tessék wazze itt a versed!
ezeregyéjszakán hallgattam a müezzint,
és hülyeségeket álmodtam megint.
noha láttam már pinán mohát,
álom nem jött a szememre nahát.
méhpempő a nőre egy szer,
dugnám meg ki kitalálta egyszer,
mert ha nem lesz erotika,
meghasad a Sam-nek magja,
maghasadás, méhpempő, és mohatelep?
nem hallgatok müezzint mert mindig meglep
(prune a fantáziájával)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:49
írjatok erotikus verset az alábbi szavak felhasználásával:
maghasadás-méhpempő-mohatelep-müezzin
ezeregyéjszakán hallgattam a müezzint,
és hülyeségeket álmodtam megint.
noha láttam már pinán mohát,
álom nem jött a szememre nahát.
méhpempő a nőre egy szer,
dugnám meg ki kitalálta egyszer,
mert ha nem lesz erotika,
meghasad a Sam-nek magja,
maghasadás, méhpempő, és mohatelep?
nem hallgatok müezzint mert mindig meglep
(prune a fantáziájával)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
én is, de mindig amikor már csak pár emberre voltam rájöttem, hogy úgyis kiröhögnének, és inkább hazamentem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:45
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
hehehe és amikor az önbizalmat osztották, ott is kétszer álltál sorba
majd megkérdezzük őt is mit szól hozzá

én a helyedben óvatosabban udvarolnék

nah..kicsit én is off
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:59

nah..kicsit én is off
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
ismerlek, igaz nem annyira közelről (az én bánatomra)és tudom nagyon sok jó tulajdonságod van, szeretném is őket megsímogatni
figyelnek:

figyelnek:

mégjóhogy
Benn volt reggel a chaten de mire letusoltam kilépett, igy nem tudtam ráugrani
Megkell tudni hány éves. Ha túl fiatal az gáz, ilyenkor nem tudom, szopjak vagy szoptassam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a molly mekkora egy céda
micsoda álduma: ha bejössz a chatre segítek
közben már alig várja, hogy becserkészhesse azt a szegény, ártatlan pasit
surdi, jenó, sam! tessék képet küldeni a háziversenyre
verset? ezekkel a szavakkal? atomfizikáról verset? na ez lecke, ha valaki erről tud írni akkor az övé leszel! te leszel a fődíj
2008. 07. 03. csütörtök 09:49
ismerlek, igaz nem annyira közelről (az én bánatomra)és tudom nagyon sok jó tulajdonságod van, szeretném is őket megsímogatni
figyelnek:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:50
figyelnek:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hiszen te ismersz...most mondd meg, tehetek én róla, hogy ennyi jó tulajdonság került belém?
hiszen te ismersz...most mondd meg, tehetek én róla, hogy ennyi jó tulajdonság került belém?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:45
VIP
Admin

