mit tennék, mit tennék?
jól kinyalnám és megbasznám, tudja meg is, hogy a munkahelyen dolgozni (fizetést emelni) és nem kacérkodni kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:44
jól kinyalnám és megbasznám, tudja meg is, hogy a munkahelyen dolgozni (fizetést emelni) és nem kacérkodni kell!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Múltkor írtam a hülye kérdésekről, melyek állásinterjún elhangozhatnak.
Ti mit válaszolnátok egy állásinterjún, ha megkérdeznék tőletek, hogy
(lányok verziója):
- Mit tenne, ha egy kollégája vagy a főnöke szexuálisan zaklatná?
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?
(lányok verziója):
(fiúk verziója):
- Mit tenne, ha egy kolléganője vagy főnöknője felettébb kacéran viselkedne Önnel?

Ha akarod leirom ugyanazt még egyszer !!!
Vagy 100x, hogy örüjjé
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:56
Vagy 100x, hogy örüjjé

VIP
Admin

Viszont, ha így nézem, akkor neked nem egy választ kellett volna írni a kérdésekre, hanem mindegyikre kettőt!

az attól függ, hogy jenó mit tud felmutatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:55

VIP
Admin

Egy nap vagy egy hét mi?

6 kép...egyszerűsítve 6 pina (öregSam-tól vártad, és tőlem megkaptad)...az egyebekhez meg nekem kell még egy ribi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:45

VIP
Admin

Minek nekem 6 pina???? Az egyebek jöhetnek

Viszont, ha így nézem, akkor neked nem egy választ kellett volna írni a kérdésekre, hanem mindegyikre kettőt!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:53

Na jó...offoljunk ! Ennyi admin közt csak nem lesz bajom !
Pistike csúnyán beszél, ezért a tanárnője megbünteti, hogy másnapra 50x irja le, hogy nem beszélünk csúnyán.
Pistike 100x leirja. Kérdezi a tanárnő: De Pistike, miért ?
Hogy örüljél, bazd meg !!!

Pistike csúnyán beszél, ezért a tanárnője megbünteti, hogy másnapra 50x irja le, hogy nem beszélünk csúnyán.
Hogy örüljél, bazd meg !!!
Egy nap vagy egy hét mi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:53

tiltás eszközlésének kicsikarását sejtető dolog
...egy nap vagy egy hét, ha nem mesél?

Tudod, az úgy van, hogy ha csak 1-2 kérdést dobok be, arra sokan nem válaszolnak, mert nem érinti őket, viszont ha 4-5 kérdéssel támadok, akkor mindenki talál témát és lecsap. Ez a pörgés titka (meg az, hogy ígérni kell nekik puncis képet...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:52

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Charlotte te most be akarsz pótolni mindent a kérdéseiddel? Még nem is végeztünk az egyikkel, már máshol csapongsz, csak szép lassan mert összekeveredik minden, aztán az jön ki belőle, hogy ez a népcség estére nagyon lelassul és nem tud téged követni. Jó hatással van rád Jenó, röpködsz, de azért légy ránk is tekintettel

tiltás eszközlésének kicsikarását sejtető dolog
...egy nap vagy egy hét, ha nem mesél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:51

VIP
Admin

Mi az, hogy viszont nem fogok? Aki elkezdte, fejezze is be! Milyen dolog már itt utalgatni?
Na jó...offoljunk ! Ennyi admin közt csak nem lesz bajom !
Hogy örüljél, bazd meg !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:48

Hogy örüljél, bazd meg !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Nemtom melyik vicc, léci oszd meg velem!
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!

Charlotte te most be akarsz pótolni mindent a kérdéseiddel? Még nem is végeztünk az egyikkel, már máshol csapongsz, csak szép lassan mert összekeveredik minden, aztán az jön ki belőle, hogy ez a népcség estére nagyon lelassul és nem tud téged követni. Jó hatással van rád Jenó, röpködsz, de azért légy ránk is tekintettel
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:45

VIP
Admin

Mi az, hogy viszont nem fogok? Aki elkezdte, fejezze is be! Milyen dolog már itt utalgatni?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:49

Nem hiszem, hogy lehetne bármilyen szempontból általánositani. Megkockáztatom, minden eset más.
Szexhiány...tudnék mesélni !!!!
Viszont nem fogok...

