Szép napot nappalisok!
Az éjjel nagyon nagy vihar volt a balcsin, szegény prune kifogta az első éjszakát. Reméljük a többi már jól alakul és tudnak fürödni a tóban.
Az éjjel nagyon nagy vihar volt a balcsin, szegény prune kifogta az első éjszakát. Reméljük a többi már jól alakul és tudnak fürödni a tóban.
más nem teljesen így használja a mondást!
"szezont a faszommal" -ki is az aki így használja?
Teeee a za baj, h videóban nem tudom elsütni, mert eccerűen nem találom! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 09:14
"szezont a faszommal" -ki is az aki így használja?

Teeee a za baj, h videóban nem tudom elsütni, mert eccerűen nem találom! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Teeeee....ezt már annyit elsütötted....de nekeverd már össze a szezont a fazonnal...
Jeno nem TE...
Ö amugy is Királyfi Jeno...
amugy....jo reggelt Nappali...

Jeno nem TE...

Teeeee....ezt már annyit elsütötted....de nekeverd már össze a szezont a fazonnal...
Jeno nem TE...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 05. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 08:41

Jeno nem TE...

neeemmmm Ő szalad feléd... Te rohansz, h a karjaiba vesd magad. De Ő elszalad előtted és visszakiált: "ugyanmár királylány én csak az orosházi libamáj konzervekért jöttem!"
egyébként meg attól függ hol akarsz csókolgatni, de az 5 perc a Te csókjaidból -bárhová szánod is azokat- nagyon kevésnek tűnik!

egyébként meg attól függ hol akarsz csókolgatni, de az 5 perc a Te csókjaidból -bárhová szánod is azokat- nagyon kevésnek tűnik!
és Nektek lehet szerencsétek??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 07:59
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Tegnap szerencsére nem volt nálunk nagy vihar, csúnya is lett volna, mert épp szétbontották a tető egy részét, úgyhogy biztos levitte volna, ha belekap a szél.
Megyek fürdőszobát festeni, szerencsére ott kevés a falfelület.
Lassan dobozolnom kéne, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Van valami tanácsotok költözéshez?
Tegnap azt mondta egy ismerősöm, hogy az új házba beköltözve az első éjszaka dugni kell, mert az szerencsét hoz
Tegnap szerencsére nem volt nálunk nagy vihar, csúnya is lett volna, mert épp szétbontották a tető egy részét, úgyhogy biztos levitte volna, ha belekap a szél.
Tegnap azt mondta egy ismerősöm, hogy az új házba beköltözve az első éjszaka dugni kell, mert az szerencsét hoz

neeemmmm Ő szalad feléd... Te rohansz, h a karjaiba vesd magad. De Ő elszalad előtted és visszakiált: "ugyanmár királylány én csak az orosházi libamáj konzervekért jöttem!"
egyébként meg attól függ hol akarsz csókolgatni, de az 5 perc a Te csókjaidból -bárhová szánod is azokat- nagyon kevésnek tűnik! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 15:06

egyébként meg attól függ hol akarsz csókolgatni, de az 5 perc a Te csókjaidból -bárhová szánod is azokat- nagyon kevésnek tűnik! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

...ez baromi jooo....
és..most "ellovagolsz" velem a fehér paripádooon?

és..most "ellovagolsz" velem a fehér paripádooon?

Pusssssy
A dobozolás : először a törékenyek a dobozba mind külön papirba csomagolva ird rá a dobozba mi van benne költözésnél felülre kerüljenek
A ruhák zsákokba, én anno mindent felcimkéztem, ráérsz az új házba elöbb azt kipakolni ami most kell pl nyári ruhák
Lefekvéskor elöbb megszámolod a szoba 4 sarkát,ezt nem tudom minek hisz,hisz ugyis megvan,aztán jöhet az egetrengető szeretkezés

Nagyon sok Boldogságot és jó Egészséget kivánok az új házhoz /pfű-pfü-pfü/ állitólag 3x is köpni kell hogy,minden teljesüljön (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Jenó egyet láttam én is de az bennt van a buli topicban! ott ha rákeresel akinek a legjobb feneke van ő a királyjányos. halkan megsúgom élőben is nagyon jó!...
(felemelő pillanat volt amikor láttam)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:31
(felemelő pillanat volt amikor láttam)

Arra lettem volna kiváncsi, hogy hol lehet megnézni a képeket ! Mert arra is kiváncsi vagyok...
Remélem nem lesz baj a sok kiváncsiskodásból !

