Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1400 1401 1402 1403 1404 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#20727   2008. 06. 10. kedd 22:01
X Törölt felhasználó (137313)
A tavaly nyári medencés buliban ismertem + dokit,gyapi't és pipás-willy-t.Ott volt +' charlotte,Audrei,"Szilva",q_more,admin-tom.eros.
Remélem,senkit nem hagytam ki.

Szóval:az idén is viszem a szekszárdi vöröset. vigyor4
#20726   2008. 06. 10. kedd 21:46
tom1019 tom1019 VIP Admin
az egyik "Istened" én vagyok, ha nem tetszik tiltalak egy hétre... eplus2

a halvacsora miatt pedig úgy látom új hölgyemény után kell néznem...még szerencse, hogy hajlott korom ellenére továbbra is van elég sorbanálló... mf2 nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 18:26
szó sincs folyamatos tologatós hozzáállásról, olvasd el 21256-os hszemet, oszt majd jól megvilágosodsz...az admini munkámat meg nem kell értékelned, majd megteszi az én istenem
halvacsora? nah, neked tuti ebből főzöm meg:

eplus2
#20725   2008. 06. 10. kedd 18:55
X Törölt felhasználó (52127)
..Én is szoktam arrol ábrándozni..és álmodozni..hogy a Banderassal hempergek... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 18:16
érthető? pedig az áthidalós szöveg rossz helyre is bemásolódott, és nem tudom javítani..ha sikerül akkor tényleg érthető lesz...én csak azt nem értettem eddig, hogy mi a fenéért nem értitek, hogy mit hablatyolok itt össze hehe
az meg lényegtelen, hogy ott voltál-e a medencés bulin, vagy sem, akkor is beraktalak a "törzsközönségbe" wave

jah..és persze eddig is igazat adtam nektek, nem lehet x embert összeegyeztetni, de most, hogy rávilágítottam a "törzstagos" elméletemre, remélem ti is igazat adtok nekem...holnap kidolgozom az összeesküvés-elméletemet és lefekszem mel gibson-nal nyes
#20724   2008. 06. 10. kedd 18:26
MmePrune MmePrune VIP Admin
szó sincs folyamatos tologatós hozzáállásról, olvasd el 21256-os hszemet, oszt majd jól megvilágosodsz...az admini munkámat meg nem kell értékelned, majd megteszi az én istenem
halvacsora? nah, neked tuti ebből főzöm meg:

eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 10. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 13:59
nekem is ez a véleményem!
aki nem tud eljönni az egyik buliba "lemondhatatlan" okból, v. elfoglaltság miatt, az majd eljön a nyár végi, ill. az ősz elején szervezett buliba!
de 1-2 ember miatt nehogy már negyedszerre kelljen elhalasztani egy közösségi programot!

nem értek egyet MP folyamatos tologatós hozzáállásával!

viszont az admini munkájára 5-öst adok worship
(mint az egyik főnöke!) hehe
habár a halvacsoráját még nem kostóltam ... nyes
#20723   2008. 06. 10. kedd 18:16
érthető? pedig az áthidalós szöveg rossz helyre is bemásolódott, és nem tudom javítani..ha sikerül akkor tényleg érthető lesz...én csak azt nem értettem eddig, hogy mi a fenéért nem értitek, hogy mit hablatyolok itt össze hehe
az meg lényegtelen, hogy ott voltál-e a medencés bulin, vagy sem, akkor is beraktalak a "törzsközönségbe" wave

jah..és persze eddig is igazat adtam nektek, nem lehet x embert összeegyeztetni, de most, hogy rávilágítottam a "törzstagos" elméletemre, remélem ti is igazat adtok nekem...holnap kidolgozom az összeesküvés-elméletemet és lefekszem mel gibson-nal nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 06. 10. kedd 18:08
willyka után szabadon..."valami nem korrekt"...a királylányos nem volt még medencés bulin nyes
(és most fenyegetek...teljes habtestbedobással ott leszek hehe )

amugy...Szilvaaa... eljen ...végre,hogy TE is megértetted a mi sorainkat smile
És igy már minden teljesen érthetö Töled... wink
#20722   2008. 06. 10. kedd 18:08
willyka után szabadon..."valami nem korrekt"...a királylányos nem volt még medencés bulin nyes
(és most fenyegetek...teljes habtestbedobással ott leszek hehe )

amugy...Szilvaaa... eljen ...végre,hogy TE is megértetted a mi sorainkat smile
És igy már minden teljesen érthetö Töled... wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 10. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 18:01
visszaolvastam mindent, és rájöttem, hogy totál félreérthető voltam smile

szó sincs róla, hogy ezt a bulit elodázzuk...
2008. június 28. buli gyapot ojjektumán, aki ott lesz, ott lesz, aki nem az nem

