No, aki ellenzi a PVC-t, az tippeljen, hogy az alábbi képek közül melyik készült PVC-padlóról.
(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

sikerült 8 hónapos terhesen egy komplett lakásfelújítást végig takarítanom, amikor költöztünk...este azt hittem kiszakad belőlem a gyerek méhestül, mindenestül...aztán valahogy úgy alakult, hogy a második terhességem 8. hónapjában ugyanezt cserépkályhaátrakással újra...mondjuk ekkor már nem kellett annyi csempét sikálnom...
volt segítségem, de hát nem ültem napközben a babérjaimon
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:30
volt segítségem, de hát nem ültem napközben a babérjaimon

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

gyakorlatilag mindannyian ugyanztat nem tettük még
figyelj mi van ha azt akarja, h PVC-n dugjuk meg? az Ő testével már a PVC is gyönyörű széppé válik!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 11. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 11:45

figyelj mi van ha azt akarja, h PVC-n dugjuk meg? az Ő testével már a PVC is gyönyörű széppé válik!

Csak ezt a 3-at nem csináltam még, de pvc-t én se szeretnék ritka ronda egy dolog.
Mond, hogy nem lesz nálatok és csak úgy eszedbe jutott
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Teeee valószínű azé nem kaptál képeket, mert senki se kapott...
a képek az otthoni gépen vannak osztán bé kéne tömöríteni úgy tudnám béhozni!
morcigyurci:
Neked sokkalta jobban állna a körszakáll!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 11. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 09:45
a képek az otthoni gépen vannak osztán bé kéne tömöríteni úgy tudnám béhozni!
morcigyurci:
Neked sokkalta jobban állna a körszakáll!

Szia Surdi, meg Gyurci!
Meg vagyok sértődve!
Nem kaptam a gyerkőcökről képeket, pedig írtam nektek! Se tőled Surdi, se Gyurcitól!
Ezért a villanyos-szerelést, meg Whiskas-szerelést is magunk csináljuk.
Meg vagyok sértődve!

Nem kaptam a gyerkőcökről képeket, pedig írtam nektek! Se tőled Surdi, se Gyurcitól!

Csak ezt a 3-at nem csináltam még, de pvc-t én se szeretnék ritka ronda egy dolog.
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Charlotte, Szilva!
Tettem az msn megosztási mappába képeket ha beléptek leszinkronizál pár perc alatt.
Tettem az msn megosztási mappába képeket ha beléptek leszinkronizál pár perc alatt.
és milyen bónusz kap, aki mindenre 0-át adott???
esetleg kérhetem természetben?...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:25
esetleg kérhetem természetben?...

VIP
Admin

Az egyetlen ember, aki a hegymászásra nem 0-t adott!!!

Nem, de a kényelmes munkakörülmények elengedhetetlenek.
Jó kis hintamechanikás, gázrugós...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:26
Jó kis hintamechanikás, gázrugós...

VIP
Admin

Bőrszék? Mi vagy te, vezérigazgató?

Szióka
Még a 80-as években történt.A lányom elvált,és hazaköltözött az unokámmal tehát má 4gyerekem volt.Kicsi volt a 3 szobás lakótelepi lakás elcseréltem 1 régi polgári 110nm-es lakásra.
December volt a lakás totálra lelakva benne élve kellett tatarozni de mindent. Amig a párom szerezett a szobákba olajkályhát/mig elkészült a cirkó/ a gyerekekkel a a közeli templomba ültem be melegedni.Kezdödött a rokonlátogatások de csak ahol fürdőszoba volt
Meghozták a homokot a tatarozáshoz, ülök a kádba brekegést hallok 1 béka ugrált a homokkal került be.
A gázszerelő felvette az előleget és eltünt
Karácsonykor 1 lapos rezsón csináltam az ünnepi kaját, mikozben a kicsik a felszedett parketta helyén az előszobába homokvárat épitettek
Ma már nevetünk rajta, de a lényeg csodás otthont teremtettem.
Szóval tatarozni jó, vagy mégsem ?
Még a 80-as években történt.A lányom elvált,és hazaköltözött az unokámmal tehát má 4gyerekem volt.Kicsi volt a 3 szobás lakótelepi lakás elcseréltem 1 régi polgári 110nm-es lakásra.
December volt a lakás totálra lelakva benne élve kellett tatarozni de mindent. Amig a párom szerezett a szobákba olajkályhát/mig elkészült a cirkó/ a gyerekekkel a a közeli templomba ültem be melegedni.Kezdödött a rokonlátogatások de csak ahol fürdőszoba volt

Meghozták a homokot a tatarozáshoz, ülök a kádba brekegést hallok 1 béka ugrált a homokkal került be.