Remélem nem lesz baj a sok kiváncsiskodásból !
Arra lettem volna kiváncsi, hogy hol lehet megnézni a képeket ! Mert arra is kiváncsi vagyok...
Remélem nem lesz baj a sok kiváncsiskodásból ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:27

Remélem nem lesz baj a sok kiváncsiskodásból ! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jenó ez természetes! de tkp nem tudom mi az amit tanulni akarsz.....lehet, hogy magadban somolyogsz, mert te már birtokában vagy annak, amit én nem tudok. (ha királyjány téged kért meg, hogy nálad lovagoljon, akkor te már tudsz valamit, lehet már mindent!)

Jenó ez természetes! de tkp nem tudom mi az amit tanulni akarsz.....lehet, hogy magadban somolyogsz, mert te már birtokában vagy annak, amit én nem tudok. (ha királyjány téged kért meg, hogy nálad lovagoljon, akkor te már tudsz valamit, lehet már mindent!)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:14

Megosztanád a tudást velem is ?
Ha negyon szépen megkérlek. Légyszilégyszilégyszi...
Ha negyon szépen megkérlek. Légyszilégyszilégyszi...
Megosztanád a tudást velem is ?
Ha negyon szépen megkérlek. Légyszilégyszilégyszi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:07
Ha negyon szépen megkérlek. Légyszilégyszilégyszi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

megintcsak értelek most végzed az esti mosakodást...
elszóltad magad, ezt már a szappan sem viszi le..
csak azt nem tudom miért szégyenled? a lovaglás egy nagyon jó sport, és ahogy elnéztem a fenekedet és a combjaidat (láttalak képen DDD ) már tudom mitől olyan formásak........tudtam én, hogy egészséges dolog a lovaglás...(erősíti a lovaglóizmokat)
csak azt nem tudom miért szégyenled? a lovaglás egy nagyon jó sport, és ahogy elnéztem a fenekedet és a combjaidat (láttalak képen DDD ) már tudom mitől olyan formásak........tudtam én, hogy egészséges dolog a lovaglás...(erősíti a lovaglóizmokat)

szevasz Jenó!
helyes először elvégezzük itt a ránkváró nehéz feladatokat, és ha már nem bírjuk szuflával, irány tibet...(a térkép már megvan)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:03
helyes először elvégezzük itt a ránkváró nehéz feladatokat, és ha már nem bírjuk szuflával, irány tibet...(a térkép már megvan)

Menekülni ?! Dehogy...én szeretem a kihivásokat !
Maximum szép, ráérősen elsétálunk Tibetbe !

megintcsak értelek most végzed az esti mosakodást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:01
az elsö kettö stimmel...
Teeee...nem a Jenonek van sörényes lofarka...hanem a lovánaaaak...
..és azt engedte meg..hogy megsímogassam.....kapiiiseee???
(most jut eszembe...Én még nem is láttam a Jenoét...a lovaát...vagy a farkát?
)

az elsö kettö stimmel...

Menekülni ?! Dehogy...én szeretem a kihivásokat !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:44

VIP
Admin

na most én mondom, hogy behúnyom a szemem, és befogom a fülem mert itt kérem 18 plusz ami elhangzik........
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!

P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!

az elsö kettö stimmel...

VIP
Admin

értem én, magyarul beszélsz
szóval amit leszűrtem:
szeretsz lovagolni
szereted símogatni
Jenónek pedig lófarka van (ráadásul sörényes)
Jenó egy jószívű gyerek, engedi símogatni
számomra teljesen tiszta......

szeretsz lovagolni
szereted símogatni

értem én, magyarul beszélsz
szóval amit leszűrtem:
szeretsz lovagolni
szereted símogatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:48

szeretsz lovagolni
szereted símogatni

jaj mááár...csupán lovaglo leckéket veszek a Jenotol...
mi a fenét csináljak,ha egyszer nekije a farka...szoval a lofarka...nem az,ami a lábai közt van...hanem...az a...öö..az a szép sörényes.....
...szoval azt is pont faroknak hivjááááák?....
...
Jeno meg megengedte,hogy megsímogassam....

mi a fenét csináljak,ha egyszer nekije a farka...szoval a lofarka...nem az,ami a lábai közt van...hanem...az a...öö..az a szép sörényes.....

jaj mááár...csupán lovaglo leckéket veszek a Jenotol...
...szoval azt is pont faroknak hivjááááák?....
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:44

VIP
Admin

na most én mondom, hogy behúnyom a szemem, és befogom a fülem mert itt kérem 18 plusz ami elhangzik........
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!

P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!

P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:39

P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!

Oké...Én lovaglok..közben meg símogatom a farkadat...akarom irni...ööööö...aaaa....lofarkadat....

Oké...Én lovaglok..közben meg símogatom a farkadat...akarom irni...ööööö...aaaa....lofarkadat....
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 15:15

Áááá, dehogy...majd TE lovagolsz !!!!
A távirati stilus az emilre vonatkozott...

A távirati stilus az emilre vonatkozott...