és amit én próbálok folyamatosan magyarázni, kevés sikerrel: volt egy medencés hehe buli, ahol részt vett charl, onlány, királylányos, audrey,gyapi, doki, eros, tom, willy, jómagam...ez volt a willy-vízipipás és jégkockaszerzős-mojitos buli...aztán volt még egy ugyanitt, ősszel, amikor is benézett sonkás, de nem volt ott onlány...és volt a bowlingos, ahol szintén teljesnek mondható volt a létszám (mellesleg ez már teljesen privát szervezésű volt)...ha jól emlékszem, akkor ez egy év leforgása alatt 3 olyan bulit jelent, ahol szinte teljesnek mondható a létszám

amit reagáltam a hiányzókra, az ennek szólt: "a ketten még nem a többség.."
van három típusú buli:
- teljesen privát klikkek általi szervezésű, ahol 2-4-6 ember vesz részt, bennük közös a GG látogatása
- az első 3 buli abszolút törzsközönsége által szervezett buli (törzsközönség: charl, audrey, királylányos, eros, gyapi, doki, tom, willy, én), ami kiegészülhet pár általunk is ismert fórumozóval, mint pl. onlány, sonkás
- és van a GG-n meghírdetett buli, ami kijelölt időpont, aki jön, jön, aki nem, az nem

a mostani tehát az utolsó kategória...amire én esetleg gondolni mertem, hogy a "törzsközönség" a szervezésnél előnyt élvez annyiban, hogy megkeressük a "törzstagok"-nak megfelelő időpontot
--->ami jelzem, már 3x sikerült először is megpróbálnánk áthidaló megoldást találni, de én még mindig álomvilágban élve azt mondom, hogy a törzstagoknak" jár annyi kedvezmény, hogy az ő programjukhoz igazítjuk a buli időpontját

miután ez most harmadszorra sem fog sikerülni, ezért lemondtam ennek az előnynek a kihasználásáról

(azért azt megjegyzem, hogy amikor szóltam, hogy az április 26-a nem lesz jó 3 embernek sem, és mi lenne, ha május akárhanyadikán tartanánk, akkor egy pillanat alatt rávágtad, hogy az "nekik" nem jó...minden további lehetőség átbeszélése nélkül)

"Megnézem, miattam is lemondjátok-e a dolgot... Nem hiszem..."---> először is megpróbálnánk áthidaló megoldást találni, de én még mindig álomvilágban élve azt mondom, hogy a törzstagoknak" jár annyi kedvezmény, hogy az ő programjukhoz igazítjuk a buli időpontját, tehát igyekeznénk a szervezésnél figyelembe venni, hogy te is ott legyél
#20721   2008. 06. 10. kedd 18:01
visszaolvastam mindent, és rájöttem, hogy totál félreérthető voltam smile

szó sincs róla, hogy ezt a bulit elodázzuk...
2008. június 28. buli gyapot ojjektumán, aki ott lesz, ott lesz, aki nem az nem

és amit én próbálok folyamatosan magyarázni, kevés sikerrel: volt egy medencés hehe buli, ahol részt vett charl, onlány, királylányos, audrey,gyapi, doki, eros, tom, willy, jómagam...ez volt a willy-vízipipás és jégkockaszerzős-mojitos buli...aztán volt még egy ugyanitt, ősszel, amikor is benézett sonkás, de nem volt ott onlány...és volt a bowlingos, ahol szintén teljesnek mondható volt a létszám (mellesleg ez már teljesen privát szervezésű volt)...ha jól emlékszem, akkor ez egy év leforgása alatt 3 olyan bulit jelent, ahol szinte teljesnek mondható a létszám

amit reagáltam a hiányzókra, az ennek szólt: "a ketten még nem a többség.."
van három típusú buli:
- teljesen privát klikkek általi szervezésű, ahol 2-4-6 ember vesz részt, bennük közös a GG látogatása
- az első 3 buli abszolút törzsközönsége által szervezett buli (törzsközönség: charl, audrey, királylányos, eros, gyapi, doki, tom, willy, én), ami kiegészülhet pár általunk is ismert fórumozóval, mint pl. onlány, sonkás
- és van a GG-n meghírdetett buli, ami kijelölt időpont, aki jön, jön, aki nem, az nem

a mostani tehát az utolsó kategória...amire én esetleg gondolni mertem, hogy a "törzsközönség" a szervezésnél előnyt élvez annyiban, hogy megkeressük a "törzstagok"-nak megfelelő időpontot
--->ami jelzem, már 3x sikerült először is megpróbálnánk áthidaló megoldást találni, de én még mindig álomvilágban élve azt mondom, hogy a törzstagoknak" jár annyi kedvezmény, hogy az ő programjukhoz igazítjuk a buli időpontját

miután ez most harmadszorra sem fog sikerülni, ezért lemondtam ennek az előnynek a kihasználásáról

