kábé!
remélem az F1rüll írtál wmit! én sajna nem néztem, mert gályáztam... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 19:39

remélem az F1rüll írtál wmit! én sajna nem néztem, mert gályáztam... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Já-já...a JM kötelez...megyek holnap is túrom magam..
JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...
(a kalauz meg a zírányító!)...

JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...

(a kalauz meg a zírányító!)...

háááá
izzzééééé
ha egyikkel lecsapna a másikkal már locsolhatna!
egyébként meg jaóóóó reggelt és kellemes hetet mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:47
izzzééééé
ha egyikkel lecsapna a másikkal már locsolhatna!
egyébként meg jaóóóó reggelt és kellemes hetet mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Eddig még egyiket sem láttam,annyira egyikre sem vagyok kiváncsi,viszont a törpe is ember és senki sem adonisz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 12:11

VIP
Admin

Jó reggelt.
Olvastam egy cikket hírességek kiszivárgott szexvideóiról
Ti melyiket láttátok eddig?
Melyiket néznétek meg az eddig nem látottak közül?
Kinek a filmjét néznétek meg, aki eddig még nem szivárogtatott ki magáról?
MiniMe filmjét megnéznétek? Tudjátok, a törpe az Austin Powers filmekből.
Megyek, babrálom tovább a tömlőket

Mindig körbeállnak a srácok, meg nógatnak, és úgy olyan ciki. Tudod, milyen szégyellős vagyok. Először egyedül akarom begyakorolni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

a tűzoltó állomásokon nem próbálgatod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 20:47
Azért ez a rúd annyira adja magát, nem?
Én tuti kipróbálnám, ha egyszer egyedül maradnék egy szobában, ahol van.

VIP
Admin

Én tuti kipróbálnám, ha egyszer egyedül maradnék egy szobában, ahol van.

Én tuti kipróbálnám, ha egyszer egyedül maradnék egy szobában, ahol van. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
asszociációs játék..mi jut eszembe erről a videóról? surdi felhívja a lakására az ő lotyóját
klikk ide

klikk ide
Hogy bedughassa a gloryhole-ba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 00:41

Törölt felhasználó (24620)

anno osztálytársnőm is ilyet rajzolt, csak ^^ -szemei voltak, és több kunkor volt a farkában
(el is hűlt a vér az ereimben)
(az én kismalaszomnak nem is tudom, hogy miért nőtt farka)

(az én kismalaszomnak nem is tudom, hogy miért nőtt farka)
Rosszul látod, én igazából a meztelen tűzoltókat, kőműveseket, focistákat szeretem.
Úgy hogy ne öltözz, hanem vetkőzz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:59
Úgy hogy ne öltözz, hanem vetkőzz!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

arra én is felfigyeltem, hogy Charlotte szereti a félmeztelen kőműveslegényeket, a félmeztelen focistákat, és a félmeztelen tűzoltólegényeket. el tudom képzelni amikor a kacsóival a tömlőt babrálja, egyszer beöltözök tűzoltónak, hátha bejön

Jó reggelt.

asztakurv@..ez nagyon-nagyon-nagyon izgalmas
vajon ki lehetett a két nő?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 10:06

vajon ki lehetett a két nő?

2 szép nő (egy barna és egy szőke) leszbizett nekem, majd régi vágyamnak megfelelően közéjük furakodva élvezkedtem ébredésig...

hmmm már megint lemaradtam valamiről
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 22:37

