Vagy másik verzió:
1. csokibugyi, ami lenyalható
2. ha már úgyis erre jársz, csak folytasd a nyalakodást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32
1. csokibugyi, ami lenyalható
2. ha már úgyis erre jársz, csak folytasd a nyalakodást!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes
Kedves sajtocska, Zsuzsu, andici, Angyal!
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Ki mit iszik?

A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.

1. mindenképp vékony, pántos tangát, hogy foggal le lehessen tépni
vagy napszemüveg, mert az öltöztet
2. gyere és szeress! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32

2. gyere és szeress! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes

Először mindenképp meg kell próbálni megbeszélés nélkül rávezetni a problémára, ha nem megy, akkor alapos megbeszélés. De ha a beszélgetésben nem partnar, akkor a probléma megoldásában sem lesz
Sajnos tapasztalat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:53

VIP
Admin

No, lányok, fiúk!
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?

Jó éjszakát...ha van még valaki ! Mindjárt holnap, s menni kell !

Ne döngöld már a földbe!
Van ilyen és kész. Nem tehet(ünk) róla. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:23
Van ilyen és kész. Nem tehet(ünk) róla. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Naneee... Ez még viccnek is baromság... Max ha 6 éves vagy, bár speciel én az általános isi elsőben már smároltam...

Megdumáltál...maradjunk. De ezt ne mondjuk el senkinek.
Jó lesz még az a Tibet ijesztgetni a lányokat !!
Jó lesz még az a Tibet ijesztgetni a lányokat !!

Hát, két éve (és pláne előtte) még valóban használhatatlan volt.
Utána sem történtek mondjuk nagy csodák. (szó-szó) Másfél éve meg semmi!
Ma a balatonparton körbepislogva és kicsit magambagubbadva, rájöttem, hogy hacsak valami lehetetlen nem történik, akkor nem is fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 23:07
Utána sem történtek mondjuk nagy csodák. (szó-szó) Másfél éve meg semmi!
Ma a balatonparton körbepislogva és kicsit magambagubbadva, rájöttem, hogy hacsak valami lehetetlen nem történik, akkor nem is fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ahhoz képest, hogy nemrég még "használhatatlan" volt a szerszám, nem is rossz...
ha netán a gg-n visszaolvassa valaki ezt a napot rá fog jönni, hogy különleges nap volt.
Jenó te egy jó gyerek vagy én meg félénk és szentimentális, de szeretem ha körbevagyunk véve lányokkal sőt ha luk van rajtuk (lásd sajtocska) egy műszaki embernek ez nem okozhat problémát befoltozni...
akkor maradunk? (tibet storno?)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 23:00
Jenó te egy jó gyerek vagy én meg félénk és szentimentális, de szeretem ha körbevagyunk véve lányokkal sőt ha luk van rajtuk (lásd sajtocska) egy műszaki embernek ez nem okozhat problémát befoltozni...
akkor maradunk? (tibet storno?)

Áááá...csak poénból irtam. Sammy a megmondhatója, hogy nem görcsölök. Biztos vagyok benne, hogy ez is meg fog oldodni...
Ahhoz képest, hogy nemrég még "használhatatlan" volt a szerszám, nem is rossz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:55
Törölt felhasználó (24620)

18%
Nem lepődtem meg.
Nem lepődtem meg.
úgy legyen! ámen!
most elköszönök tőletek! köszönöm mégegyszer a kedves fogadtatást! jó éjt szép álmokat!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 23:00

most elköszönök tőletek! köszönöm mégegyszer a kedves fogadtatást! jó éjt szép álmokat!

Áááá...csak poénból irtam. Sammy a megmondhatója, hogy nem görcsölök. Biztos vagyok benne, hogy ez is meg fog oldodni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:57
hogy is van az a mondás? türelem rózsát terem? de inkább megbecsülést és jókedvet teremjen!
Törölt felhasználó (119034)

Annak is eljön majd az ideje. Csak ki kell várni...
Egy kis türelem kéne. De mindjárt !!!

Rég nem volt már !
bevallom Neked, hogy már én is meginogtam ! Talán elhalszthatjuk...ha továbbra is jó dolgunk lesz.
Köszönet a lyányoknak. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:52

bevallom Neked, hogy már én is meginogtam ! Talán elhalszthatjuk...ha továbbra is jó dolgunk lesz.

Köszönet a lyányoknak. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jenó!
emlékszel ekkora pörgésre a nappaliban?
lehet ha ennyí csaj van nem is megyünk tibetbe?

18%
Nem lepődtem meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 12:38
Nem lepődtem meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Találtam megint egy jó szex tesztet. vannak benne izgalmas kérdések, meg disznók is. érdemes őszítén válaszolni (mint mindig) aztán megtudhatod mennyire vagy "szende".
az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

na akkor hiába nyaltam már előre a szám szélét! hát a kulcsok nem érdekelnek hacsak az egyik nem nyitja az én erényövemet!
a kispárnáról én gondoskodjak? gondolod olyan sok bűnöm van hogy megfájdúlna a térdem?

a kispárnáról én gondoskodjak? gondolod olyan sok bűnöm van hogy megfájdúlna a térdem?

Jenó!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:25

Ááá, dehogy...egymást etetnénk vele !!!
Hogy aztán legyen mit lemozogni !!
Hogy aztán legyen mit lemozogni !!

Annak is eljön majd az ideje. Csak ki kell várni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:40

hát megehetné az igaz! remélem neked is van legalább egy kis fény ami mutatja a kiutat!

sajtocska ne komolytalankodj!
én sosem állítottam magamról, hogy pap vagyok, de azt szeretem ha egy nő leteszi elém a kispárnát, letérdel és elkezd gyónni......
elmondja a bűneit, közben én hallom a szférák zenéjét, és majdcsak megalkuszunk valahogy.....
nehogy megkerüljem a kérdésed amit itt elől látsz és hegyes az a kapukulcs, tudod nálunk olyan nagy régi randa kapuk vannak.....
de még mindig betöltik a szerepüket..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:37
én sosem állítottam magamról, hogy pap vagyok, de azt szeretem ha egy nő leteszi elém a kispárnát, letérdel és elkezd gyónni......
elmondja a bűneit, közben én hallom a szférák zenéjét, és majdcsak megalkuszunk valahogy.....
nehogy megkerüljem a kérdésed amit itt elől látsz és hegyes az a kapukulcs, tudod nálunk olyan nagy régi randa kapuk vannak.....
de még mindig betöltik a szerepüket..

ó kedves Sam látlak magam előtt a papi reverendádban! csak nem tudom miért oly hegyes ott elől! ha megengeded alánéznék!