Na várj csak! Egyszer majd becsönget Hozzád a virágküldő szolgálat, 100 szál PIROS SZEGFŰVEL!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:48

Törölt felhasználó (52127)

Én ezen nem csodálkozom....amilyen furcsa "balra át" felkiálto jelzésü mondatok röpködtek már akkor is arra...Ti(K)
..felétek....
sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...

sajnos Te ráadásul nem is tudtál haladni a korral...ma valoszinüleg hajadba tüzött pont pont pont szinü szegfü volna a jeled...

Én ezen nem csodálkozom....amilyen furcsa "balra át" felkiálto jelzésü mondatok röpködtek már akkor is arra...Ti(K)
..felétek....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:41

Röhögni fogtok...
Annakidején én valami "neveljük az életre a gyerekeket" oviba jártam.
Tudjátok mi volt az én jelem???
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...
De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!
Anyukám szegény káromkodott, mint a kocsis!
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...

De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!

Röhögni fogtok...

Na ezt hímezzétek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:02

Na ezt hímezzétek!!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Mindjárt megyek a szülői értekezletre az oviba. Hát ezt is megértük :,-)
Egy kicsit félek, mert a lányom kijelentette, hogy virág legyen a jele, de mi van, ha valaki elhappolja előlem?
Ha eldurvul a helyzet, ma bunyó lesz az oviban.
Piros retikült már készítem is
Egy kicsit félek, mert a lányom kijelentette, hogy virág legyen a jele, de mi van, ha valaki elhappolja előlem?

Én megelégszem ezzel az elhelyezéssel, aztán majd ha nem figyelsz elkezdek közlekedni, nekem jobban tetsző helyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:01

Ovodai jel??
Én csokorba szedném a forumos fiukat...és Öket himezném...fel....jobb cicimre a Samet...ballra a Dokit(mert Ő balista
)...Gyurcit a "fagyimra"..had nyalogassa..
...surdit meg a popsimra....
...jaa..és Tomot...öö..hát Őt....Őt plusz egynek mindenhovááá
Én csokorba szedném a forumos fiukat...és Öket himezném...fel....jobb cicimre a Samet...ballra a Dokit(mert Ő balista

Ovodai jel??
)...Gyurcit a "fagyimra"..had nyalogassa..
...surdit meg a popsimra....
...jaa..és Tomot...öö..hát Őt....Őt plusz egynek mindenhovááá

Megvan a virág, úgyhogy nincs szükség a szövegedre, de azért köszi, elteszem és előveszem, ha szükség van valami hasonló ügyben meggyőzésre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:06

pillanatok alatt meggyőzheted, ha nem lesz már szabad a virág...virág a jele az összes uniformizált kiscsajnak, főleg, ha Virág a nevük is...manapság tök ciki a virág jel, minden kis pisis tud virágot rajzolni...ellenben egy gyöngyös nyaklánc, egy pillangó egy korona...nah, azok a jelek, azokat csak a személyiséggel rendelkező, egyéniségek tudják lerajzolni, és méltósággal viselni a szandáljuk oldalán
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták
Nem kell ezért pironkodnod, kb erre a válaszra számítottam, kivágtad magad. Tartok tőle, hogy nagyon sok csajnak az lenne a jele, ha utólag válszthatna. Megkéne kérdezni egy ovónénit, hogy puncit szabad-e választani, mert ha igen akkor én is belehímeztetem valakivel az összes fehérneműmbe.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 18:04

Na most jól megfogtál, szemlesütés nélkül irom.
Imádtam és még imádom a "kézimunkát"
Sőt azota habár nem vagyok ovis, de ha választanom kéne fallosz ill pénisz lenne a jelem
Húúúúúú de finoman akartam lirni

Sőt azota habár nem vagyok ovis, de ha választanom kéne fallosz ill pénisz lenne a jelem

Húúúúúú de finoman akartam lirni
Na most jól megfogtál, szemlesütés nélkül irom.
Húúúúúú de finoman akartam lirni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 17:52

Húúúúúú de finoman akartam lirni (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Én pedig azt hittem Molly, hogy szerettél "hímezni"...

Én pedig azt hittem Molly, hogy szerettél "hímezni"...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 17:49

Annó bekellett himezni a lányaimnak az ovódai párnába a jelüket.Mindig rábeszéltem őket válasszanak ceruzát, gyertyát vagy sipot
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.
Hát anya az ilyen ??