VIP
Admin

No, felteszem a priviben érkezett válaszokat.
Lehet tippelni, hogy melyiket írta:
- Jenó
- MmePrune
- on_lány
- ÖregSam
- surdapapa
1. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A NŐKRŐL, AKIK AZÉRT VANNAK EGY PASIVAL, MERT
SOK PÉNZE VAN, ÉS KÖZBEN EGYÁLTALÁN NEM SZERELMESEK BELÉ?
a)
Megértem őket, és ha nő lennék én is kurva lennék biztosan (nem útszélire gondoltam)
b)
Szemét kis ribancok
valójában ez csak business...mint amikor a bolt tulajdonosa kirakati dekorációra költ.
c)
Biztonságot kereső,apakomplexusú "kispicsák".
d)
Semmi különös. Minden párkapcsolat egyfajta üzlet, ha mindent lecsupaszitunk. Csak a cserealap más-más. Hol ez, hol az.
e)
Lehet egy szóval? Elítélem Őket! Ja: a faszik akik meg eltartják azok meg ÖKRÖK ha nem veszik észre akkor azért, ha meg észre veszik és ennek ellenére tartják a libát akkor ezért!
2. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A PASIKRÓL, AKIK MEGCSALJÁK AZ ÁLLAPOTOS
FELESÉGÜKET, MERT KEVESLIK A SZEXET?
a)
Hmmm nehéz kérdés, mert ez már mejdhogynem a 3. kérdésnek felel meg! Hááááttt ez lehet attól is függ, hogy a pasi hogyan viszonyul ahhoz ha a csaja félre kúrt! Ha ez korábban belefért a kapcsolatukba akkor most is bele kell férnie. Viszont ha nem akkor most sem. Tehát ha a félre kúrás azért van mert az asszony áldott állapota miatt nem kívánja a szexet, akkor elég nagy szemétség a férfitől.
b)
Szemét dolog. A gyermek vállalás két ember ügye, ahol a nő sokkal többet tesz érte. Az a legkevesbb, hogy kevesebb szexel beérje az emberfia.
c)
Önző disznók.
d)
Szemét nagy disznók
ha valaki nem bírja ki azt a kis időt, akkor már előtte sem bírta ki, és azt lehetett tudni...ha kibírta, akkor most is ki fogja bírni..egyébként ha hiányzik a szeretet, akkor előfordulhat ilyen...a szeretet olyan plusz, ami átsegít a szexmentes időszakokon
e)
Megtettem amikor a nejem anno állapotos volt, de szükség volt rá, ráadásul a barátnője segített ki.
3. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZ EGÉSZSÉGÜGYI FÉLREKÚRÁSRÓL
a)
Hiányzik valami a kapcsolatból, és nem biztos, hogy egyoldalú a dolog...sőt! tuti, hogy nem csak az egyik félen múlik... nincs ilyen, hogy eü. félrekúrás, sima félrekúrás a neve
b)
Szigorúan szükség van rá, mindkét oldalon.
c)
Baromság. Ha a szex nem müködik, akkor más sem. S akkor minek vannak együtt ?!
Szerintem...
d)
Egészséges szexuális szükséglet kielégítése.
e)
Ha mindkét fél egyformán megteheti lelkük rajta! De az is érdekes kérdés, hogy hol! Fizető vendéglátásnál? Áááááááá no én az ilyen férfit elítélem Keres valakit magának? Veszélyes mert előbb utóbb érzelmek is kialakulhatnak! De mégis ezt mondom: nálam ez bele fér!
Lehet tippelni, hogy melyiket írta:
- Jenó
- MmePrune
- on_lány
- ÖregSam
- surdapapa
1. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A NŐKRŐL, AKIK AZÉRT VANNAK EGY PASIVAL, MERT
SOK PÉNZE VAN, ÉS KÖZBEN EGYÁLTALÁN NEM SZERELMESEK BELÉ?
a)
Megértem őket, és ha nő lennék én is kurva lennék biztosan (nem útszélire gondoltam)
b)
Szemét kis ribancok