(azért azt megjegyzem, hogy amikor szóltam, hogy az április 26-a nem lesz jó 3 embernek sem, és mi lenne, ha május akárhanyadikán tartanánk, akkor egy pillanat alatt rávágtad, hogy az "nekik" nem jó...minden további lehetőség átbeszélése nélkül)

"Megnézem, miattam is lemondjátok-e a dolgot... Nem hiszem..."---> először is megpróbálnánk áthidaló megoldást találni, de én még mindig álomvilágban élve azt mondom, hogy a törzstagoknak" jár annyi kedvezmény, hogy az ő programjukhoz igazítjuk a buli időpontját, tehát igyekeznénk a szervezésnél figyelembe venni, hogy te is ott legyél
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 10. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 12:59
Elmondom a saját véleményem (ismétlem: SAJÁT!!!):

Tavaly 2 bulin voltam. Az első valahogy így nyáron volt, ott ismerkedtem meg személyesen tommal, Szilvával, on-lánnyal, erossal, Adrival, sárlottal, gyapival.

Eszméletlenül jól éreztem magam.

Aztán volt ősszel is egy buli, ott ismertem meg willy-t és sonkást (többek közt).

Nekem ebből az következik (ha tartjuk az eddigi "rendszert"), hogy táncsak nem ez lesz az egyetlen főzős-kertes buli az idén.

Tavaly volt az első buli, ahol voltak olyanok, akik az őszin nem voltak, de voltak az őszi bulin olyanok, akik a nyárin nem voltak.

Mindebből meg azt a konzekvenciát vonom le, hogy aki nem lesz itt a mostanin, eljön a következőre, és biztos lesz olyan, aki most eljönne, de az őszt ki fogja hagyni ezért vagy azért.

Korábban már írtam: Idén áprilisban volt a 20 éves gimis osztály- és érettségi talink. Tavaly év vége óta szerveztük, mégis több ember nem tudott eljönni. ÉÉÉÉÉÉSSSS???? Ha arra várunk, hogy mindenkinek jó legyen, sosem fogunk bulizni...

Könyörgöm... Harmadjára offoljuk le a dolgot... gyapi ehhez mit szól? Mert én a helyében már elküldeném az egész társaságot a búsba, hogy "Szórakozzatok tudjátok kivel!?"...

Aki most eljön, eljön. Nagyon sok olyan ember is jelentkezett, aki még eddig nem volt, eljönne, sokan nagyon várjuk már, és igenis, megint az van, hogy 2 ember miatt (bármennyire is fontosak, és szükségesek) nem szabad 10-12-14 ember programját módosítani!!!

Ha most nem tudnak eljönni, eljönnek az őszire, úgyis lesz!

A magam részéről most benyújtok egy ultimátumot: Vagy most lesz, mert ha ezt is eltesszük, jegeljük megint 2 hónapra, na akkor én nem fogok ráérni! Már csak azért se! Megnézem, miattam is lemondjátok-e a dolgot... Nem hiszem...
#20720   2008. 06. 10. kedd 16:42
X Törölt felhasználó (24620)
valami nem korrekt, sonkást én szerintem nem ismerem, és az első bulin voltam ott. nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 10. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin

Tavaly 2 bulin voltam. Az első valahogy így nyáron volt, ott ismerkedtem meg személyesen tommal, Szilvával, on-lánnyal, erossal, Adrival, sárlottal, gyapival.

Aztán volt ősszel is egy buli, ott ismertem meg willy-t és sonkást (többek közt).

Nekem ebből az következik (ha tartjuk az eddigi "rendszert"), hogy táncsak nem ez lesz az egyetlen főzős-kertes buli az idén.

Tavaly volt az első buli, ahol voltak olyanok, akik az őszin nem voltak, de voltak az őszi bulin olyanok, akik a nyárin nem voltak.

Mindebből meg azt a konzekvenciát vonom le, hogy aki nem lesz itt a mostanin, eljön a következőre, és biztos lesz olyan, aki most eljönne, de az őszt ki fogja hagyni ezért vagy azért.