Ma már nevetünk rajta, de a lényeg csodás otthont teremtettem.
Szóval tatarozni jó, vagy mégsem ?

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Majd pótoljuk...
Surdiii:-aaakarsz körszakált?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 11. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 09:45

Surdiii:-aaakarsz körszakált?

Szia Surdi, meg Gyurci!
Meg vagyok sértődve!
Meg vagyok sértődve!

Szia Surdi, meg Gyurci!
Meg vagyok sértődve!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 09:35
Meg vagyok sértődve!

figyejjémá Teeee! rosszarcú!
a a whiskasszereléshez is mester kell! mégis wállalod! nem fész, h felrobbantasz walamit
a a whiskasszereléshez is mester kell! mégis wállalod! nem fész, h felrobbantasz walamit

figyejjémá Teeee! rosszarcú!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 11. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 09:22

- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
A parketta lerakáson kíwül mindet csinyáltam...de azt nm is wállalnám..ahhó mester kő máá...a többit bármikor...de linyólejumot többet nm raknék...csak ha naon muszáj...brrr!
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
A parketta lerakáson kíwül mindet csinyáltam...de azt nm is wállalnám..ahhó mester kő máá...a többit bármikor...de linyólejumot többet nm raknék...csak ha naon muszáj...brrr!

- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Sziasztok kedves nappalisok!
Kb. egy hónapja eladó a házam, és az újat is láttam már! Már 2000-ben is, meg a hétvégén is. Ott még garden-party is tartható, ha érdekel Titeket is! Van mit felújítani, de legalább 2x ekkora. Szinte mindent meg tudunk csinálni. Tapéta nem lesz. Famunka rendben, házilag lesz megoldva. Nyílászárók már vannak. A festés megy, asztalosinasnak is jó vagyok. Lesz némi átalakítás, mert nyaralóból lett lakóingatlanná minősítve. Burkolás (külső-belső
, padlólerakás kettecskén menni fog. Térelválasztók, nyílászárócsere, kéményépítés, kandallóról központi fűtés, stb.
Csak adjam el ezt, és féláron megkapom azt, Kanadába távozó barátaimtól.(120 nm2)
Adja a Jóisten!

Kb. egy hónapja eladó a házam, és az újat is láttam már! Már 2000-ben is, meg a hétvégén is. Ott még garden-party is tartható, ha érdekel Titeket is! Van mit felújítani, de legalább 2x ekkora. Szinte mindent meg tudunk csinálni. Tapéta nem lesz. Famunka rendben, házilag lesz megoldva. Nyílászárók már vannak. A festés megy, asztalosinasnak is jó vagyok. Lesz némi átalakítás, mert nyaralóból lett lakóingatlanná minősítve. Burkolás (külső-belső

Csak adjam el ezt, és féláron megkapom azt, Kanadába távozó barátaimtól.(120 nm2)

Adja a Jóisten!

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

surdi a hajópadló és a parketta lerakásán kívül mindent csinált már és akár azonnal is /van ami most is folyamatban/ de ezt a két kimaradtat is megpróbálnám némi előtanulmány után!
igaz linóleumozni se linóleumoztam, de mivel randának tartom nem vszínű, h vállalnám!
Idióta történet?
pont nekem ne lenne
mi is történt velem a múltkor
de Sárl!
a jó ég áldjon már meg! válaszolj már Te is a kérdéseidre!
a múltkor annyira felháborított, h a beküldős kérdésekre Te magad nem adtál választ!
isten bizony annyiszor megfogadtam már, h csak akkor válaszolok a kérdéseidre, ha Te magad is megteszed!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz linóleumozni se linóleumoztam, de mivel randának tartom nem vszínű, h vállalnám!
Idióta történet?
pont nekem ne lenne

de Sárl!
a jó ég áldjon már meg! válaszolj már Te is a kérdéseidre!
a múltkor annyira felháborított, h a beküldős kérdésekre Te magad nem adtál választ!
isten bizony annyiszor megfogadtam már, h csak akkor válaszolok a kérdéseidre, ha Te magad is megteszed!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

pacsi
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:35

Dehogy voltál bántó... Azon én már rég túlvagyok, hogy bármit is sértésnek vegyek fel tőled...
Egyébként meg hogyan lehet egy virtuális "kapcsolatot" kibeszélni??? Szerintem az még nem üti az illetlenség határát...

