Csak egyszer érhetném meg, hogy ez a két gyönyörű adminlány engem kényeztetne, lehúnynám a szemem és elereszteném magam, életem legszebb pillanata, mit pillanata, órája lenne, feláldoznám magam a GG oltárán. És még Prune azt állítja rólam nem vagyok erkölcsös, de igenis az vagyok, csak szeretem a pinát.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:23

nos...nekem úgy tűnik, hogy 2:1 lett az arány a mi javunkra...de sebaj...sam már csak nyertese lehet ennek az estének

najah....a macska is csak kerülgeti...néha ideszagol, aztán már el is tűnik
pénteken kezdesz dolgozni vakáció után??? (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:26

pénteken kezdesz dolgozni vakáció után??? (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem eszik olyan forrón a kását !!!
Bár már vége a vakációnak, reggeltől dolgos hétköznapok !
Pfújjjjj !!!!
Pfújjjjj !!!!
Módositgatunk, módositgatunk...figyelek ám !!!
Most egy kis időre ellépek, esti mese olvasás, meg ilyen, sportok, de aztán visszajövök ! De ez nem fenyegetés !
Remélem még lesztek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:24
Most egy kis időre ellépek, esti mese olvasás, meg ilyen, sportok, de aztán visszajövök ! De ez nem fenyegetés !
Remélem még lesztek !

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Az már összesen 3 nyertes
De azt látom, hogy Jenóval külön buliztok a megyében. Ejnye!

De azt látom, hogy Jenóval külön buliztok a megyében. Ejnye!
2:2
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:26

Pfújjjjj !!!!
Pfújjjjj !!!!
Pfújjjjj !!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Pfújjjjj !!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nos...nekem úgy tűnik, hogy 2:1 lett az arány a mi javunkra...de sebaj...sam már csak nyertese lehet ennek az estének

Az már összesen 3 nyertes
De azt látom, hogy Jenóval külön buliztok a megyében. Ejnye! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

De azt látom, hogy Jenóval külön buliztok a megyében. Ejnye! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:08

VIP
Admin

Prune, szuper a ma esti ivararány: 3 pasi, 2 nő!
Persze mert a kender le volt darálva, és attól volt ilyen zöld a nedű. (a másik levelek csak álcázás miatt voltak benne)
Itt van a kezedben és látszik milyen szívesen kínálgattad. (te méregkeverő
)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:12
Itt van a kezedben és látszik milyen szívesen kínálgattad. (te méregkeverő

asztakurv@..lebuktam..pedig mit össze vagdostam, mire ebből:

ez lett:

ez lett:

Bazmeg elképzeltelek, ahogy a körömollóval vágogatod a leveleket, nyelvedet kinyújtod annyira koncentrálsz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:12

ez lett:

ez lett:

aztakurva, egy óra alatt kétszer buktunk le...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:10

"igaz Charlotte nem volt ott, de a Jenó úgyis gyanús."----> ez azt jelenti, hogy dugtok, tehát elkaptad tőle a "vírust"

ez lett:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:04

ez lett:

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Tom figyelsz? ez a csapat több nap óta meg van szédülve, nem lehet az, hogy a buliban valamit szétosztottatok? Neked ezt tudnod kell, igaz Charlotte nem volt ott, de a Jenó úgyis gyanús.
Az a limonádé amiben levelek voltak nekem is gyanús volt, ráadásul Prune készítette. Visszafelé én is énekelve vezettem, és azt hittem repülőgépet vezetek, mostmár tudom miért........
Az a limonádé amiben levelek voltak nekem is gyanús volt, ráadásul Prune készítette. Visszafelé én is énekelve vezettem, és azt hittem repülőgépet vezetek, mostmár tudom miért........

"igaz Charlotte nem volt ott, de a Jenó úgyis gyanús."----> ez azt jelenti, hogy dugtok, tehát elkaptad tőle a "vírust"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:07
VIP
Admin

Nabazmeg, én alapból olyan lökött és szexéhes vagyok, mint ti valamilyen serkentőtől?

Erre a "nem bánom" mondatra figyelmeztetlek majd, mikor kegyelemért könyörögsz
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune, szuper a ma esti ivararány: 3 pasi, 2 nő!
Hát ha ez az ára, hogy vipadmin maradhassak, egye fene.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:03

jesszus charlotte...láttad ezt:"az egyebekhez meg nekem kell még egy ribi..."..megint nem ússzuk meg a hármas szexet az admini konzíliumon

Nabazmeg, én alapból olyan lökött és szexéhes vagyok, mint ti valamilyen serkentőtől?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 22:04

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Tom figyelsz? ez a csapat több nap óta meg van szédülve, nem lehet az, hogy a buliban valamit szétosztottatok? Neked ezt tudnod kell, igaz Charlotte nem volt ott, de a Jenó úgyis gyanús.

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:42

tőlem viszont megkaphatod a 6 pinát...és egyebet is...

jesszus charlotte...láttad ezt:"az egyebekhez meg nekem kell még egy ribi..."..megint nem ússzuk meg a hármas szexet az admini konzíliumon

Ketten egy ellen ?!
Na jó, egye fene, nem bánom...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó, egye fene, nem bánom...

mit tennék, mit tennék?
jól kinyalnám és megbasznám, tudja meg is, hogy a munkahelyen dolgozni (fizetést emelni) és nem kacérkodni kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:44
jól kinyalnám és megbasznám, tudja meg is, hogy a munkahelyen dolgozni (fizetést emelni) és nem kacérkodni kell!

VIP
Admin

Múltkor írtam a hülye kérdésekről, melyek állásinterjún elhangozhatnak.
Ti mit válaszolnátok egy állásinterjún, ha megkérdeznék tőletek, hogy
(lányok verziója):
- Mit tenne, ha egy kollégája vagy a főnöke szexuálisan zaklatná?
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?
Ti mit válaszolnátok egy állásinterjún, ha megkérdeznék tőletek, hogy
(lányok verziója):
- Mit tenne, ha egy kollégája vagy a főnöke szexuálisan zaklatná?
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?