Korábban már írtam: Idén áprilisban volt a 20 éves gimis osztály- és érettségi talink. Tavaly év vége óta szerveztük, mégis több ember nem tudott eljönni. ÉÉÉÉÉÉSSSS???? Ha arra várunk, hogy mindenkinek jó legyen, sosem fogunk bulizni...

Könyörgöm... Harmadjára offoljuk le a dolgot... gyapi ehhez mit szól? Mert én a helyében már elküldeném az egész társaságot a búsba, hogy "Szórakozzatok tudjátok kivel!?"...

Aki most eljön, eljön. Nagyon sok olyan ember is jelentkezett, aki még eddig nem volt, eljönne, sokan nagyon várjuk már, és igenis, megint az van, hogy 2 ember miatt (bármennyire is fontosak, és szükségesek) nem szabad 10-12-14 ember programját módosítani!!!

A magam részéről most benyújtok egy ultimátumot: Vagy most lesz, mert ha ezt is eltesszük, jegeljük megint 2 hónapra, na akkor én nem fogok ráérni! Már csak azért se! Megnézem, miattam is lemondjátok-e a dolgot... Nem hiszem...
#20719   2008. 06. 10. kedd 15:18
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Egy kis édesség az édesszájúaknak, én is az előbb ettem egy nagy adag fagyit. Királylányosnak még banán is van benne, már tudom, hogy szereti.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#20718   2008. 06. 10. kedd 14:33
surdapapa surdapapa
jobban jársz Te ha a kajája helyett a pináját kóstolgatod! eplus2

nos akkor hány főnöke is van Szilvának kerdes eplus2
izé melliken is vagytok egymás főnökei confused

Szilva a kanyarba előzött mi?????
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 10. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 13:59
aki nem tud eljönni az egyik buliba "lemondhatatlan" okból, v. elfoglaltság miatt, az majd eljön a nyár végi, ill. az ősz elején szervezett buliba!
de 1-2 ember miatt nehogy már negyedszerre kelljen elhalasztani egy közösségi programot!

#20717   2008. 06. 10. kedd 13:59

DrAnthony VIP Admin

#20716   2008. 06. 10. kedd 13:48
"a már egyszer kötelességem átolvasni minden hszt, hiszen admin vagyok, akkor lehessen jogom eldönteni, hogy mit engedek és mit nem...nekem itt egy istenem van, vazi...ha ő elégedett a munkámmal, akkor neked pofád lapos..."

kettő, vazze...kettő! eplus2
(ha elfelejtetted volna, még élek... mf2 nyes )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 09:02
surdi: bizonyos szempontból igazad van, bizonyos szempontból pedig magasról sz@rok az igazadra hehe
valóban mehetne a foci a híres sportolókba, de az admini kollektíva úgy döntött, hogy lehet külön topicja...mellesleg te ne osszál itt észtet, mer' a szex kategóriákban igen-igen ritkán van érdemi megnyilvánulásod pedig ez egy szexoldal...egyszer olvasnék már ott tőled valami fontos, értelmes gondolatot...

ha már egyszer kötelességem átolvasni minden hszt, hiszen admin vagyok, akkor lehessen jogom eldönteni, hogy mit engedek és mit nem...nekem itt egy istenem van, vazi...ha ő elégedett a munkámmal, akkor neked pofád lapos hehe

annyira imádlak worship
#20715   2008. 06. 10. kedd 12:59
DrAnthony DrAnthony VIP Admin

#20714   2008. 06. 10. kedd 10:01
surdapapa surdapapa
nekem jó az időpont!

írtok kikérőt Nekem, h ott tudjak lenni kerdes hehe

ami biztos: ha én bulit szerveztem tizenegynehány embernek sose találtam olyan időpontot ami mindenkinek jó!

na de hát Szilva hozzám képest egy zseni! Neki biztosan fog sikerülni...

királyleánykám!
Énszinténtenem
Jószinténtenem
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:54
Én csak azt nem értem...hogy 1 ember miatt..miért is kell lemondani??...majd jön a következöre.. smile ..az talán jo lesz Neki...
miért nem hiszed el...hogy olyat nem tudsz összehozni..ami biztos,hogy mind a 10 embernek jo?! smile (ltsd most is)
volt olyan buli...amelyikre Én sem tudtam menni...még sem lett lemondva...de ne is legyen...mentem a következöre... wink

