de jóóó, nem kell magyarázkodnom....
(Ez egy válasz kenöcsember üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 20:10

arról álmodsz te csak, hogy a kis pöcsöd, bekapják
tudsz még az epeköveidtől pisilni, egyáltalán?
na huzzok innen itt is kurogatnak, de semmit nem csináltam, csak kérdeztem.
két miss is kibaszott a chatröl
neked is olyan kicsi?
nézegetitek egymásét? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
nézegetitek egymásét? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
rossz helyen kérdezel
engem kellett volna
(Ez egy válasz kenöcsember üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 20:10

két miss is kibaszott a chatröl (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 19:53
két miss is kibaszott a chatröl (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

nem elegen,
de szerintem én vagyok olyan fasza "gyerek", hogy "flagi" nélkül is véresre nyalnák a popsimat,
és a farkamat naponta 5-szőr tisztítanák le nyelvvel a lányok a pisitől...
jahhh, és tessék a sor végére állni!
de szerintem én vagyok olyan fasza "gyerek", hogy "flagi" nélkül is véresre nyalnák a popsimat,

nem elegen,
(Ez egy válasz kenöcsember üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 19:11

nem nyalnak sokan neked teso?
admin flag mire nem jó mi?
hehe
itt a pont pacsi ujra
hehe
itt a pont pacsi ujra
nem nyalnak sokan neked teso?
hehe
itt a pont pacsi ujra (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 15:00
hehe
itt a pont pacsi ujra (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappali!
Ma nagyon be voltam zárva a munkahelyemre, de igyekeztem ide is bekukk!

volt akit a sárga irigység fogott el, hogy milyen jó dolgom van...

ha,ha,ha. haha haha.
jót nevetünk eme szemeleségen.
pacsi tesó, waze (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 12:45
jót nevetünk eme szemeleségen.
pacsi tesó, waze (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

hát az nektek szopás
gerinc velő nélkül nem lehet élni úgy, hogy koporsóba visznek el benneteket onnan.

gerinc velő nélkül nem lehet élni úgy, hogy koporsóba visznek el benneteket onnan.
Nnah, túléltük a vihart.
Videóztam kicsit
Videóztam kicsit
Nyah...és mééé nm?...tán rossz wótam w mifene?
Majd kapok máskor...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 09:17

Majd kapok máskor...

Jó reggelt Nappali
Gyorsan beköszönök mert sztem itt a világvége
Sőtét van és esik az eső vagyis teljes eröből nyár van.
gázosgyuri ma nem kap jegeskávét, szép fenekek is vannak mármint képek.vazinak a kényelemhez küldenék jó csajt de nem ismerem az izlését

Gyorsan beköszönök mert sztem itt a világvége

Sőtét van és esik az eső vagyis teljes eröből nyár van.
gázosgyuri ma nem kap jegeskávét, szép fenekek is vannak mármint képek.vazinak a kényelemhez küldenék jó csajt de nem ismerem az izlését
Reggelt neked is főnöx...nálam csak jobb lehetett neked...húúúú elaluszkáltam wagy egy órát...nm semmi!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 15:00

Jó reggelt nappali!

Rajtam nm múlik barátom...megdumáljuk priwiben...
Csak találd ki,hogy ki is waok én neked...
Neeem a Róóóóólaaand asz bisztosz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 14:16

Csak találd ki,hogy ki is waok én neked...

Neeem a Róóóóólaaand asz bisztosz!

Teee eccer télleg megnézhetnéd a 7végi vityillómat!
tán kiötölnél valamit hogyan kéne a fűtést megoldani!
tán kiötölnél valamit hogyan kéne a fűtést megoldani!
Jó reggelt nappali!

Teee eccer télleg megnézhetnéd a 7végi vityillómat!
tán kiötölnél valamit hogyan kéne a fűtést megoldani! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 14:04
tán kiötölnél valamit hogyan kéne a fűtést megoldani! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet wenni direkt kandalló betétet... plusz szíwattyúwal lehet kergetnyi a radiátorokba a wízet..igen feltalálták...de műanyag 5 rétegű csőből készült fűtéshez nm waló alkalmazni...
Amúgy tunni mibűl wan laminyált...ott az wót a lényeg ha Te csinyálod tűzifa lesz belöle mert mindet elmérnéd és sok lenne a selejt...

Amúgy tunni mibűl wan laminyált...ott az wót a lényeg ha Te csinyálod tűzifa lesz belöle mert mindet elmérnéd és sok lenne a selejt...

Lehet wenni direkt kandalló betétet... plusz szíwattyúwal lehet kergetnyi a radiátorokba a wízet..igen feltalálták...de műanyag 5 rétegű csőből készült fűtéshez nm waló alkalmazni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 13:47

nézz bé a megfelelő topicba és +tudod mi Talmáról a véleményem!
Te fűtészseni Teeeee!
laminyált burkolóbó hogy a csába csinyasz tüzifát
maximum alá gyújtani jó lesz, mert az préselt papír!!!
Te gyurka!
Kandallóba vagy cserépkályhába lehet-é rakni vízteret, izé lehet-e vegyes /vagy/ fa tüzelésű kazánként használnyi, oszt központi fűtést üzemeltetni mögötte?
Te fűtészseni Teeeee!

