Álmodj szépeket...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 11. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezet rá és világbéke.
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 11. péntek 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 11. péntek 18:32
A3. szmájlit vedd úgy, h. nem a nyelvét nyújtogatja, hanem tschókocskát küld.. (csak olyat nem leltem)
Áldás-békesség.. részemről..

A3. szmájlit vedd úgy, h. nem a nyelvét nyújtogatja, hanem tschókocskát küld.. (csak olyat nem leltem)
Áldás-békesség.. részemről..

Világbéke, mint olyan, az SAJNA nem valószínű, h. valaha(a közeljövőben legalábbis) is lesz.. "1eseknek" nem áll érdekében..nihil novum sub sole..divide & impera.. tudod.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 11. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Kezet rá és világbéke.

Hello...szép hétvégét mindenkinek...

Szia
Kellemes 7 végét neked is
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes 7 végét neked is

De nagy a csend :-(
Egy ideje döglődik a nappali,úgy látom.
Szerintem hanyagolom én is
Aki kíváncsi rám megtalál,meg én is megtalálom
Elment aki újra nyitotta,ennek is annyi.
Legyetek vidámak!

Szerintem hanyagolom én is

Aki kíváncsi rám megtalál,meg én is megtalálom

Elment aki újra nyitotta,ennek is annyi.
Legyetek vidámak!

Vannak ilyen napok is,ne depizzetek! Hátha most jött össze mindenkinek valami izgalmas! Nekem mondjuk ma csak a meló,de bízom a holnap reggelben!

Én pl csak 2 órája keltem fel

Sziasztok
Én se voltam a napokban, bocsi..
Családi kötelezettségek, meló, stb.
Szia! Pedig mennyit integettem tegnap este mikor jöttem haza az M1- en,de hiába! Mondjuk sötét volt!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 12. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 18:51

Sziasztok
Sziasztok! En is itt vagyok.

Sziasztok
Jajj már..félre értettetek
Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.

Jajj már..félre értettetek

Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.

Hát... mókára fel.... holnap vasárnap..lehet lustálkodni...
Én mókáznék veled ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- És mit gondolsz, ki fog azzal a kisméretű micsodáddal kielégülni?
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".

Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!
Milyen szituacioba kepzelitek bele magatokat szex kozben?