Hát anya az ilyen ??

Annó bekellett himezni a lányaimnak az ovódai párnába a jelüket.Mindig rábeszéltem őket válasszanak ceruzát, gyertyát vagy sipot
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.
Hát anya az ilyen ??

Hát anya az ilyen ??

pillanatok alatt meggyőzheted, ha nem lesz már szabad a virág...virág a jele az összes uniformizált kiscsajnak, főleg, ha Virág a nevük is...manapság tök ciki a virág jel, minden kis pisis tud virágot rajzolni...ellenben egy gyöngyös nyaklánc, egy pillangó egy korona...nah, azok a jelek, azokat csak a személyiséggel rendelkező, egyéniségek tudják lerajzolni, és méltósággal viselni a szandáljuk oldalán
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:02
mindezt persze csak akkor add elő, ha már a virágot elhappolták (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!

Szép napot!

Jo napot Nappali..
Dokiii...NEMVÁLOOK...
..imádom József Attilát....és ,hogy tudod,hogy Ő a kedvenc költőm...
Seem...surdát ma még ezzel sem...max holnap reggel...
Szép napot mindenkinek...

Dokiii...NEMVÁLOOK...

Seem...surdát ma még ezzel sem...max holnap reggel...

Szép napot mindenkinek...

Már megint mindenki dolgozik? Na ezzel surdát talán elő tudom csalogatni:

Jó reggelt nappalisok, és szebb napot!

Kaptok reggelit is,nehogymár ne gondoskodjak rólatok is

Jóóóóóóó reggelt Nappali

József Attila:
Tiszta szívvel
Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.
Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.
Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.
Elfognak, és felkötnek,
áldott földdel elfödnek,
s halált hozó fű terem
gyönyörű szép szívemen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 15:31
Tiszta szívvel
Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.
Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.
Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.
Elfognak, és felkötnek,
áldott földdel elfödnek,
s halált hozó fű terem
gyönyörű szép szívemen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem...se nem Apám..se nem Anyám ez a "nagy darab kölök"...Neked?

Vagy ő se tudja igazándiból, mit a túrót is akar...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 15:20

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Meg kell mondanom qrvára válogatós vagy, az előbb még sört kértél, most meg királylányka kellene. (azt elhiszem)

Ilyenkor mindig bekattan egy vicc:
3 pasi meséli az előző éjszakáját:
Az első:
Gyerekek, tegnap este a csajom tejszínhabot tett a farkamra, rá egy szem epret, és azzal együtt szopott le, valami csodás érzés volt.
A második:
Az enyém is tett rá teszínhabot, meg epret is, de egy kis koktélcseresznyét is, és egy kis színes szórócukorral is megszórta. Gyönyörű volt, és azzal együtt úgy leszopott, hogy az volt életem legjobb szopási élménye.
A harmadik:
ÁÁÁ, ez mind semmi... Az enyém is tett rá teszínhabot, epret, koktélcsresznyét, színes cukrot, megszórta csokival, tett rá fagyit, egy kis kandírozott gyümölcsöt, olyan gyönyörű volt, hogy nem is hagytam, hogy hozzányúljon, leszoptam saját magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 14:21
3 pasi meséli az előző éjszakáját:
Az első:
Gyerekek, tegnap este a csajom tejszínhabot tett a farkamra, rá egy szem epret, és azzal együtt szopott le, valami csodás érzés volt.
A második:
Az enyém is tett rá teszínhabot, meg epret is, de egy kis koktélcseresznyét is, és egy kis színes szórócukorral is megszórta. Gyönyörű volt, és azzal együtt úgy leszopott, hogy az volt életem legjobb szopási élménye.
A harmadik:
ÁÁÁ, ez mind semmi... Az enyém is tett rá teszínhabot, epret, koktélcsresznyét, színes cukrot, megszórta csokival, tett rá fagyit, egy kis kandírozott gyümölcsöt, olyan gyönyörű volt, hogy nem is hagytam, hogy hozzányúljon, leszoptam saját magam!

Engem az ilyen finomságokkal ám..mindig lelehet kenyerezni....
...jaaj..de gusztaaa....
és..jo(bb) napot Nappali...

és..jo(bb) napot Nappali...