jelentem megértettem disznó módon pinát fogok rajzolni, tudom nem szabad az elöljáróval vitatkozni (lehet nagy nyelve annak a dög disznónak?)
és tudom:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 04. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 21:04
és tudom:

rajzolj egy disznót, olyannak amilyennek akarod...és ne kötözködj tovább, mert seggbeduglak...izéé rúglak

rajzolj egy disznót, olyannak amilyennek akarod...és ne kötözködj tovább, mert seggbeduglak...izéé rúglak

má' hogyan lenne mindegy, a malacnak kunkori és kicsi farka van, a disznónak meg nagy konnektor orra...(akkor is pinát rajzolok, és nyalja egy disznó)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

te rajzolhatsz disznót is, a végeredmény ugyanaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 20:40

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

és aki egy perverz disznó az is csak malacot rajzoljon? vagy inkább egy szép pinát, az sokkal egyszerűbb....

és aki egy perverz disznó az is csak malacot rajzoljon? vagy inkább egy szép pinát, az sokkal egyszerűbb....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 20:34

ezt biztosan ismeritek, de csináljuk meg
fogjatok egy sima, egyszerű papírt, és rajzoljatok egy malacot...semmi extra, különleges feladat, csak egy malacot kell rajzolni
később bemásolom a rajzanalizis szempontjait
rám teljesen igaz az eredmény

fogjatok egy sima, egyszerű papírt, és rajzoljatok egy malacot...semmi extra, különleges feladat, csak egy malacot kell rajzolni

ezt biztosan ismeritek, de csináljuk meg

Já-já...a JM kötelez...megyek holnap is túrom magam..
JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...
(a kalauz meg a zírányító!)...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

JM sors...nyah erről sincs fingja a Surdinak meg a Halasnak...

(a kalauz meg a zírányító!)...

Már hogyne érteném...nem is gondoltam komolyan.
A JM kötelezz !!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 18:30
A JM kötelezz !!!

Kapja béé az a mocsokmacsó...alias Halas...
Déhogymán aludtam wón délig..heh...hajnalban keltem oszt el..majd siet haza mert pesztra wótam déltűl...majd délután megent elmentem kicsit...csak közben be-be szundikoltam...éééérted...?!
Mielött Pruncikám reagálnál:-...nm úgy mentem el..és nm közben szundikáltam...

Déhogymán aludtam wón délig..heh...hajnalban keltem oszt el..majd siet haza mert pesztra wótam déltűl...majd délután megent elmentem kicsit...csak közben be-be szundikoltam...éééérted...?!

Kapja béé az a mocsokmacsó...alias Halas...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 18:12

Szasz Gyurka...délig aludtál ?!
Nem szép dolog...
Nem tudom, de nekem is hiányzik Halas.

Nem szép dolog...

Szasz Gyurka...délig aludtál ?!
Nem szép dolog...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 11:43

Nem szép dolog...

Aggyistenit!
Mennyi szöweeg...a felét sem értem...
Szép pénteket mindenkinek...és jó étwágyat nekem...éppen röggelizem....

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát ez nagyon gáz...ez lenni dilinyós tyúk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:47

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Sziasztok!
Emlékeztek, hogy nemrég beszéltem egy ismerősömről, aki azért nem merült bele egy kapcsolatba, mert a lánynak nem fejlődött ki az egyik kézfeje?
No, úgy néz ki, hogy a szerelem legyőzte ezt az akadályt és összejöttek!
Emlékeztek, hogy nemrég beszéltem egy ismerősömről, aki azért nem merült bele egy kapcsolatba, mert a lánynak nem fejlődött ki az egyik kézfeje?
No, úgy néz ki, hogy a szerelem legyőzte ezt az akadályt és összejöttek!

Jo napot Nappali...micsoda élet van itt mostanság
Surdi...érdekes kis versecske...Nekem olyan..."mikor dughatnám már meg valamelyiket"---Kedvességböl?!
...de azért...tetszett...
a másik Hozzám szolt versecskéhez meg...egyszerüen...GYÖNYÖRÜ!!!
ilyenkor mindig azon gondolkodom...egy ilyen Férfi...ilyeneket ir a virtuális feleségének...milyeneket mondhat a szemébe annak...akivel együtt él?!
Doki...Nagyon köszönöm!!!

Surdi...érdekes kis versecske...Nekem olyan..."mikor dughatnám már meg valamelyiket"---Kedvességböl?!

a másik Hozzám szolt versecskéhez meg...egyszerüen...GYÖNYÖRÜ!!!

ilyenkor mindig azon gondolkodom...egy ilyen Férfi...ilyeneket ir a virtuális feleségének...milyeneket mondhat a szemébe annak...akivel együtt él?!

Doki...Nagyon köszönöm!!!

Milen perwerz wagyol Mámá...
...majd küldök ha lesz rejá időm...de inkább kedw kérdése...mee bizony fáradt waok..most is el-el szundítok...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 04. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 13:33

Sziasztok !!!
Na látom gyurci is előkerült, küldjetek postagalambot erdőkerülőnek is,jöjjön gyorsan dolga van.
Tessék már a fiúknak fehér gatyóba bújni,GG-t rárajzolni, popóra vizet önteni, és a képet bekülden.
Mit fogunk zsűrizni ha nem jönnek a képek ?
Arról nemis beszélve a nyálam akarom csorgatni
Na látom gyurci is előkerült, küldjetek postagalambot erdőkerülőnek is,jöjjön gyorsan dolga van.
Tessék már a fiúknak fehér gatyóba bújni,GG-t rárajzolni, popóra vizet önteni, és a képet bekülden.

Sziasztok !!!

Dógózóm...tuod?!..nm keweset..wan ez így...főleg mostanában...
Szal igazoltan hiányolok...
Este ha tehetem begyüwök olwasni...ha uncsi menek towább...
Akar sz körszakált???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 04. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 11:51

Szal igazoltan hiányolok...

Este ha tehetem begyüwök olwasni...ha uncsi menek towább...

Akar sz körszakált???

mennyé vissza olvasnyi tanúnyi...
vagy különben kapsz egy körszakállat!
hola repedtherébe kószátá mostanság
sok a zigazolatlan hiányzásod!

sok a zigazolatlan hiányzásod!
mennyé vissza olvasnyi tanúnyi...
sok a zigazolatlan hiányzásod! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 11:43

sok a zigazolatlan hiányzásod! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Aggyistenit!

Aggyistenit!