Szerinted hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 08. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 08:03

Törölt felhasználó (119034)

vajon a gumibotját hol rejtegeti?

vajon a gumibotját hol rejtegeti?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 08. 08. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 07:58

Sziasztok!
Nem baj!
Sejetjük a jaccsolós zsajukat is!
Meg a Firemanusokat!
Nem baj!

Meg a Firemanusokat!

Sziasztok!
Nem baj!
Meg a Firemanusokat!
Nem baj!

Meg a Firemanusokat!

Sziasztok!
Nem baj!
Meg a Firemanusokat!
Nem baj!

Meg a Firemanusokat!

én meg a lányoknak küldök egy kis sztríptízt!

csak valahogy azt a kis tangát is le kéne róla venni!

csak valahogy azt a kis tangát is le kéne róla venni!

Azt kérted hozzak neked is, tessék ez csak ez csak a tiéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:08

Törölt felhasználó (24620)

nekem is hozhatnál már egyet... mondjuk úgyse lenne jó...
szép jó reggelt!kívánok mindenkinek gyönyörű napot!

Jóóóó reggelt nappali
Húúúúúúúú itt aztán volt este élet, muszály pótolni fini reggelivel az elveszett energiát
Jóóóóóóóóóóó étvágyat

Húúúúúúúú itt aztán volt este élet, muszály pótolni fini reggelivel az elveszett energiát

Jóóóóóóóóóóó étvágyat

WTF az az MD?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 23:05
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Inkább egy nőt küldtél volna magad helyett a MD-ba, és akkor még hamarabb elindulhatott volna a rögös úton.
Ki lehet az? Gondolkodom ezerre...
Ki lehet az? Gondolkodom ezerre...
na akkor én is elköszönök, szép éjszakát!

Jó éjszakát,szép álmokat mindenkinek!

hülyültél..hm..attól még a szopás marad, ha bajt követtél el lányom vezekelj...kispárnát nem kell hoznod, kikészítettem...magam is ilyen nehéz nap után..
jóccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 23:03
jóccakát!

VIP
Admin

Jóvanna, csak hülyültem.
Hátugye... kinek mit nehéz elhinni... valószínűleg tényleg másban gondolkodunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Megértettem, és többet nem is fogom forszírozni..csak magamban morgolódok, mert egyszerűen nekem nehéz elképzelni..de igazad van, nem vagyunk egyformák..

Inkább egy nőt küldtél volna magad helyett a MD-ba, és akkor még hamarabb elindulhatott volna a rögös úton.
Ki lehet az? Gondolkodom ezerre... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 23:01
Ki lehet az? Gondolkodom ezerre... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem volt itt a fórumban egy hasonló problémákkal küzdő fiatalember (semmi külső és belső baja nem volt, csak egy adag önbizalomhiányban szenvedett)
leültem vele bpesten egy MD-be, és osztottam neki az "észt" és a tapasztalataimat.
ma már szerintem túltesz a "mesterén"...
(nevet nem mondok, mert ismeritek, és őt sem akarom kompromitálni...ugyis tiltakozna...)
ezt küldüm neki:
(ha olvas tudni fogja)
de erőltetni valóban nem szabad semmit, az élet hozza önmagát, a boldogságot, a szexet, és minden egyebet...csak türelem és kitartás kell mindenhez!
(húúúú, de okosat mondtam: egó csillagos ötös!)
leültem vele bpesten egy MD-be, és osztottam neki az "észt" és a tapasztalataimat.

(nevet nem mondok, mert ismeritek, és őt sem akarom kompromitálni...ugyis tiltakozna...)

ezt küldüm neki:

de erőltetni valóban nem szabad semmit, az élet hozza önmagát, a boldogságot, a szexet, és minden egyebet...csak türelem és kitartás kell mindenhez!

Jóvanna, csak hülyültem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:58
VIP
Admin

te meg ne forgasd ki a szavaimat, mert jössz nekem egy szopással..te is tudod, hogy az "egyformaságot" nem arra értettem... hanem az észjárásra.. affene a jódógod'..

nekem volt itt a fórumban egy hasonló problémákkal küzdő fiatalember (semmi külső és belső baja nem volt, csak egy adag önbizalomhiányban szenvedett)
ezt küldüm neki:
(ha olvas tudni fogja)
(húúúú, de okosat mondtam: egó csillagos ötös!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:42

ezt küldüm neki:

VIP
Admin

Megértettem, és többet nem is fogom forszírozni..csak magamban morgolódok, mert egyszerűen nekem nehéz elképzelni..de igazad van, nem vagyunk egyformák..

te meg ne forgasd ki a szavaimat, mert jössz nekem egy szopással..te is tudod, hogy az "egyformaságot" nem arra értettem... hanem az észjárásra.. affene a jódógod'..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:50

VIP
Admin

Az durva is lenne, ha mind egyformák lennénk, mert akkor mindenkinek puncija lenne, vagy mindenkinek fütyije...
Ki mit szeretne? Puncit vagy fütyit? HIhi

Ki mit szeretne? Puncit vagy fütyit? HIhi
jó éjszakát!

Minden ujjadra 10-et, az tíz ujjal számolva 100, hűbazz hová teszed őket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:50

Törölt felhasználó (24620)

Mind a 10 ujjamra...
bazz... ugyanezt mondta pár nappal ezelőtt unokatestvérem is, amikor a balatonon lebegve a lányokat néztük.
Náh, hogy lenne már...
Meg hol ragadnának rám... nagyon ritkán kerül új ember az ismeretségi körömbe... a régiek meg már ismernek. És tudják, hogy Wilika vagyok.
bazz... ugyanezt mondta pár nappal ezelőtt unokatestvérem is, amikor a balatonon lebegve a lányokat néztük.
Náh, hogy lenne már...
Meg hol ragadnának rám... nagyon ritkán kerül új ember az ismeretségi körömbe... a régiek meg már ismernek. És tudják, hogy Wilika vagyok.