.....el ne hidd neki, a többi versenyzőnek ugyanezt a dumát adta le, csak azért, hogy ő láthassa elsőként a fenekét. vizesgatya gyűjtemény van a gépén....
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:59

Én a fair versenyek híve vagyok.
És nem akarok mindenáron első lenni
De azért kedves Tőled, hogy így támogatod az előrejutásomat

Teeee....dix...oldodj már egy kicsit baby...
valahogy..olyan...visszafogottnak érezlek...
hidd el...itt akkora szeretetet kapsz...hogy csak nézel..mint a moziban
nézzük csak...
pl..Sárlottol---beöltöztet tüzoltonak és utána az isten mentsen meg Töle..
Prunétöl----egy akkora szopást,hogy soha többet nem vágysz az asszonyodra..
Mollytol-----azt le sem merem irni
..
Tölem------dinnyében(lében) foglak fürdetni...hátha..
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:59

valahogy..olyan...visszafogottnak érezlek...

hidd el...itt akkora szeretetet kapsz...hogy csak nézel..mint a moziban

nézzük csak...
pl..Sárlottol---beöltöztet tüzoltonak és utána az isten mentsen meg Töle..
Prunétöl----egy akkora szopást,hogy soha többet nem vágysz az asszonyodra..
Mollytol-----azt le sem merem irni

Tölem------dinnyében(lében) foglak fürdetni...hátha..

ez pont olyan irás volt..mint Tölem a szomszéd topicban...hogy "Én mennyire egy visszafogott,prüd,szégyenlös lejjányka vagyok ám a valos életben"....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:41

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan
nem kell hátsó szándékot keresni

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:54

nekem mondod? zsűritag vagyok...ööö..nem akarsz esetleg egy extra szavazót szerezni?

nekem mondod? zsűritag vagyok...ööö..nem akarsz esetleg egy extra szavazót szerezni?
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem szakmailag majd csak szavazni lehet
15-e után
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:43

hoppá! csak nem??
és melyik is lenne az a kép? csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni

Molly nem a szex hízlal, hanem a dix........
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal
Benéztem a tükörbe háát lehetnék pár kilóval kevesebb

....hogy nem szakad le a nappali plafonja, beszarok, "csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan" ezt a száraz dumát, meg a hátsó szándék
na már korán reggel elfáradtam....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan

hoppá! csak nem??
és melyik is lenne az a kép? csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Drága Hölgyeim!
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P
És örülök, hogy ilyen jó kis társaságba csöppentem
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:34

Törölt felhasználó (52127)

Hello dix...tényleg gyere sürübben
az ilyen jo kis fizimiskáju fiukákat igen csak szeressük ám itt....
(nemnormális forumos csajok...mint akik még sosem láttak Férfit...
)

Kedves Drága Hölgyeim!
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P

Én is olvastam ezt a cikket a dinnyéről, valószínű van valóságalapja, most már tudom miért kívánom mindig a dinnyét.........

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:30

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

a fenéééébee..ilyen keveset szexelnééék???
szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...

Hello dix...tényleg gyere sürübben
)

Bizonyhogy királyfi a javából ehhhhhhhh miértnem volt 30 évvel ezelött net???
Na éppen most van a vén kecskéné effekt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16
Na éppen most van a vén kecskéné effekt

há' jóreggelt neked is szépséges királyfi
megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli*

Jo reggelt...

Egészségetekre..

Egészségetekre..

friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16

helló dix! miért nem látogatsz többet a nappaliba? nézzél be sűrűbben, nem bántanak a csajok, és mi sem harapunk!
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)