyh. a piacozást elhalasztom pár órával.
Szerencsére a kétszeres olimpiai bajnok dán csapat nem jutott ki......HAJRÁ LÁNYOK!
charlotte:olyan jót aludtam,h. "csak" a rádióban hallgattam + a meccset--->szerencsére,most ismétlik,úgyh. a piacozást elhalasztom pár órával.

Szerencsére a kétszeres olimpiai bajnok dán csapat nem jutott ki......HAJRÁ LÁNYOK!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Ez a nyár sem fog a kedvenceim közé tartozni.
Ez a nyár sem fog a kedvenceim közé tartozni.

Jó reggelt Jóóó szombatot

Jó reggelt nappali! Jó szurkolást a magyaroknak az Olimpián!

Vidám szép kellemes napot mindenkinek...sajnos egyenlőre Bpesten esik az eső!

Vidám szép kellemes napot mindenkinek...sajnos egyenlőre Bpesten esik az eső!

Uhhhh, képes vagy ilyen korán kelni az Olimpia miatt?
Jó éjt mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 22:32
Jó éjt mindenkinek!

Törölt felhasználó (137313)

Na,"húzok" az ágyamba,m. 3;45h-kor csörög a vekker--->kezdődik az úszás,utána a lányok kézi'znek.

Na,"húzok" az ágyamba,m. 3;45h-kor csörög a vekker--->kezdődik az úszás,utána a lányok kézi'znek.

Bezárták a nappalit, s elveszet a kulcsa ?
No para, megoldom. Feszitő-vágó, s már nyitva is.
Szabad a pálya, jöhettek !
No para, megoldom. Feszitő-vágó, s már nyitva is.
Szabad a pálya, jöhettek !

nyah bocsi... de nem igazán van időm!
legyen kellemes a hétvégétek!!!
írjatok sokat, h legyen mit olvasnom!!!
Tsáóóóóóó
legyen kellemes a hétvégétek!!!
írjatok sokat, h legyen mit olvasnom!!!
Tsáóóóóóó
Uhhh. kiábrándultam...
Azt hittem, hogy valami nagyon bűnös hely.
"MaDonna", vagy "Mazo-Domina" vagy ilyesmi. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 08. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hittem, hogy valami nagyon bűnös hely.
"MaDonna", vagy "Mazo-Domina" vagy ilyesmi. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 08. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
WTF, hát the MekDónádsz, Teee!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 00:30

Törölt felhasználó (24620)

WTF az az MD?
de'iszen őt már hoztad másnak is.... :(
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 08. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szééééééép napot nappalisok!
Látom már beindultak a lányok, össze ne vesszetek a gumiboton......
Legyen szép a napotok és legyetek jók (vagy rosszak)!

Látom már beindultak a lányok, össze ne vesszetek a gumiboton......
Legyen szép a napotok és legyetek jók (vagy rosszak)!

Van vibrációs kobra is!
A kiképzésen mondták!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 08:26
talán elfér abban a kis tangában?vagy felcsatolható van neki?
vagy mozgás érzékelős?

A kiképzésen mondták!

Törölt felhasználó (119034)