Benned nem lehet csalódni...
Kisértetiesen hasonló a szemléleted jelenlegi barátnőmével...
Ezért marad valszeg még évekig ilyen panorámás az a nappali
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 21:30

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Miért kéne várni az orgiákra? Kicsit félresöpörjük a törmeléket, néhány szivacsot leterítünk, rájuk pár pokróc aztán durrrrbele

Tudtam, hogy neked tök mindegy a hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 21:30

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Miért kéne várni az orgiákra? Kicsit félresöpörjük a törmeléket, néhány szivacsot leterítünk, rájuk pár pokróc aztán durrrrbele

A 22072# fényében már nem is szeretek annyira keresni
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 11. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 15:13

EZ a videó!
EZ pedig egy kis leírás hozzá!
Pedig csak annyi rémlett a videóból, hogy az a fickó van benne aki az egy bolond százat csinál-ban is szerepel, de kerestem és találtam, bár én szertek keresni
EZ pedig egy kis leírás hozzá!
Pedig csak annyi rémlett a videóból, hogy az a fickó van benne aki az egy bolond százat csinál-ban is szerepel, de kerestem és találtam, bár én szertek keresni

Szvsz neki szinte teljesen mindegy, hogy hol, csak tegyük már meg
Az Ö testével minden azzá válik
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 12:13

Az Ö testével minden azzá válik

gyakorlatilag mindannyian ugyanztat nem tettük még
figyelj mi van ha azt akarja, h PVC-n dugjuk meg? az Ő testével már a PVC is gyönyörű széppé válik!

figyelj mi van ha azt akarja, h PVC-n dugjuk meg? az Ő testével már a PVC is gyönyörű széppé válik!

pfff, meki... midőn hatalomra kerülök, és diktatúrám lesz, elsők közt fogom kisöpörni. Wrehehee

innen is látszik, hogy milyen ritkán járok oda
egyébként eddig a fagyijukra buktam nagyon, főleg a karamellesre
különben meg nyald ki a seggemet
te pont olyan hüjjjjjje vagy, mint surdi barátod...nincs mese, egyszerre kell leszopjalak titeket
bezzeg molly azonnal hozta, mindenféle megjegyzés nélkül
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 00:18

különben meg nyald ki a seggemet

bezzeg molly azonnal hozta, mindenféle megjegyzés nélkül

most fedezted fel a jeges kw-t a mekibe...hihihi...
...ezen muszály wót derülnöm...
...az a kedwencem éwek óta...!!

Jóóóó reggööölt mindenkinek!
Faxa kis házat talált Krapu...érzitek a kihíwást...
?
Banános jégkrém...???...hát én általában csak gyümölcsös fagyit eszem...deee ezt biztos nm nyalnám...
Faxa kis házat talált Krapu...érzitek a kihíwást...

Banános jégkrém...???...hát én általában csak gyümölcsös fagyit eszem...deee ezt biztos nm nyalnám...

Jó reggel nappali és Molli nayó!
Jó reggelt Nappali
Már rohantam is a mekibe tudok én neked ellenállni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 12. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 23:30

Már rohantam is a mekibe tudok én neked ellenállni?

felfedeztem a McDonald'sban jegeskávét, ráadásul karamelles, ami a gyengém...még csak egyszer ittam, ezért nem tudtam pontosan megfigyelni, hogy miből áll, de ha jól sejtem, akkor nyomnak egy kis vaníliafagyit a pohárba, csorgatnak rá karamellt (ettől én totál kész vagyok
)majd ráengedik a kávét..szóval isteni
molly kedves, ha megoldható, reggel ilyet hozzál
tetszik krapu nappalija
hagyjuk meg a gerendákat a plafonban

tetszik krapu nappalija

most fedezted fel a jeges kw-t a mekibe...hihihi...
...ezen muszály wót derülnöm...
...az a kedwencem éwek óta...!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 12. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 23:30

felfedeztem a McDonald'sban jegeskávét, ráadásul karamelles, ami a gyengém...még csak egyszer ittam, ezért nem tudtam pontosan megfigyelni, hogy miből áll, de ha jól sejtem, akkor nyomnak egy kis vaníliafagyit a pohárba, csorgatnak rá karamellt (ettől én totál kész vagyok
tetszik krapu nappalija

tetszik krapu nappalija

Nagyon örülök, hogy ilyen jó nap volt ma!
Most jöttem éjszakai fürdőzésből!
Rövid volt, mert hideg volt a víz, qrva sok szúnyog csípkedett, a gidák, meg a Robi mekegtek a fülembe, de mégis nagyon feldobódtam!
És természetesen meztelen akció volt!
És utána egy finom banános jégkrémet is ettem!
A takarításban meg "gyorsan" segítek, reggelre kihordom a sittet.
Most jöttem éjszakai fürdőzésből!

Rövid volt, mert hideg volt a víz, qrva sok szúnyog csípkedett, a gidák, meg a Robi mekegtek a fülembe, de mégis nagyon feldobódtam!

És természetesen meztelen akció volt!

És utána egy finom banános jégkrémet is ettem!

A takarításban meg "gyorsan" segítek, reggelre kihordom a sittet.

tetszik krapu nappalija

tetszik krapu nappalija

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 21:13

Törölt felhasználó (60564)

hááát, egyenlőre így néz ki az a bizonyos nappali....
úgyhogy elkél minden dolgos kéz. az orgiákra még kicsit várni kell....

hááát, egyenlőre így néz ki az a bizonyos nappali....
úgyhogy elkél minden dolgos kéz. az orgiákra még kicsit várni kell....

Na akkor most átépitjük vagy épitsünk egy ujat az összes lakatos csőszerelő melót válalom

Tudok en egyebet is mint falazni
de ha mar erre ajanlottak
Annyi biztos,ha egyeb feladat kerül,hat fal nelkül maradnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:57

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Helló szoni! akkor a kőművesmunkához kicsit én is értek, mert már párszor falaztam életemben haveroknak.....

Helló szoni! akkor a kőművesmunkához kicsit én is értek, mert már párszor falaztam életemben haveroknak.....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:34

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Törölt felhasználó (60564)

Előre is köszi a lelkes felajánlásokat....
Bandur, míg leköti a hölgyeket, mi nyugodtan le tudjuk inni magunkat Szonival

Bandur, míg leköti a hölgyeket, mi nyugodtan le tudjuk inni magunkat Szonival

Igy vegzödik :Erre a pökhendi valaszra a birosag öt milliora büntette cementet...

Ha már így a házépítésnél tartunk, erről is van egy viccem (természetesen):
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!

Szép szombat estét mindenkinek!