Jó'vanna, hát...
másfél év "csönd" után már sok mindenben "meghallja" az ember a "zenét" :/
najó, én mindig is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 17:26
Perverz disznó!!!

najó, én mindig is...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Perverz disznó!!!

te egy hüjjjjje vagy
van egy csomó mentalevelem, most mit csináljak vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 16:50

van egy csomó mentalevelem, most mit csináljak vele?

Törölt felhasználó (24620)

Minden politikai tartalom nélkül...
Nektek nem szokott róla eszetekbe jutni?
"ami összeköt"
Van valami teljesen ártatlan dolog ami mellett naponta ezrek sétálnak el, de nektek mégis mindig valami röhejeset, esetleg (hasonlóan
) "romlottat" juttat az eszetekbe?

"ami összeköt"
Van valami teljesen ártatlan dolog ami mellett naponta ezrek sétálnak el, de nektek mégis mindig valami röhejeset, esetleg (hasonlóan

Perverz disznó!!!

"ami összeköt"

"ami összeköt"

"ami összeköt"

"ami összeköt"

Jó reggelt nappalisok! Szép napot és hetet mindenkinek!

Remélem ezen a héten aktivabb lesz a társaság!

Remélem ezen a héten aktivabb lesz a társaság!

Hát, még meglássuk... de elvileg akkor még fesztiválozom.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
evvel sokkal szívesebben játszanék:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Például ezt:

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Naná!!
Hiányozni fogsz a buliról vazze!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 19:03

Hiányozni fogsz a buliról vazze!!!

De magasról beszél valaki
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment

Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment
számok mely topicokat jelölt,igy mindig lendült egy kicsit az élet az elfeledett témákban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

prunne játékai---> ez mit takar?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 10:42

Valahogy hiányoznak sárl kérdései,prunne játékai,tom piszkálódásai,gyuri és surdi kontra doki kakaskodásai
Valahogy néha olyan üresnek érzem a nappalit,jó pár régit már nem látok ide irni,újak meg még nem látok ide irni

Valahogy néha olyan üresnek érzem a nappalit,jó pár régit már nem látok ide irni,újak meg még nem látok ide irni

Valahogy hiányoznak sárl kérdései,prunne játékai,tom piszkálódásai,gyuri és surdi kontra doki kakaskodásai

Jóóóóóóó reggelt Nappalisok

De magasról beszél valaki
Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert a commentem előtt is volt egy olyan reklám-komment (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 21. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek az neked???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 15:18

Ilyenkor bánom, hogy nincs adminjogom...
Milyen brrr..mondta hogy lanyoknak van
De ket centit beraghatsz körbe-kereken,vagy többet is,es a kolbaszt meghagyod ha nem szereted !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 11:50

kolbászos pizza, brrr...
Táncoslányok, Sexy csajok FIGYELEM!!!
Ha meg akarjátok őrjíteni a pasikat:
Szuper minőségű, olcsó táncosruhák, fehérneműk hatalmas választékban a Te igényeid szerint, akár saját méretedre!!!
KUKKANTS BE, MEGÉRI: http://www.xxxxxx.hu (kimoderálva: öregSam)
(Az előző hozzászólásnál rosszul írtam a honlapcímet:P)
idegen honlapot reklámoztál ezért tíltva leszel! a másik hsz.-ed töröltem, egy is sok belőle
(öregSam)
Ha meg akarjátok őrjíteni a pasikat:
Szuper minőségű, olcsó táncosruhák, fehérneműk hatalmas választékban a Te igényeid szerint, akár saját méretedre!!!
KUKKANTS BE, MEGÉRI: http://www.xxxxxx.hu (kimoderálva: öregSam)
(Az előző hozzászólásnál rosszul írtam a honlapcímet:P)
idegen honlapot reklámoztál ezért tíltva leszel! a másik hsz.-ed töröltem, egy is sok belőle

(öregSam)
Ilyenkor bánom, hogy nincs adminjogom...
kolbászos pizza, brrr...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 21. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 11:37
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Ma csak a lányok kapnak ebédet, eszi nem eszi ez van!

Ma csak a lányok kapnak ebédet, eszi nem eszi ez van!