c)
Biztonságot kereső,apakomplexusú "kispicsák".
d)
Semmi különös. Minden párkapcsolat egyfajta üzlet, ha mindent lecsupaszitunk. Csak a cserealap más-más. Hol ez, hol az.
e)
Lehet egy szóval? Elítélem Őket! Ja: a faszik akik meg eltartják azok meg ÖKRÖK ha nem veszik észre akkor azért, ha meg észre veszik és ennek ellenére tartják a libát akkor ezért!
2. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZOKRÓL A PASIKRÓL, AKIK MEGCSALJÁK AZ ÁLLAPOTOS
FELESÉGÜKET, MERT KEVESLIK A SZEXET?
a)
Hmmm nehéz kérdés, mert ez már mejdhogynem a 3. kérdésnek felel meg! Hááááttt ez lehet attól is függ, hogy a pasi hogyan viszonyul ahhoz ha a csaja félre kúrt! Ha ez korábban belefért a kapcsolatukba akkor most is bele kell férnie. Viszont ha nem akkor most sem. Tehát ha a félre kúrás azért van mert az asszony áldott állapota miatt nem kívánja a szexet, akkor elég nagy szemétség a férfitől.
b)
Szemét dolog. A gyermek vállalás két ember ügye, ahol a nő sokkal többet tesz érte. Az a legkevesbb, hogy kevesebb szexel beérje az emberfia.
c)
Önző disznók.
d)
Szemét nagy disznók

e)
Megtettem amikor a nejem anno állapotos volt, de szükség volt rá, ráadásul a barátnője segített ki.
3. kérdés:
MI A VÉLEMÉNYED AZ EGÉSZSÉGÜGYI FÉLREKÚRÁSRÓL
a)
Hiányzik valami a kapcsolatból, és nem biztos, hogy egyoldalú a dolog...sőt! tuti, hogy nem csak az egyik félen múlik... nincs ilyen, hogy eü. félrekúrás, sima félrekúrás a neve

b)
Szigorúan szükség van rá, mindkét oldalon.
c)
Baromság. Ha a szex nem müködik, akkor más sem. S akkor minek vannak együtt ?!
Szerintem...
d)
Egészséges szexuális szükséglet kielégítése.
e)
Ha mindkét fél egyformán megteheti lelkük rajta! De az is érdekes kérdés, hogy hol! Fizető vendéglátásnál? Áááááááá no én az ilyen férfit elítélem Keres valakit magának? Veszélyes mert előbb utóbb érzelmek is kialakulhatnak! De mégis ezt mondom: nálam ez bele fér!
Megnéztem de nem a mellével hanem ügyesen a kézfejével,az igazi úgy lenne ha melleit elővesz,igy legalább láttni hogy semmi nincs a ruha alatt,és mikor tör nincs ott a keze
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:47

VIP
Admin

VIP
Admin

Helló Tom!
Jó ébredezést neked. Charlotte adta fel a kérdéseket, most szerintem jókat rötyög rajtunk.....

A goldengate híd reggeli napfényben (jó lenne látni egyszer élőben)

Jó ébredezést neked. Charlotte adta fel a kérdéseket, most szerintem jókat rötyög rajtunk.....

2 szép nő (egy barna és egy szőke) leszbizett nekem, majd régi vágyamnak megfelelően közéjük furakodva élvezkedtem ébredésig...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

arra én is felfigyeltem, hogy Charlotte szereti a félmeztelen kőműveslegényeket, a félmeztelen focistákat, és a félmeztelen tűzoltólegényeket. el tudom képzelni amikor a kacsóival a tömlőt babrálja, egyszer beöltözök tűzoltónak, hátha bejön
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

charlotte szerintem még mindig a tömlőket babrálja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:45

VIP
Admin

Helló Tom!

nem akarod megosztani velünk pajzán álmodat?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:38

na itt aztán olyan keveredés van, hogy baromira vagy nem ismerjük egymást, vagy túlságoasan is hasonlóan gondolkodtok a témáról...
egyébként jó reggelt nappali!
most ébredtem, ilyen 10 éve nem fordult elő velem, hogy 9 után nyitottam ki a lepénylesőmet...
(és milyen kurva jó erotikusat álmodtam...lepedő csere mindenesetre kell...
)

egyébként jó reggelt nappali!
most ébredtem, ilyen 10 éve nem fordult elő velem, hogy 9 után nyitottam ki a lepénylesőmet...

(és milyen kurva jó erotikusat álmodtam...lepedő csere mindenesetre kell...