Te gyurka!
Kandallóba vagy cserépkályhába lehet-é rakni vízteret, izé lehet-e vegyes /vagy/ fa tüzelésű kazánként használnyi, oszt központi fűtést üzemeltetni mögötte?
nézz bé a megfelelő topicba és +tudod mi Talmáról a véleményem!
Te fűtészseni Teeeee!
maximum alá gyújtani jó lesz, mert az préselt papír!!!
Te gyurka!
Kandallóba vagy cserépkályhába lehet-é rakni vízteret, izé lehet-e vegyes /vagy/ fa tüzelésű kazánként használnyi, oszt központi fűtést üzemeltetni mögötte? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 13:32
Te fűtészseni Teeeee!

Te gyurka!
Kandallóba vagy cserépkályhába lehet-é rakni vízteret, izé lehet-e vegyes /vagy/ fa tüzelésű kazánként használnyi, oszt központi fűtést üzemeltetni mögötte? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg wan a tüzifa amit bedobálhatsz a kandallóba...ha Te is elkezdenél láminyált burkolólapot leraknyi ...csinyálnál egy csomó tüzifát....
De most ,ahogy nézem nm tunnék neked körszakált készíteni csak olyan kis borostásat...
Mit szólsz Talma,hogy elbaxta a rajtot..íppen ,hogy 3. lett...nah nm mintha nm örülnék neki de lehetett wóna jobb is...

De most ,ahogy nézem nm tunnék neked körszakált készíteni csak olyan kis borostásat...

Mit szólsz Talma,hogy elbaxta a rajtot..íppen ,hogy 3. lett...nah nm mintha nm örülnék neki de lehetett wóna jobb is...
Meg wan a tüzifa amit bedobálhatsz a kandallóba...ha Te is elkezdenél láminyált burkolólapot leraknyi ...csinyálnál egy csomó tüzifát....
Mit szólsz Talma,hogy elbaxta a rajtot..íppen ,hogy 3. lett...nah nm mintha nm örülnék neki de lehetett wóna jobb is... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 11:28

Mit szólsz Talma,hogy elbaxta a rajtot..íppen ,hogy 3. lett...nah nm mintha nm örülnék neki de lehetett wóna jobb is... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

fából?
nem is gondoltam, h fából lenne a kezed!
no szerintem ezt alaposan túltrágyáztuk!
sztem a morcygyurcy is hobbiból whiskaszoskodik!
hazamegyek és megborotválom a körszakállát!
nem is gondoltam, h fából lenne a kezed!
no szerintem ezt alaposan túltrágyáztuk!

sztem a morcygyurcy is hobbiból whiskaszoskodik!

hazamegyek és megborotválom a körszakállát!

az buliiiiiiiii:
kopor show!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 12:45
kopor show!

hát az nektek szopás

hát az nektek szopás
gerinc velő nélkül nem lehet élni úgy, hogy koporsóba visznek el benneteket onnan. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 12:19

na ezen: "e pont olyan hüjjjjjje vagy, mint surdi barátod..." bekexeltem a röhögéstől!
a szopásnál állunk rendelkezésedre!

gerinc velő nélkül nem lehet élni úgy, hogy koporsóba visznek el benneteket onnan. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

na ezen: "e pont olyan hüjjjjjje vagy, mint surdi barátod..." bekexeltem a röhögéstől!
a szopásnál állunk rendelkezésedre!

a szopásnál állunk rendelkezésedre! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

innen is látszik, hogy milyen ritkán járok oda
egyébként eddig a fagyijukra buktam nagyon, főleg a karamellesre
különben meg nyald ki a seggemet
te pont olyan hüjjjjjje vagy, mint surdi barátod...nincs mese, egyszerre kell leszopjalak titeket
bezzeg molly azonnal hozta, mindenféle megjegyzés nélkül

különben meg nyald ki a seggemet

bezzeg molly azonnal hozta, mindenféle megjegyzés nélkül

mi aza mekkki???
utálom! úgy 8-10* wótam életemben össz vissz!
még siheder korunkban jóbarátommal beültünk a nyugati mellettibe, pont jeges kávét akart inni... de akkor még nem wót étlapon, így hát kért forrócsokit sok-sok jéggel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 12. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 23:30
utálom! úgy 8-10* wótam életemben össz vissz!
még siheder korunkban jóbarátommal beültünk a nyugati mellettibe, pont jeges kávét akart inni... de akkor még nem wót étlapon, így hát kért forrócsokit sok-sok jéggel!

felfedeztem a McDonald'sban jegeskávét, ráadásul karamelles, ami a gyengém...még csak egyszer ittam, ezért nem tudtam pontosan megfigyelni, hogy miből áll, de ha jól sejtem, akkor nyomnak egy kis vaníliafagyit a pohárba, csorgatnak rá karamellt (ettől én totál kész vagyok
)majd ráengedik a kávét..szóval isteni
molly kedves, ha megoldható, reggel ilyet hozzál
tetszik krapu nappalija
hagyjuk meg a gerendákat a plafonban

molly kedves, ha megoldható, reggel ilyet hozzál

tetszik krapu nappalija