Egyébként meg hogyan lehet egy virtuális "kapcsolatot" kibeszélni??? Szerintem az még nem üti az illetlenség határát...

Itt nálunk is hasonló a helyzet...
pár hónapja adják át... de mikor arra tévedek az üzletekben lézengenek az emnberek!
Az a baj, h mindig találnak balekot akinek kiadhatják, akik nem számolnak utánna, h mennyit is kell forgalmazniuk ahhoz, h egyáltalán a bérleti díjat vissza hozza... és még hol vannak az egyéb költségek és a haszon
/az a baj, h erre felé egy belvárosi üzlet bérleti díja is hasonlóképp működik/. Aztán van olyan hely ahol 15 év alatt nem láttam, h fél évnél tovább ugyanaz az üzlet lenne
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:21
pár hónapja adják át... de mikor arra tévedek az üzletekben lézengenek az emnberek!
Az a baj, h mindig találnak balekot akinek kiadhatják, akik nem számolnak utánna, h mennyit is kell forgalmazniuk ahhoz, h egyáltalán a bérleti díjat vissza hozza... és még hol vannak az egyéb költségek és a haszon

Tudja a fene... Szolnok (látszik) pl. annyira egy tanya, hogy szerintem a világ legkisebb (és leggagyibb) plázája van nálunk, de ez is haldoklik. Az egész pláza hathavonta cserél tulajdonost, a benti üzletek is élnek 2-3 hónapot, aztán megy a "vetésforgó".
Hogy máshol? Tudja a franc...
Hogy máshol? Tudja a franc...

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kellemes pénteket.
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Bőrszék? Mi vagy te, vezérigazgató?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 00:29

Törölt felhasználó (24620)

1) Most ennyire vagyok jókedvű: öhm... 3? olyan könnyed semlegesség.
2) Most ennyire vagyok fáradt: 3 Wilika mindig fáradt, egyszer egy meztelen női testbe kapaszkodva is elaludt.
3) Most ennyire vagyok éhes: 1 Tele vagyok dinnyével
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 meg van nyitva a Photoshop, de valahogy mindig mással foglalkozom, 'szameg
5) Most ennyire van kedvem szexelni: ? mindjárt megnézem a szótárban mi az.
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 4 ha jó meleg lenne, akkor egész poén lenne éjjel is.
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 0 éjjel van, a klasszikus piknik ilyenkor nem bejövős
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: ?
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3 amúgy meg mittomén. Tegnap este kitaláltam, hogy még éjjel befejezem a rámbízott melót, aztán még most is alig állok vele valahogy, hogy csapnának agyon egy lapáttal.
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0 Itthagyni a bőrszékemet?!
2) Most ennyire vagyok fáradt: 3 Wilika mindig fáradt, egyszer egy meztelen női testbe kapaszkodva is elaludt.
3) Most ennyire vagyok éhes: 1 Tele vagyok dinnyével
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 meg van nyitva a Photoshop, de valahogy mindig mással foglalkozom, 'szameg
5) Most ennyire van kedvem szexelni: ? mindjárt megnézem a szótárban mi az.
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 4 ha jó meleg lenne, akkor egész poén lenne éjjel is.
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 0 éjjel van, a klasszikus piknik ilyenkor nem bejövős
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: ?
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3 amúgy meg mittomén. Tegnap este kitaláltam, hogy még éjjel befejezem a rámbízott melót, aztán még most is alig állok vele valahogy, hogy csapnának agyon egy lapáttal.
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0 Itthagyni a bőrszékemet?!
Az egyetlen ember, aki a hegymászásra nem 0-t adott!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 00:08

1.Jókedv: 1,5.
2.Fáradt: 2, keveset aludtam.
3.Nem vagyok most se éhes: 0.
4.Dolgozni mostnem, többet kell pihiznem! Tehát:0.
5.Csak majd ha megérdemli,amúgy kívánalomra:5. De nem fogok fűvel-fával, azaz bioszexelni.
6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
7.Piknikezni szeretek, és az éjszakai pikniknél még más is megeshet!
5 pont.
8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
10.Modern moziba nem járok, a régi hangulata tetszett.
2.Fáradt: 2, keveset aludtam.
3.Nem vagyok most se éhes: 0.
4.Dolgozni mostnem, többet kell pihiznem! Tehát:0.
5.Csak majd ha megérdemli,amúgy kívánalomra:5. De nem fogok fűvel-fával, azaz bioszexelni.

6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
7.Piknikezni szeretek, és az éjszakai pikniknél még más is megeshet!

8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
10.Modern moziba nem járok, a régi hangulata tetszett.