havazva?
ebben a hőségben?
küldj nekünk is egy kicsit abból a j/h/óból!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 13:44
ebben a hőségben?
küldj nekünk is egy kicsit abból a j/h/óból!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jaj ne haragudj, kedves, hogy ilyen bunkó voltam. És elnézést kérek mindenkitől, akinek nem válaszoltam. Ígérem, hogy a jövőben is elő fog fordulni ilyesmi, mert nagyon el vagyok havazva...
Jaj ne haragudj, kedves, hogy ilyen bunkó voltam. És elnézést kérek mindenkitől, akinek nem válaszoltam. Ígérem, hogy a jövőben is elő fog fordulni ilyesmi, mert nagyon el vagyok havazva...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:56

háááátttt az utóbbi időben elég sok mindenről lemaradtál!
a kommunákban azért szokás kommunikálni is
sztem...
az utóbbi időben az emberfija néha hiába szólt hozzád!
a mohitódba meg máris lógatom a farkam

hát mittomén...
elvielg szombat hajnalban fogok hazaballagni fesztiválról, és aznap este is lesz muri (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:57
elvielg szombat hajnalban fogok hazaballagni fesztiválról, és aznap este is lesz muri (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

azért jó a névnaposdi, hogy most hszek ezrei méltassanak téged...éljen wilika meg a + életfilozófiája
annyira bírlak, és annyira sajnálom, hogy nem jössz szombaton
...ez már 100 %??

tudtátok ,hogy Juliska szereti a popsiszexet
mivel Juli ánuszbarát
most kérek bocsánatot!

mivel Juli ánuszbarát

most kérek bocsánatot!
akkó károgjá te varnyú!
ezek után meg ne várd aztat hogy két leszbi ribancot a nyakadho vágjunk a névnapod alkalmából!
jéééé mondjuk így átolvasva a sárl és a madám lett wóna az ajándékod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:52
ezek után meg ne várd aztat hogy két leszbi ribancot a nyakadho vágjunk a névnapod alkalmából!

jéééé mondjuk így átolvasva a sárl és a madám lett wóna az ajándékod!

Törölt felhasználó (24620)

Nekem a varjú bejövős, mert bírom a csuhájukat, meg úgy az egész stílusukat. A csigák meg nyugisak.
Ez a bonobo-s sztori meggyőző. De nem ott vannak leszbi majmok?
Ez a bonobo-s sztori meggyőző. De nem ott vannak leszbi majmok?
azért jó a névnaposdi, hogy most hszek ezrei méltassanak téged...éljen wilika meg a + életfilozófiája
...ez már 100 %??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:50

jabazz... köszi
Apám ma felhív, hogy isten éltessen...
Mondom miahalál? (Apuka lettem? Másfél éve nem láttam lányt közelről XD) Minek? engem? miért?
Hát hogy névnapom van. Mondom; nekeeem?
Annyira nem vágom, hogy mire jó ez a névnaposdi. A Szülinapnak még értelme van, mert ott tényleg történt valami. De a névnap...

Mondom miahalál? (Apuka lettem? Másfél éve nem láttam lányt közelről XD) Minek? engem? miért?
Annyira nem vágom, hogy mire jó ez a névnaposdi. A Szülinapnak még értelme van, mert ott tényleg történt valami. De a névnap...
háááátttt az utóbbi időben elég sok mindenről lemaradtál!
sztem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:16

VIP
Admin

Válás? Milyen válás? Lemaradtam valamiről.
Egy kommunában amúgy sincs olyan szerintem...

Nekem a varjú bejövős, mert bírom a csuhájukat, meg úgy az egész stílusukat. A csigák meg nyugisak.
Ez a bonobo-s sztori meggyőző. De nem ott vannak leszbi majmok? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:30
Ez a bonobo-s sztori meggyőző. De nem ott vannak leszbi majmok? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Az állatos kérdés talán csak azért nehéz, mert ki tudja, mit szűrnek le belőle, ha mondjuk elmondom, hogy bonobó majom szeretnék lenni, mert ők élvezetből is szexelnek, nem csak fajfenntartás miatt, meg ők a konfliktusaikat nem agresszíven, hanem szexszel oldják meg.

jabazz... köszi
Annyira nem vágom, hogy mire jó ez a névnaposdi. A Szülinapnak még értelme van, mert ott tényleg történt valami. De a névnap... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:32

Annyira nem vágom, hogy mire jó ez a névnaposdi. A Szülinapnak még értelme van, mert ott tényleg történt valami. De a névnap... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

majd ha te is ma ünnepled a névnapodat
jaj drága, meg ne sértődj ám...a tiédet most sékeltetem vele:

egyelőre valami műtétet keresek, ami aszexuálissá tehetne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:15
VIP
Admin

Nem, neked tényleg nincs szexuális kised, neked szexuális nagyod van hihi

janem...
de tegnap hallgattam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

macskának lenni vágyás is hasznos...folyton combokhoz dörgölőzni, miközben simogatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:30
VIP
Admin

Az állatos kérdés talán csak azért nehéz, mert ki tudja, mit szűrnek le belőle, ha mondjuk elmondom, hogy bonobó majom szeretnék lenni, mert ők élvezetből is szexelnek, nem csak fajfenntartás miatt, meg ők a konfliktusaikat nem agresszíven, hanem szexszel oldják meg.

majd ha te is ma ünnepled a névnapodat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:14

VIP
Admin

Én is kérek egy ugyanilyet!!!!
Az enyémbe a vaníliarúd helyett mást is bele lehet lógatni!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:27

U-u-úúú, én bevetném a szexuális kis... janem, nekem nincs is olyan... :(
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
és ugye rá is kattintottál a képre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:28

Nahát, molyirtó!
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne?

De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne?
Válás? Milyen válás? Lemaradtam valamiről.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:24

ésss ily napot!
egy napon itt vagyunk!
de azé elárulhatnád, h akkor most válunk vagy nem válunk!
mert akkor ideje új fehércseléd után néznem!
és végre zergezelli is jelen!
egy napon itt vagyunk!
de azé elárulhatnád, h akkor most válunk vagy nem válunk!
mert akkor ideje új fehércseléd után néznem!
és végre zergezelli is jelen!
Nem, neked tényleg nincs szexuális kised, neked szexuális nagyod van hihi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:27

U-u-úúú, én bevetném a szexuális kis... janem, nekem nincs is olyan... :(
Én is kérek egy ugyanilyet!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát, molyirtó!
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)