Teeee!!!
írtam én már régebben itt /de hát akkor Te még sehun se wótá!!!/, hogy az egyik kedvenc kajám a pechne katcha káposztuval és knédlivel...
természetesen előtte finom becher...
utánna meg ez:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 13:47
írtam én már régebben itt /de hát akkor Te még sehun se wótá!!!/, hogy az egyik kedvenc kajám a pechne katcha káposztuval és knédlivel...
természetesen előtte finom becher...
utánna meg ez:

Törölt felhasználó (233911)
Admin

te is szereted a kácsahúst? meg a mellyehúsát? és a püspökfalatját? ez a legfinomabb kaja....
jól elkészített ressre sült kacsahúst, minden időben meg tudom enni. finom piros párolt káposztával, rá egy jó hideg rizlingföccs, aztán pihi...
jól elkészített ressre sült kacsahúst, minden időben meg tudom enni. finom piros párolt káposztával, rá egy jó hideg rizlingföccs, aztán pihi...

te is szereted a kácsahúst? meg a mellyehúsát? és a püspökfalatját? ez a legfinomabb kaja....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 13:40

Óóóóóóhogyazaaaaa
má megint a surdi!
1. én miért bántanám mollyt? egyáltalán nem bántom! semmi okom rá!!! imádom érte, h kényeztet itt bennünket!
2. ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy nem is én hoztam elő ezt a témát! bár tudod Te azt... de félted a nyelved... még a végén a főadmin acconyságtól nem pruncit
kapsz!
Vazze!
most laktam jól... isteni csirkemájjal... én aki nem cereti a májat... de semmi kivetni valót nem találtam benne...
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!!
má megint a surdi!
1. én miért bántanám mollyt? egyáltalán nem bántom! semmi okom rá!!! imádom érte, h kényeztet itt bennünket!
2. ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy nem is én hoztam elő ezt a témát! bár tudod Te azt... de félted a nyelved... még a végén a főadmin acconyságtól nem pruncit

Vazze!
most laktam jól... isteni csirkemájjal... én aki nem cereti a májat... de semmi kivetni valót nem találtam benne...
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!!
Óóóóóóhogyazaaaaa
má megint a surdi!
kapsz!
Vazze!
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 12:29
má megint a surdi!

Vazze!
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Surda te mindig mindent kritizálsz!
Miért bántod szegény Mollyt aki olyan jóindulatú. Nem érted meg, hogy jobban szeret engem mint téged, azért kapom a finomabb kajákat. Nem fér bele abba a 200 IQ-s fejedbe, hogy tegyen téged magáévá 3 talicska majom.
Tessék egyél, remélem utána meg alszol egyet:

Miért bántod szegény Mollyt aki olyan jóindulatú. Nem érted meg, hogy jobban szeret engem mint téged, azért kapom a finomabb kajákat. Nem fér bele abba a 200 IQ-s fejedbe, hogy tegyen téged magáévá 3 talicska majom.

Surda te mindig mindent kritizálsz!

heheeeee!!!!
hidd el nem autó riasztónak akarnálak használni!
hol fikáztam én le a Te kajád
csak úgy értelmeztem, h svéd asztalosan tálaltál... és a Samnél lévő kaját választottam, amit egy kellemes beszélgetés közepedte meg is lakmároztunk a szobájában!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 09:24
hidd el nem autó riasztónak akarnálak használni!

hol fikáztam én le a Te kajád

Dehogy feledkezem meg rólatok, reggel ahogy belépek itt kezdek.Alig várom hogy olvassam este ki mit irt.Udvarlást olvasni mindig jó, jó is az mikor pár szó után nedves a punci /nix inkontenencia /
Ami az ebédet illeti nagyon megkell gondolnom mit küldök be nehogy surda lefikázza a kaját.
Ha még 1x megteszi esküszöm megbüntetem már tudom is hogyan camsexelni kell velem

Ami az ebédet illeti nagyon megkell gondolnom mit küldök be nehogy surda lefikázza a kaját.
Ha még 1x megteszi esküszöm megbüntetem már tudom is hogyan camsexelni kell velem

hűlllllllyyyyyyyyééééééééékkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

és még most jönnek a módosított teszt eredmények!
halálra röhögöm magam!!!!!
jah és egy komoly: a 16 éves korhatárt sztem félre értettétek, mert fiatal korban sokkal könnyebb az ilyen logikai feladatokat megoldani...
mert később már a beidegződött sablonokat használjuk, amit alig lehet ráültetni a szokványostól eltérő feladatokra!
ui: nem szemmik az igézőid!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 20:00

és még most jönnek a módosított teszt eredmények!
halálra röhögöm magam!!!!!
jah és egy komoly: a 16 éves korhatárt sztem félre értettétek, mert fiatal korban sokkal könnyebb az ilyen logikai feladatokat megoldani...
mert később már a beidegződött sablonokat használjuk, amit alig lehet ráültetni a szokványostól eltérő feladatokra!
ui: nem szemmik az igézőid!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

