Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1359 1360 1361 1362 1363 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21548   2008. 07. 11. péntek 19:38
Bandur Bandur VIP
Kurva egyszerü,vagy téged bámul minden szaki és ezért basznak el mindent pedig csak téged akarnak nyes
vagy olyan szaki kell akit ismertek és van referencia wink
Na de fel a fejjel.Nekem a szomszédasszony hagyta a seggét megfogdosni a gázszerelőnek,lás csodát 2 nappal hamarabb végeztek mint a tervezett volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 07. 11. péntek 19:02
Igazad van, de ha több évig tanulta a szakmáját a kőművesünk, mi a f*szért nem bír egy derékszöget sem eltalálni a házban?

Az asztalos nem olyan ablakot hozott, mint amilyet megrendeltünk (kazettásat szerettem volna). Mikor megláttam, sokkot kaptam, se köpni, se nyelni nem tudtam.

Áhh nem is sorolom tovább, mert kezd görcsbe rándulni a gyomrom.

Surdinak igaza volt: mesterekre kétszer várunk. Először alig várjuk, hogy megérkezzenek, aztán alig várjuk, hogy lelépjenek.

Uram ma kérdezi, hogy kijavítsa-e a WC-ablak melletti kis hibákat. Mondtam neki, hogy nem kell, illik a ház egészéhez nyes
#21547   2008. 07. 11. péntek 19:20
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Kedves Charlotte! attól, hogy valakinek az a szakmája, attól még lehet balfácán ebben is mint az élet más területén vannak jók, rosszabbak, és gyengék. Tudod egy kis habarcs egy kis mész, kőművesnek nem kell ész. Majd ha elkészültök teljesen el fogod feledni a viszontagságokat, mert te most más szemüvegen keresztül látsz mindent. Tudom egy idő után már az ember pokolba kíván minden iparost, és amikor már szépek lesztek el fogod feledni mint egy rossz álmot!
Kitartás és sok szex, az nyugtat, de annak a balfasz kőművesnek ne add magad ha nem ismeri a derékszöget.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van, de ha több évig tanulta a szakmáját a kőművesünk, mi a f*szért nem bír egy derékszöget sem eltalálni a házban?

Az asztalos nem olyan ablakot hozott, mint amilyet megrendeltünk (kazettásat szerettem volna). Mikor megláttam, sokkot kaptam, se köpni, se nyelni nem tudtam.

Surdinak igaza volt: mesterekre kétszer várunk. Először alig várjuk, hogy megérkezzenek, aztán alig várjuk, hogy lelépjenek.

Uram ma kérdezi, hogy kijavítsa-e a WC-ablak melletti kis hibákat. Mondtam neki, hogy nem kell, illik a ház egészéhez nyes
#21546   2008. 07. 11. péntek 19:09
Molly_anyó Molly_anyó
Fel a fejjel ha kész szépek lesztek, ne idegeskedj attól nem lesz jobb.Ha a ház kész jön a többi. Pl nemazt a butort hozzákvagy szenvedés mire összerakjátok.
Épp most vigasztaltam a lányom, lecserélte a gyerekszobába a bútort mert nőnek a gyerekek.
Kb 4 km-ről 25.000,. Ft-ért szállitották haza, és 25.000.-Ft-ért szerelték össze confused
Vigasztaljon 1 kicsit más is mérgelődik ettől talán jobb kedved lesz wave

#21545   2008. 07. 11. péntek 19:07
tom1019 tom1019 VIP Admin
lassan vakon oda fogunk találni a házavatóra! eplus2

#21544   2008. 07. 11. péntek 19:06
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
hehe wink vigyor2

Surda majd kéri a jogdíját nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 11. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 07. 11. péntek 18:28
"inkább a fitymámat keresd!" nővérkém... wink hehe
#21543   2008. 07. 11. péntek 19:02