vagy...ez nem igy müködik confused
(és..dehogy kiabáltunk Rád...csak elmondtuk a megtapasztalt véleményünket.Ismersz már Bennünket..nem, smile ...)
#20713   2008. 06. 10. kedd 10:00
miért nem hiszed el...hogy olyat nem tudsz összehozni..ami biztos,hogy mind a 10 embernek jo?---->mert volt kettő olyan, ahol mindenki ott volt...a bowlingoson gyapi nem volt, de akkor ő nem is szándékozott jönni...tehát volt kettő + a legelső, amin mindenki ott volt, akit vártunk...érted már?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:54
Én csak azt nem értem...hogy 1 ember miatt..miért is kell lemondani??...majd jön a következöre.. smile ..az talán jo lesz Neki...
miért nem hiszed el...hogy olyat nem tudsz összehozni..ami biztos,hogy mind a 10 embernek jo?! smile (ltsd most is)
volt olyan buli...amelyikre Én sem tudtam menni...még sem lett lemondva...de ne is legyen...mentem a következöre... wink

(és..dehogy kiabáltunk Rád...csak elmondtuk a megtapasztalt véleményünket.Ismersz már Bennünket..nem, smile ...)
#20712   2008. 06. 10. kedd 09:54

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 06. 10. kedd 09:32
nem fejtettem ki a múltkor a topicban, mert úgy rám kiabáltatok sniffles *hüppögős szmájli* smile
szóval...adott 10 ember, akik kedvelik egymást, és szeretnének eltölteni együtt egy napot, evéssel-ivással, vihogással, dumálással...ha ebből a 10ből csak egyetlen egy nem ér rá, akkor úgy érzem, hogy keresni kell másik időpontot, mert az idő nem sürget annyira, hogy ne találnánk egy közösen megfelelőt...csak 10 emberről van szó, nem egy egész chat-ről...és persze ez akkor érvényes, ha az a 10 ember valóban szeretne találkozni a másikkal...és tudom, hogy vannak lemondható programok, de vannak sajnos lemondhatatlanok is, még akár úgyis, ha az időpontot előbb tudjuk...
egyébként úgy néz ki, hogy charlotte sem tud jönni, és valóban lemondhatatlan programja lesz szomoru1
#20711   2008. 06. 10. kedd 09:37
Jenó Jenó
A Tóth Ottó...bocs skacok, de mennem kell szét rúgják a nemesebbik felemet !!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:01
jól van na!!!

vagyok
én
a gyula
meg az ottó

de ki a negyedik???
#20710   2008. 06. 10. kedd 09:32
nem fejtettem ki a múltkor a topicban, mert úgy rám kiabáltatok sniffles *hüppögős szmájli* smile
szóval...adott 10 ember, akik kedvelik egymást, és szeretnének eltölteni együtt egy napot, evéssel-ivással, vihogással, dumálással...ha ebből a 10ből csak egyetlen egy nem ér rá, akkor úgy érzem, hogy keresni kell másik időpontot, mert az idő nem sürget annyira, hogy ne találnánk egy közösen megfelelőt...csak 10 emberről van szó, nem egy egész chat-ről...és persze ez akkor érvényes, ha az a 10 ember valóban szeretne találkozni a másikkal...és tudom, hogy vannak lemondható programok, de vannak sajnos lemondhatatlanok is, még akár úgyis, ha az időpontot előbb tudjuk...
egyébként úgy néz ki, hogy charlotte sem tud jönni, és valóban lemondhatatlan programja lesz szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:21
nézd meg..mennyivel értelmesebb a szintén-vel.... smile

Szilvaa...láttam..láttuk...Mi ott leszünk..ez tuti...
és mi az..hogy többen?...a ketten még nem a többség... wink
#20709   2008. 06. 10. kedd 09:25
gazosgyuri gazosgyuri
Nyah..megnéztem.... eplus2 ...csak összekewertelek wkiwel...nm nagy dolog... nyes ...welem sűrűn előfordul... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:11
Teee....menj már föl az ájvivre...aztán lesd már meg,hogy Én hol lakok?! hehe
attol egy picit visszább....és egy picit "híresebb" városban... crazya

nahh...tényleg tipice pasi vagy...Te is csak a nagy távolságra fogsz mindent... beka3

azért...bírlak ám... wink
#20708   2008. 06. 10. kedd 09:21
nézd meg..mennyivel értelmesebb a szintén-vel.... smile

Szilvaa...láttam..láttuk...Mi ott leszünk..ez tuti...
és mi az..hogy többen?...a ketten még nem a többség... wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 10. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 09:17
a tozse alapból szintént jelent... de mást is ír a szótár

de mi is a szintén szó szinonímája confused

... 1400 1401 1402 1403 1404 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!