.../ --../ . /.-. /./ -/ -. /. /.-../ ./ -.- /--/./ --. /-.. /..-/ --./ -./../ -../. / -./ .-/ --./-.--/---/ -./

valami ilyesmire gondoltam én is...
a kívül lévőket a kívül lévőkkel... a belül lévőket a belül lévőkkel össze kellett adni
ha bent-is kint is akkor meg kivonni egymásból...
de hát egyet rontottam! nem tudom melyiket...
az is lehet, hmindketten ugyanazt rontottuk ugyanaz mellett a hibás logika mellett!!! és mi van ha pont ezt értelmeztük félre
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 16:42
a kívül lévőket a kívül lévőkkel... a belül lévőket a belül lévőkkel össze kellett adni
ha bent-is kint is akkor meg kivonni egymásból...
de hát egyet rontottam! nem tudom melyiket...
az is lehet, hmindketten ugyanazt rontottuk ugyanaz mellett a hibás logika mellett!!! és mi van ha pont ezt értelmeztük félre

Törölt felhasználó (24620)

ha jól vettem ki (meg ha jól emlékszem) az is olyan össze-adós-kivonós volt.
A művelet attól függött, hogy kívül vannak-e a pontok, vagy belül... de már nem emlékszem feladatra.
A művelet attól függött, hogy kívül vannak-e a pontok, vagy belül... de már nem emlékszem feladatra.
Szervusztok, kellemes napot!
A tegnapi teszt szerintem is nagyon jól sikerült, különösen amikor észrevették a "maszek verziókat".
Legyen szép a napotok!
A tegnapi teszt szerintem is nagyon jól sikerült, különösen amikor észrevették a "maszek verziókat".
Legyen szép a napotok!

Willy és Prune!
Az IQ-tesztverziótoktól leestem a székről a röhögéstől
Az IQ-tesztverziótoktól leestem a székről a röhögéstől

Ne fikázd a kaját, örülj, hogy egyáltalán kapsz! Ha sokat reklamálsz, Molly majd az arcodba keni legközelebb a krémest, az arcodról lecsöpög a tejszínhab a cicidre ééééééés
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 30. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 08:00

na-na...volt már olyan, hogy őmollysága
megfeledkezett rólunk...és ne örülj..csak azért hozott kaját ide, mert sam-nek is vitt, és félt, hogy majd jól leteremtjük, ha oda visz, ide meg nem hoz
hasonlítsd már össze a két reggelit! és azonnal csinálj valamit, udvarolj mollynak hevesebben! ha így haladunk, öregSam-hez beköltözik a gundel, mi meg majd rágcsálhatunk kenyérvéget

hasonlítsd már össze a két reggelit! és azonnal csinálj valamit, udvarolj mollynak hevesebben! ha így haladunk, öregSam-hez beköltözik a gundel, mi meg majd rágcsálhatunk kenyérvéget

Dehogy feledkezem meg rólatok, reggel ahogy belépek itt kezdek.Alig várom hogy olvassam este ki mit irt.Udvarlást olvasni mindig jó, jó is az mikor pár szó után nedves a punci /nix inkontenencia /
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 30. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 08:00

megfeledkezett rólunk...és ne örülj..csak azért hozott kaját ide, mert sam-nek is vitt, és félt, hogy majd jól leteremtjük, ha oda visz, ide meg nem hoz

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 30. szerda 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 07:27

Szia, Jó reggelt beléd is!
Legyen szép napod és sok szex is...
Molly! tőled sem halnánk éhen soha!

Szia, Jó reggelt beléd is!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóó reggelt

Mé? ha tiéd kitennéd, mármint az agyadat gondolod felemelő látvány lenne?
Fogsz te még értelmes nővel találkozni, sőt butával is lehet pont az fog behálózni.
Tényleg nagy az IQ-d, de sztm a mellbőséged mégnagyobb.
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 07. 29. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 23:28
Fogsz te még értelmes nővel találkozni, sőt butával is lehet pont az fog behálózni.
Tényleg nagy az IQ-d, de sztm a mellbőséged mégnagyobb.

Mé? vannak okos nők. Nameg olyat már láttam aki a dudáit kirakta és tetszett is, de ha valaki az agyát rakná ki hát nemigen tetszene...

Mé? vannak okos nők. Nameg olyat már láttam aki a dudáit kirakta és tetszett is, de ha valaki az agyát rakná ki hát nemigen tetszene...

hááááááááááááát ez kurva jó, régen volt ilyen sikeres teszt......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ember! te hol élsz?
valami másik dimenzióban?
végre egy olyan nő, aki nem az eszével, hanem a dudáival hódítja meg a pasikat.---> minden nő a dudáival hódít, mert a pasik képtelenek elviselni az okos nőket
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 29. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 23:06

végre egy olyan nő, aki nem az eszével, hanem a dudáival hódítja meg a pasikat.---> minden nő a dudáival hódít, mert a pasik képtelenek elviselni az okos nőket

Te kellesz nekem vazze!
végre egy olyan nő, aki nem az eszével, hanem a dudáival hódítja meg a pasikat...
már túl sok okos nő van a közelemben, és kezdek hátrányomra (teljesen kiszőkül a hajam) felnőni hozzájuk...
végre egy olyan nő, aki nem az eszével, hanem a dudáival hódítja meg a pasikat...

már túl sok okos nő van a közelemben, és kezdek hátrányomra (teljesen kiszőkül a hajam) felnőni hozzájuk...

Te kellesz nekem vazze!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

a női verzió:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 22:08

Törölt felhasználó (24620)

Ezt