Telekkönyv, birtokhatárok rendbe? Ha nem, akkor csak szóljatok
Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:52

Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Köszi!
Kérünk egyéb felajánlásokat a nappali házának (enyhe képzavar) kipofozásához!

á nehogy már ezt magyarázni kelljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:01

VIP
Admin

És az mennyiben lendíti előre a felújítási munkálatokat?

Ó csak igyatok bőven jó sokat
Majd én foglalkozok a csajokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Majd én foglalkozok a csajokkal

Törölt felhasználó (60564)

Előre is köszi a lelkes felajánlásokat....
Bandur, míg leköti a hölgyeket, mi nyugodtan le tudjuk inni magunkat Szonival

Csaknem kapok ki ha mégegy képet küldök be, de kell kanapé is ahol kezdődik az előjáték

Szép napot mindenkinek!
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:14
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.

A nappalit ilyennek terveztem...szerintem illik a ház jellegéhez.

Jóóóóóóó reggelt Jóóóó szombatot

A kőmívességhez már elég jól értesz Krapuci!

Egyébként jó reggelt Nappali!

Ha már így a házépítésnél tartunk, erről is van egy viccem (természetesen):
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!

Abszolút!
Ha eleget iszunk, hamarosan ilyennek is látjuk majd
No, én lefordulok a székről az álmosságtól. Mentem aludni. Kellemes hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:14
Ha eleget iszunk, hamarosan ilyennek is látjuk majd

No, én lefordulok a székről az álmosságtól. Mentem aludni. Kellemes hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:01

VIP
Admin

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát még magamat a hölgyek részére feltudom ajánlani
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:52

VIP
Admin

Köszi!

Köszi!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:40

Á megyek én is,minden lakatos munkát válalok
De utána házavató buli

De utána házavató buli

Á megyek én is,minden lakatos munkát válalok
De utána házavató buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:19

De utána házavató buli

VIP
Admin

Meg Szonit, ő már tud falazni.
Ti kipofozzátok a falakat, én meg mindent szépen lefestek

Meg Szonit, ő már tud falazni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:03

Ha már így belejöttél, besegíthetnél nálam is....
Hívjuk Zellit is?

Ha már így belejöttél, besegíthetnél nálam is....
Hívjuk Zellit is?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 19:39

Hejj azok a derekszögek...
ha derekszögben volna minden fal,könnyü volna
de sajnos egy hazban sem az.En ket nap utan kirugtam a fusizokat,es egyedül csinalom tovabb..
Ma kesz lettem egy boltives bejarattal (negy nap)es a többit is megbütykölöm szakik nelkül.Egy honap alatt megtanultam vakolni,falat vagni,rakni,spaklizni es mikor kesz lesz,annal nagyobb az öröm....ezt mind en csinaltam

Igazad van Szoni!
A magam bőrén tanultam, mesterminősítés, lófax. Amit tudok, megcsinálom! Mégha valakik hülyének is néznek.
Igen!
Sokmindenhez értek! Tapasztalatból. Nem kontár-szinten.
Pusssssz!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 19:39
A magam bőrén tanultam, mesterminősítés, lófax. Amit tudok, megcsinálom! Mégha valakik hülyének is néznek.
Igen!

Sokmindenhez értek! Tapasztalatból. Nem kontár-szinten.
Pusssssz!

de sajnos egy hazban sem az.En ket nap utan kirugtam a fusizokat,es egyedül csinalom tovabb..
Ma kesz lettem egy boltives bejarattal (negy nap)es a többit is megbütykölöm szakik nelkül.Egy honap alatt megtanultam vakolni,falat vagni,rakni,spaklizni es mikor kesz lesz,annal nagyobb az öröm....ezt mind en csinaltam

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 19:02

VIP
Admin

Igazad van, de ha több évig tanulta a szakmáját a kőművesünk, mi a f*szért nem bír egy derékszöget sem eltalálni a házban?
Az asztalos nem olyan ablakot hozott, mint amilyet megrendeltünk (kazettásat szerettem volna). Mikor megláttam, sokkot kaptam, se köpni, se nyelni nem tudtam.
Áhh nem is sorolom tovább, mert kezd görcsbe rándulni a gyomrom.
Surdinak igaza volt: mesterekre kétszer várunk. Először alig várjuk, hogy megérkezzenek, aztán alig várjuk, hogy lelépjenek.
Uram ma kérdezi, hogy kijavítsa-e a WC-ablak melletti kis hibákat. Mondtam neki, hogy nem kell, illik a ház egészéhez
Az asztalos nem olyan ablakot hozott, mint amilyet megrendeltünk (kazettásat szerettem volna). Mikor megláttam, sokkot kaptam, se köpni, se nyelni nem tudtam.
Surdinak igaza volt: mesterekre kétszer várunk. Először alig várjuk, hogy megérkezzenek, aztán alig várjuk, hogy lelépjenek.
Uram ma kérdezi, hogy kijavítsa-e a WC-ablak melletti kis hibákat. Mondtam neki, hogy nem kell, illik a ház egészéhez

Kurva egyszerü,vagy téged bámul minden szaki és ezért basznak el mindent pedig csak téged akarnak
vagy olyan szaki kell akit ismertek és van referencia
Na de fel a fejjel.Nekem a szomszédasszony hagyta a seggét megfogdosni a gázszerelőnek,lás csodát 2 nappal hamarabb végeztek mint a tervezett volt (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 19:02

vagy olyan szaki kell akit ismertek és van referencia

Na de fel a fejjel.Nekem a szomszédasszony hagyta a seggét megfogdosni a gázszerelőnek,lás csodát 2 nappal hamarabb végeztek mint a tervezett volt (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Igazad van, de ha több évig tanulta a szakmáját a kőművesünk, mi a f*szért nem bír egy derékszöget sem eltalálni a házban?