persze hogy nem szeretnélek benneteket körbemetélni!csak szeretem érezni a bőr érintését na meg a poén kedvéért volt!
marad meztelen de így is megtalálod ha akarod mert csillog a gyertyafényben az édes nedűtől!nálam a villanyoltás megvolt!
jöhet hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:43

marad meztelen de így is megtalálod ha akarod mert csillog a gyertyafényben az édes nedűtől!nálam a villanyoltás megvolt!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

bexarás, ez a csaj tényleg nagy fantáziával van megáldva..
rendben de a farokbőrből készült franciabugyi az már számomra perverz....
a franciabugyi is stimmel, de nem engedem magam, gondolom az ördögöd sem körbemetélni, hogy neked bugyid legyen inkább ne legyen rajtad semmi...

a franciabugyi is stimmel, de nem engedem magam, gondolom az ördögöd sem körbemetélni, hogy neked bugyid legyen inkább ne legyen rajtad semmi...

Kérdés volt, de leírom, hogyan képzelem, aztán rábólintasz, vagy én bólintsak rá?
Szóval: letolt gatya, álló farok, egyik kezedben egy doboz After Eight, másik kezedben egy üveg Tokaji Sárgamuskotály. Ahhh megalkottam a számomra ideális férfi definícióját.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:02

Szóval: letolt gatya, álló farok, egyik kezedben egy doboz After Eight, másik kezedben egy üveg Tokaji Sárgamuskotály. Ahhh megalkottam a számomra ideális férfi definícióját.

Mi az hogy, mi az hogy ?! Nem is értem...ez lehet kérdés egyáltalán ?!
Mi az hogy, mi az hogy ?! Nem is értem...ez lehet kérdés egyáltalán ?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:58
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Az attól függ, hogyan közelítesz felénk

Az attól függ, hogyan közelítesz felénk
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Megy a pörgés ezerrel ! Remélem nem robbantottam szét a bulit !!

No, lányok, fiúk!
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?

bexarás, ez a csaj tényleg nagy fantáziával van megáldva..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:30

Törölt felhasználó (119034)

legjobb szeretem ha meztelen de ha már öltöztetni kell egy farokbőrből készűlt franciabugyiba

legjobb szeretem ha meztelen de ha már öltöztetni kell egy farokbőrből készűlt franciabugyiba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:21

VIP
Admin

vendégem vagy egy kis whiskey-re én is azt iszom és jókat rötyögök...
de a kérdés első felét ne feledd el megválaszolni, ez kell a belépőhöz. ráadásul egy-két dolgot elárulsz magadról..
nos?
de a kérdés első felét ne feledd el megválaszolni, ez kell a belépőhöz. ráadásul egy-két dolgot elárulsz magadról..
nos?

Még egy érzéki punci! Naggggyon helyes
No, még öltöztesd fel valamibe (vagy hagyd meztelenül), aztán összeáll a kép
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:18

No, még öltöztesd fel valamibe (vagy hagyd meztelenül), aztán összeáll a kép

töröm töröm az agyam hogy miben is érezné magát jól az én kis vaginám! egyértelmű hogy egy jó kemény és játékos farokban ,de hogy mit viselne?hát ezen még gondolkodom ha lehet!
a 2. kérdésre meg: ne hagyd abba és kényeztess!szeretem ha úszhatok a nedvességben és a farok ki-be járkál bennem!
na most jöhet egy kis unicum ha van olyan a bárpúltnál!
a 2. kérdésre meg: ne hagyd abba és kényeztess!szeretem ha úszhatok a nedvességben és a farok ki-be járkál bennem!

Már miért lenne idióta?
Éljenek a telhetetlen csajok!
(Ez egy válasz -Angyal- üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:58
Éljenek a telhetetlen csajok!

hát lehet idióta lessz a válaszom de ez
1.)valami érzékit és keményet
2.)még még még.....
1.)valami érzékit és keményet
2.)még még még.....

Vica!
Te is válaszolhatsz a beugró kérdésre, ha akarsz.
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:56
Te is válaszolhatsz a beugró kérdésre, ha akarsz.

muskotályost kérek, hűtve, a tegnapi pasika szolgálja fel... Ennyi egyenlőre
Köszi!

Sam, Doki!
Ne bántsátok Tweeket. Igen, van ilyen. Az én uram is 21 volt, amikor először csókolózott.
Az óvodás, kisiskolás puszilkodás amúgy sem számít.
Ne bántsátok Tweeket. Igen, van ilyen. Az én uram is 21 volt, amikor először csókolózott.
Az óvodás, kisiskolás puszilkodás amúgy sem számít.
És esetleg azzal a lánnyal, akiről meséltél nemrég, nem alakul valami?
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Naneee... Ez még viccnek is baromság... Max ha 6 éves vagy, bár speciel én az általános isi elsőben már smároltam...
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

vendégem vagy egy kis whiskey-re én is azt iszom és jókat rötyögök...
nos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:18
nos?

töröm töröm az agyam hogy miben is érezné magát jól az én kis vaginám! egyértelmű hogy egy jó kemény és játékos farokban ,de hogy mit viselne?hát ezen még gondolkodom ha lehet!

köszönök neked mindent!remélem egyszer koccintunk is!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

kérj időpontot!
de remélem azért nem csalódtál bennem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:33

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

ha te is nimfomán vagy, egy világ dől bennem össze..
vagy mégsem, és akkor én fogok menni hozzád korrepetálásra..
vagy mégsem, és akkor én fogok menni hozzád korrepetálásra..

hééééééé ne járasd velünk a bolondját, mert ezért büntetés jár.
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes
Kedves sajtocska, Zsuzsu, andici, Angyal!
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Ki mit iszik?

Kedves sajtocska, Zsuzsu, andici, Angyal!
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Ki mit iszik?

Hát eze egy izmos 0%... esélyem se volt, hogy bármit bepipáljak.