Ezt mondta rám ez pokolfajzat surda:

most ez csináljuk meg?
ha sok lesz nagyképűnek ha meg kevés akkor hüjének tartotok! mi???????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 14:12
ha sok lesz nagyképűnek ha meg kevés akkor hüjének tartotok! mi???????? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Sziasztok!
Találtam megint egy tesztet. Bár ne töltöttem volna ki, igaz tudtam magamról, hogy csak egy átlagember vagyok, azért kicsit lelombozódtam.
Ja és 16 vesnél egy kicsivel idősebb vagyok
Íme az eredményem:

ÉS ÍME A TESZT
(majd megint jön prune és jól elveri a népet, szerintem a 18 kérdésből 19-re helyes választ ad)
Találtam megint egy tesztet. Bár ne töltöttem volna ki, igaz tudtam magamról, hogy csak egy átlagember vagyok, azért kicsit lelombozódtam.

Íme az eredményem:

ÉS ÍME A TESZT
(majd megint jön prune és jól elveri a népet, szerintem a 18 kérdésből 19-re helyes választ ad)

Sziasztok!
Íme az eredményem:

ÉS ÍME A TESZT

Íme az eredményem:

ÉS ÍME A TESZT

Teljesen fel vagyok háborodva én is!
A "főnöknőm" ua. a "beosztásban-leosztásban-pózban" sokkal kevesebbet keres mint én...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:46

A "főnöknőm" ua. a "beosztásban-leosztásban-pózban" sokkal kevesebbet keres mint én...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
Most láttam egy bérstatisztikát, és teljesen fel vagyok háborodva. A férfiak ugyanabban a beosztásban akár bruttó 100 ezer forinttal is többet kaphatnak, mint egy nő.
Mi a fasz? Hát egyenlő munkáért miért nem kapunk egyenlő bért?????
(és a nőknek még magassarkút is kell viselniük...)
Most láttam egy bérstatisztikát, és teljesen fel vagyok háborodva. A férfiak ugyanabban a beosztásban akár bruttó 100 ezer forinttal is többet kaphatnak, mint egy nő.
Valóban felháborító!
Én személy szerint egy Nőnek ugyanazért a munkáért többet adnék...
A társadalom ezért hanyatlik....mert nem becsülik meg a Nőket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:46
Én személy szerint egy Nőnek ugyanazért a munkáért többet adnék...
A társadalom ezért hanyatlik....mert nem becsülik meg a Nőket!
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot nappalisok!
de harcias madám korán reggel, engem már leb@szott, jó lesz ha ma sunnyogunk!
Ébreeeeesztő!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 29. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 07:11
de harcias madám korán reggel, engem már leb@szott, jó lesz ha ma sunnyogunk!
Ébreeeeesztő!

te most már minden nap be fogsz jönni, és fikázod a nappalit? asszem ideje, hogy megcsapkodjam a formás kis fenekedet az ostorommal, miután kikötöztelek

te most már minden nap be fogsz jönni, és fikázod a nappalit? asszem ideje, hogy megcsapkodjam a formás kis fenekedet az ostorommal, miután kikötöztelek
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 23:14

Mondom szétnézek a nappaliban... Erre tök kihalt minden... Fasza, mit ne mondjak...

Nyári szabadság szezon van...
Mindenki a balatonparton, tengerparton, vagy egy árnyákos szobában, a légkondi zajától kisérve kuffercol!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 23:14

Mindenki a balatonparton, tengerparton, vagy egy árnyákos szobában, a légkondi zajától kisérve kuffercol!