Viszont nem fogok...
Nyugi, Prune medvebőrén Prune hempereg és úgy takarja el a medve fejét, hogy négykézláb állva pucsít, így tutira nem látod az ijesztő medvefogakat. A karmokat meg a kezével és a lábával eltakarja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:47
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Lassan tényleg át kell nevezni a szobát, nappali és hálószobának de már ide este csak a törzsvendégek jöhetnek be, ugyebár ilyenkor már többnyire pucéran mászkál a népség.
Ez a Charlotte-Jenó páros kezd nekem is gyanússá válni, de nem vagyok irigy egészségetekre. Prunénak van medvebőre? de megsimogatnám a szőrét, ja nem a medvéét én még a döglött medvétől is félek..
Ez a Charlotte-Jenó páros kezd nekem is gyanússá válni, de nem vagyok irigy egészségetekre. Prunénak van medvebőre? de megsimogatnám a szőrét, ja nem a medvéét én még a döglött medvétől is félek..

Nem hiszem, hogy lehetne bármilyen szempontból általánositani. Megkockáztatom, minden eset más.
Viszont nem fogok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:43

Viszont nem fogok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem náluk a szexhiány a döntő...bár nem vagyok pasi, de eddigi tapasztalataim ezt mutatják...ööö...mármint azt gondolom, hiszen nekem nem lehetnek tapasztalataim

Nemtom melyik vicc, léci oszd meg velem!
Köszi a válaszokat!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:46
Köszi a válaszokat!

Küldtem privit...hogy örüjjé b...meg !!!
(Bocs, de ezt nem birtam meg állni. Tudod a Pistikés vicc ! )
(Bocs, de ezt nem birtam meg állni. Tudod a Pistikés vicc ! )
Lassan tényleg át kell nevezni a szobát, nappali és hálószobának de már ide este csak a törzsvendégek jöhetnek be, ugyebár ilyenkor már többnyire pucéran mászkál a népség.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Küldtem privit...hogy örüjjé b...meg !!!
(Bocs, de ezt nem birtam meg állni. Tudod a Pistikés vicc ! ) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:40
(Bocs, de ezt nem birtam meg állni. Tudod a Pistikés vicc ! ) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Akkor a jó öreg Gruppen lesz műsoron

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:42

tőlem viszont megkaphatod a 6 pinát...és egyebet is...

Múltkor írtam a hülye kérdésekről, melyek állásinterjún elhangozhatnak.
(lányok verziója):
(fiúk verziója):
(lányok verziója):
(fiúk verziója):

szerintem náluk a szexhiány a döntő...bár nem vagyok pasi, de eddigi tapasztalataim ezt mutatják...ööö...mármint azt gondolom, hiszen nekem nem lehetnek tapasztalataim
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 21:40

VIP
Admin

Továbbfűzöm.
Bizonyára elhiszitek nekem, hogy a nőkre jellemzőbb, hogy félrelépnek, amikor érzelmi problémájuk van.
A pasik vajon inkább a szexuális kielégületlenség vagy az érzelmi gondok miatt teszik meg? Náluk mekkora szerepet játszik az érzelmi hiányérzet a félrekefélésnél?
Bizonyára elhiszitek nekem, hogy a nőkre jellemzőbb, hogy félrelépnek, amikor érzelmi problémájuk van.
A pasik vajon inkább a szexuális kielégületlenség vagy az érzelmi gondok miatt teszik meg? Náluk mekkora szerepet játszik az érzelmi hiányérzet a félrekefélésnél?
tőlem viszont megkaphatod a 6 pinát...és egyebet is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 14:20

VIP
Admin

Megleptél! Tőled azt vártam, hogy mind a 6 PINA lesz