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:41

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod drága szívem, én egy összetett személyiség vagyok
roppant intelligens, toleráns,szellemes, szórakoztató, ugyanakkor szenvedélyes szerető és ...b@zzzzzzzzzzzzzz ezakurv@ vakolat már megint hullik
roppant intelligens, toleráns,szellemes, szórakoztató, ugyanakkor szenvedélyes szerető és ...b@zzzzzzzzzzzzzz ezakurv@ vakolat már megint hullik
volt régen egy olyan feladat, hogy megadott szavakból kellett verseket írni, emlékszel rá?... nah, majd mingyá felelevenítjük
(egyébként azok humoros versek, írások voltak, és egy 16 éves lány tollából..nem lenne ugyanolyan az élmény) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:40
(egyébként azok humoros versek, írások voltak, és egy 16 éves lány tollából..nem lenne ugyanolyan az élmény) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
jó majd szólok az asszonynak, h csináljon néhány fotót rólam erre a gégés versenyre!
Te Szilva!
most miért nem írsz verseket?
be se szálltál amikor T-A-M-mal szórakoztunk...
és ha erotikával túlfűtöttek lennének a verseid az miért is lenne baj
Te Szilva!
tudod drága szívem, én egy összetett személyiség vagyok
roppant intelligens, toleráns,szellemes, szórakoztató, ugyanakkor szenvedélyes szerető és ...b@zzzzzzzzzzzzzz ezakurv@ vakolat már megint hullik (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:35
roppant intelligens, toleráns,szellemes, szórakoztató, ugyanakkor szenvedélyes szerető és ...b@zzzzzzzzzzzzzz ezakurv@ vakolat már megint hullik (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
miket kell megtudni rólad
azóta egy kicsit más irányba terelődött az érdeklődésed, de szerintem rátértél a helyes útra..
azóta egy kicsit más irányba terelődött az érdeklődésed, de szerintem rátértél a helyes útra..
jó majd szólok az asszonynak, h csináljon néhány fotót rólam erre a gégés versenyre!
Te Szilva!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:33
Te Szilva!
miket kell megtudni rólad
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:30
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg volt ilyen..rendszeresen jelentek meg benne írásaim és pár versem is
irodalmi verseny is volt...év elején kaptunk egy feladatlapot, volt benne minden, múzeumlátogatásos feladatok, versek-költők párosítása, stb...
én nagyon élveztem...egyik évben a "nő az irodalom tükrében" volt a téma, akkor úgy adtuk be a feladatsort, hogy minden lapra más-más kor divatjába öltözött nőt rajzoltam pasztell színekkel...hihetetlenül élveztem ám
akkor még nem voltam ennyire kiélezve a szexre
irodalmi verseny is volt...év elején kaptunk egy feladatlapot, volt benne minden, múzeumlátogatásos feladatok, versek-költők párosítása, stb...
én nagyon élveztem...egyik évben a "nő az irodalom tükrében" volt a téma, akkor úgy adtuk be a feladatsort, hogy minden lapra más-más kor divatjába öltözött nőt rajzoltam pasztell színekkel...hihetetlenül élveztem ám
tényleg volt ilyen..rendszeresen jelentek meg benne írásaim és pár versem is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:01
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
résztvenni az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen -ilyen szépen is ritkán hívják a laza pipát meg a kefélést!
Te lennél Katzor szeme!
örülj Neki, h nem a jobb keze!
Te szemi /Jenci Te is válaszolhatsz/!
a gyurci nem jön mostanság???
ha má megint ellógott innen csináljunk már Neki körszakállat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 09:21
örülj Neki, h nem a jobb keze!
Te szemi /Jenci Te is válaszolhatsz/!
a gyurci nem jön mostanság???
ha má megint ellógott innen csináljunk már Neki körszakállat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
vigyázzzzzzzz surda mert szem előtt vagy!

vigyázzzzzzzz surda mert szem előtt vagy!

hát ha ezek után nem jön senki tutti éhenhaltak, mert én felfaltam ezen a gyönyörű tálon lévő összes kaját!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 06:32
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóóóóóóóóóó reggelt nappali !!!!!!!
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie
Legyen szép napotok
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie
Legyen szép napotok
khm.. ez már télleg gyanús!
a lotyóm megcsal!
én oly szomorú vagyok! vigasztaljon már meg valaki
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:24
a lotyóm megcsal!
én oly szomorú vagyok! vigasztaljon már meg valaki
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért megint meg leszünk szólva...
De nem baj...csak irigykedjenek !!!
De nem baj...csak irigykedjenek !!!
résztvenni az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen -ilyen szépen is ritkán hívják a laza pipát meg a kefélést!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:07
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
jut eszembe: szakközépben a könyvtárban volt egy "ki nevet a végén" társas...mivel a könyvtáros kedvencei voltunk, sokat bejártunk szünetekben, lyukas órákon játszani, 4-ben már tesi órán is
mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen
mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen

GG-ufsz

Dorina