Mondom szétnézek a nappaliban... Erre tök kihalt minden... Fasza, mit ne mondjak...

nacsak ne válogass edd a kenyérrel a húst oszt jónapot tunkolhatsz is, ha jóllaktál nyalhatod a tányért IS
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 14:47

akkor én máris megyek a szem kajájából csipegetni, mert itten a kukurica a malacoknak való... és a borsó is jobb só nélkül!

akkor én máris megyek a szem kajájából csipegetni, mert itten a kukurica a malacoknak való... és a borsó is jobb só nélkül!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

öregSam már megkapta az ebédet ez a tiétek
Jó étvágyat
Jó étvágyat

szerintem nem csak én örültem meg Neki!
biztoss vagyok benne, hogy Te is!
hisz Ő egy tündér!
de a gonosz vasorrú bába a 22468-ban má be is szólt nekem!
ja és természetesen: köszi a módosítást! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 09:43
biztoss vagyok benne, hogy Te is!
hisz Ő egy tündér!

de a gonosz vasorrú bába a 22468-ban má be is szólt nekem!

ja és természetesen: köszi a módosítást! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép napot nappalisok!
surda kérésedre módosítottam, annyira megörültél királyjánykának, hogy még erről is elfeledkeztél.
surda kérésedre módosítottam, annyira megörültél királyjánykának, hogy még erről is elfeledkeztél.

Szép napot nappalisok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 09:16

khmmm
Te nem hiányozhattál... hisz itten wótá!
Teeeeeeeeeee!!!!!!
túdod Teee, h kinek írtam... annak aki motorozni wót az eztet megelőző 7en!
jééé és elcsesztem a hsz-t... de glom tudni fogja az akinek válaszoltam!
Válasz királylányos üzenetére tegnap 09:19
nemtom tudod-é így módosítani a hsz-em!
Teeeeeeeeeee!!!!!!
khmmm
Teeeeeeeeeee!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Teeeeeeeeeee!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ki hiányzott neked, te spermahajder??gondolom nem én
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 28. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 28. hétfő 08:36

(öregSam)
Végrrrrreeeeeeeee!!!!!!!

Tudod mennyire hiányoztál
(öregSam)
Végrrrrreeeeeeeee!!!!!!!

(öregSam)
Végrrrrreeeeeeeee!!!!!!!

(öregSam)
Végrrrrreeeeeeeee!!!!!!!

Jóóóóó reggelt Jó hetet

vagy, mert anyuka és apuka tele van pénzel, amivel tudja szponzorálni kicsi (és szép, v. kevésbé szép) lányát/fiát!
és valóban az is igaz, hogy sokat számit a smink, a szép ruhák, és a jó fotók egy ilyen versenyen...
Alig néhány százalékkal maradt le a xxx Televízió szavazásán a bálkirálynői titulusról az első udvarhölgy, a 18 éves budapesti Stumpf Kata, aki xxxxxx Istvánnak, az xxxxx-kormány volt kancelláriaminiszterének a lánya. A magas, szőke szépség elmondta: most vették fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karára, ám máris nagy dilemma előtt áll; tagja a szinkronúszó magyar válogatottnak (nagy intenzitással készülnek a jövő évi római szinkronúszó világbajnokságra), a szövetségi kapitány szerint azonban választania kell: vagy egyetem, vagy világbajnokság. Megjegyezte: bízik abban, hogy nem halasztással kell kezdenie az egyetemet, hanem menni fog egyszerre mindkettő.

xxxx István polgármester (középen) a báli forgatagban (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:45

és valóban az is igaz, hogy sokat számit a smink, a szép ruhák, és a jó fotók egy ilyen versenyen...

Alig néhány százalékkal maradt le a xxx Televízió szavazásán a bálkirálynői titulusról az első udvarhölgy, a 18 éves budapesti Stumpf Kata, aki xxxxxx Istvánnak, az xxxxx-kormány volt kancelláriaminiszterének a lánya. A magas, szőke szépség elmondta: most vették fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karára, ám máris nagy dilemma előtt áll; tagja a szinkronúszó magyar válogatottnak (nagy intenzitással készülnek a jövő évi római szinkronúszó világbajnokságra), a szövetségi kapitány szerint azonban választania kell: vagy egyetem, vagy világbajnokság. Megjegyezte: bízik abban, hogy nem halasztással kell kezdenie az egyetemet, hanem menni fog egyszerre mindkettő.

xxxx István polgármester (középen) a báli forgatagban (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

jaaaaaah...megnéztem, és értem már miért járnak egyetemre...mert bűnrondák
naaaajóóó...biztos nem, csak nem túl jól sikerült a kép róluk

naaaajóóó...biztos nem, csak nem túl jól sikerült a kép róluk