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 11. péntek 14:50
Nálam tavaly volt a belső felújítás, parkettcsere, nyílászárók cseréje, de mind mesterember végezte egynek sem mernék nekiállni. Vannak dolgok amihez értek, oda nem is kell mesterember de azt tartom, mivel minden szakma más, az csak kontárkodás lehet amit megfelelő gyakorlat nélkül saját magunk csinálunk. Igaz, ez sem érvényes mindenre de nem szabad elfeledni, hogy minden szakmát több évig tanulnak, és akkor még csak elvégezte a sulit, és csak egy alapot kapott. Hosszú évek kellenek ahhoz, hogy igazán értse a munkájának csínját binját. Tudom olcsóbb a saját kivitelezés, de sokszor a végelszámolásnál kiderül, hogy mégis drágábba került.
#21542   2008. 07. 11. péntek 18:28
tom1019 tom1019 VIP Admin
"inkább a fitymámat keresd!" nővérkém... wink hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:50
Aki mindenre 0-t adott, az nagyon durván letargiás és sürgős orvosi (vagy nővéri) beavatkozásra van szüksége.
Keresem a fityulámat wink
#21541   2008. 07. 11. péntek 15:13
eros007 eros007
EZ a videó!

EZ pedig egy kis leírás hozzá!

Pedig csak annyi rémlett a videóból, hogy az a fickó van benne aki az egy bolond százat csinál-ban is szerepel, de kerestem és találtam, bár én szertek keresni nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 14:05
van egy 7 perc körüli káromkodós videó, amiben mester emberek... vill szerelők egy pincében káromkodtak + szopatták egymást!

és a 6. perc környékén Surdi gyurkának:
-akarsz körszakállat?
-Aaakkaaaaroooookkk- válaszolta a dadogós gyurka mf2
-akkor szopd le a f@szom hehe

nos: kellemes 7végit mindenkinek! wave
#21540   2008. 07. 11. péntek 14:50
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Nálam tavaly volt a belső felújítás, parkettcsere, nyílászárók cseréje, de mind mesterember végezte egynek sem mernék nekiállni. Vannak dolgok amihez értek, oda nem is kell mesterember de azt tartom, mivel minden szakma más, az csak kontárkodás lehet amit megfelelő gyakorlat nélkül saját magunk csinálunk. Igaz, ez sem érvényes mindenre de nem szabad elfeledni, hogy minden szakmát több évig tanulnak, és akkor még csak elvégezte a sulit, és csak egy alapot kapott. Hosszú évek kellenek ahhoz, hogy igazán értse a munkájának csínját binját. Tudom olcsóbb a saját kivitelezés, de sokszor a végelszámolásnál kiderül, hogy mégis drágábba került.
#21539   2008. 07. 11. péntek 14:05
surdapapa surdapapa
van egy 7 perc körüli káromkodós videó, amiben mester emberek... vill szerelők egy pincében káromkodtak + szopatták egymást!

és a 6. perc környékén Surdi gyurkának:
-akarsz körszakállat?
-Aaakkaaaaroooookkk- válaszolta a dadogós gyurka mf2
-akkor szopd le a f@szom hehe

nos: kellemes 7végit mindenkinek! wave
#21538   2008. 07. 11. péntek 14:00
Bassszus, mi ez a körszakállas poén? Sokszor írjátok mostanában, de lemaradtam az előzményről.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 12:10
Teeee valószínű azé nem kaptál képeket, mert senki se kapott...

a képek az otthoni gépen vannak osztán bé kéne tömöríteni úgy tudnám béhozni!

morcigyurci:
Neked sokkalta jobban állna a körszakáll! hehe mf2
#21537   2008. 07. 11. péntek 13:58
Ha sértegeted, akkor nem büntit kapsz, hanem büntetést. És az nem kellemes...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:53
hééé várjámá Teeeeeee!

büntit akarok kapni!!!!! eplus2
#21536   2008. 07. 11. péntek 13:57
Na, te udvarolsz smile

Amúgy igen, az egyik szobában PVC lesz, mert annak a padlóját majd fel akarjuk törni egyszer, hogy szigeteljük (én mondjuk tudom, hogy soha a büdös életben nem lesz az már feltörve, de az uramnak nem veszem el az illúzióját).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 12:13
gyakorlatilag mindannyian ugyanztat nem tettük még kerdes

figyelj mi van ha azt akarja, h PVC-n dugjuk meg? az Ő testével már a PVC is gyönyörű széppé válik! wink
#21535   2008. 07. 11. péntek 13:53
surdapapa surdapapa
hééé várjámá Teeeeeee!

büntit akarok kapni!!!!! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:52
Szilva kevés neked? Látom, megsütött a nap, drágám! Vagy nem tudod, miről mondasz le...
wink
#21534   2008. 07. 11. péntek 13:52
surdapapa surdapapa
ha tom helyébe lennék ezt válaszolnám: inkább a fitymámat keresd! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:50
Aki mindenre 0-t adott, az nagyon durván letargiás és sürgős orvosi (vagy nővéri) beavatkozásra van szüksége.
#21533   2008. 07. 11. péntek 13:52
Szilva kevés neked? Látom, megsütött a nap, drágám! Vagy nem tudod, miről mondasz le...
wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:49
hidd el meg lehet látni is!

tudod a mesterek hibáját azért nem teszik bele a PVC felületbe! pl.

de télleg láttam én is olyat amire alapból... ha nem tudnám, h mi én se biztos, h megösmernék... így, h tudom itt sem minden az aminek látszik azért sztem rájönnék!

na mind1!
csak tudod hiába igazibb a hajópadló vagy a parketta azért ezeknek a lerakásába nehezen vágnék bele!
max ha a jutalmam királylány vagy Te! pl Szilva már nekem kevés ehhez! eplus2 hehe

sztem a hajópadlót megpróbálnám, de a parkettát azt nem mert ahhoz -úgy van ahoz gyurci mondta- télleg mesterembör köll... de nem olyan koca mester, mint Ő a viszkasz szereléshö mf2
#21532   2008. 07. 11. péntek 13:52
surdapapa surdapapa
béjbiiiiiii! worship a Tiéd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:43
Drágám, nincs nekem időm kérdezni és válaszolni is. Örülök, hogy egyáltalán géphez tudok ülni szórakozás céljából.

De most válaszolok, ha már ilyen szépen rámszóltál, és idemásolom a privis válaszokat is:

MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A NŐKRŐL, AKIK AZÉRT VANNAK EGY PASIVAL, MERT
SOK PÉNZE VAN, ÉS KÖZBEN EGYÁLTALÁN NEM SZERELMESEK BELÉ?

charlotte:
Jól teszik, ha ettől mindkét fél boldog, miért ne.

ÖregSam:
megértem őket, és ha nő lennék én is kurva lennék biztosan (nem útszélire gondoltam)

Prune:
szemét kis ribancok smile valójában ez csak business...mint amikor a bolt
tulajdonosa kirakati dekorációra költ

on-lány:
Biztonságot kereső,apakomplexusú "kispicsák".

Jenó:
Semmi különös. Minden párkapcsolat egyfajta üzlet, ha mindent lecsupaszitunk. Csak a cserealap más-más. Hol ez, hol az.

Surda:
Lehet egy szóval? Elítélem Őket! Ja: a faszik akik meg eltartják azok meg ÖKRÖK… ha nem veszik észre akkor azért, ha meg észre veszik és ennek ellenére tartják a libát akkor ezért!

MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A PASIKRÓL, AKIK MEGCSALJÁK AZ ÁLLAPOTOS FELESÉGÜKET, MERT KEVESLIK A SZEXET?

charlotte:
Elítélem. Ha csak a szex hiányzik a kapcsolatból, akkor azt a rövid időt igazán ki lehet bírni.

ÖregSam:
megtettem amikor a nejem anno állapotos volt, de szükség volt rá, ráadásul a barátnője segített ki

Prune:
szemét nagy disznók smile ha valaki nem bírja ki azt a kis időt, akkor már előtte sem bírta ki, és azt lehetett tudni...ha kibírta, akkor most is
ki fogja bírni..egyébként ha hiányzik a szeretet, akkor előfordulhat ilyen...a szeretet olyan plusz, ami átsegít a szexmentes időszakokon

on-lány:
Önző disznók.

Jenó:
Szemét dolog. A gyermek vállalás két ember ügye, ahol a nő sokkal többet tesz érte. Az a legkevesbb, hogy kevesebb szexel beérje az emberfia.

Surda:
Hmmm nehéz kérdés, mert ez már mejdhogynem a 3. kérdésnek felel meg! Hááááttt ez lehet attól is függ, hogy a pasi hogyan viszonyul ahhoz ha a csaja félre kúrt! Ha ez korábban belefért a kapcsolatukba akkor most is bele kell férnie. Viszont ha nem akkor most sem. Tehát ha a félre kúrás azért van mert az asszony áldott állapota miatt nem kívánja a szexet, akkor elég nagy szemétség a férfitől.

MI A VÉLEMÉNYED AZ EGÉSZSÉGÜGYI FÉLREKÚRÁSRÓL?

charlotte:
Csúnya dolog.

ÖregSam:
szigorúan szükség van rá, mindkét oldalon

Prune:
hiányzik valami a kapcsolatból, és nem biztos, hogy egyoldalú a dolog...sőt! tuti, hogy nem csak az egyik félen múlik...
nincs ilyen, hogy eü. félrekúrás, sima félrekúrás a neve smile

on-lány:
Egészséges szexuális szükséglet kielégítése.

Jenó:
Baromság. Ha a szex nem müködik, akkor más sem. S akkor minek vannak együtt ?!
Szerintem...

Surda:
Ha mindkét fél egyformán megteheti lelkük rajta! De az is érdekes kérdés, hogy hol! Fizető vendéglátásnál? Áááááááá no én az ilyen férfit elítélem… Keres valakit magának? Veszélyes mert előbb utóbb érzelmek is kialakulhatnak! De mégis ezt mondom: nálam ez bele fé
#21531   2008. 07. 11. péntek 13:50
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 11. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 07. 11. péntek 10:23
és milyen bónusz kap, aki mindenre 0-át adott???
esetleg kérhetem természetben?... finom wink
#21530   2008. 07. 11. péntek 13:49
surdapapa surdapapa
hidd el meg lehet látni is!

tudod a mesterek hibáját azért nem teszik bele a PVC felületbe! pl.

de télleg láttam én is olyat amire alapból... ha nem tudnám, h mi én se biztos, h megösmernék... így, h tudom itt sem minden az aminek látszik azért sztem rájönnék!

na mind1!
csak tudod hiába igazibb a hajópadló vagy a parketta azért ezeknek a lerakásába nehezen vágnék bele!
max ha a jutalmam királylány vagy Te! pl Szilva már nekem kevés ehhez! eplus2 hehe

sztem a hajópadlót megpróbálnám, de a parkettát azt nem mert ahhoz -úgy van ahoz gyurci mondta- télleg mesterembör köll... de nem olyan koca mester, mint Ő a viszkasz szereléshö mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:32
Biztosíthatlak, hogy látványra nem lehet már igazán megkülönböztetni (saját tapasztalat). Az igaz, hogy fogásra egész más, mint a fa vagy a kő.

A laminált padlóban egyetértünk, és ráadásul olyan idegesítő, ahogy kopog rajta a papucs...
#21529   2008. 07. 11. péntek 13:49
Meztelen női testbe kapaszkodva simán el lehet aludni és nem is elítélendő, feltéve, hogy szex UTÁN történik az elalvás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 07. 11. péntek 00:29
1) Most ennyire vagyok jókedvű: öhm... 3? olyan könnyed semlegesség.
2) Most ennyire vagyok fáradt: 3 Wilika mindig fáradt, egyszer egy meztelen női testbe kapaszkodva is elaludt.
3) Most ennyire vagyok éhes: 1 Tele vagyok dinnyével
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 meg van nyitva a Photoshop, de valahogy mindig mással foglalkozom, 'szameg
5) Most ennyire van kedvem szexelni: ? mindjárt megnézem a szótárban mi az.
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 4 ha jó meleg lenne, akkor egész poén lenne éjjel is.
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 0 éjjel van, a klasszikus piknik ilyenkor nem bejövős
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: ?
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3 amúgy meg mittomén. Tegnap este kitaláltam, hogy még éjjel befejezem a rámbízott melót, aztán még most is alig állok vele valahogy, hogy csapnának agyon egy lapáttal.
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0 Itthagyni a bőrszékemet?!

... 1359 1360 1361 1362 1363 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!