Szia nappalisok
Már tiszta Horváth Rozi leszek aki nektek a kajákat dönti be ide
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek
Legyen szép napotok
Már tiszta Horváth Rozi leszek aki nektek a kajákat dönti be ide

Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek
Legyen szép napotok

morcigyurci!
mióta ritkán vagy... hipp + disszidált a gégéről... katzor meg alig van... Bangyival váltó műszakban vagyunk... nyút alig lehetett visszacsalni.. a csajokról ne is beszéljünk... aztán még sorolhatnám
nos azóta akkorát nem röhögtem, mint az " Ezzé a morcigyurciért Surdát tökön rúgom...úgy éljek.." beszólásodon!
jah a múltkor nekem is sikerült abbó a fagyasztva vehetó fasírt golyócskákból egy egész csomagval megennem
igaz mi kisütöttük!
Te meg jégkrém helyett fogyasztod! mi????
Hé Szemi!
köszi a cappuccinot!
de tőts bele valami ütősebbet is!
ami vagy kiüt és dikó
vagy felébreszt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 03. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 23:19
mióta ritkán vagy... hipp + disszidált a gégéről... katzor meg alig van... Bangyival váltó műszakban vagyunk... nyút alig lehetett visszacsalni.. a csajokról ne is beszéljünk... aztán még sorolhatnám
nos azóta akkorát nem röhögtem, mint az " Ezzé a morcigyurciért Surdát tökön rúgom...úgy éljek.." beszólásodon!

jah a múltkor nekem is sikerült abbó a fagyasztva vehetó fasírt golyócskákból egy egész csomagval megennem

Te meg jégkrém helyett fogyasztod! mi????

Hé Szemi!
köszi a cappuccinot!
de tőts bele valami ütősebbet is!
ami vagy kiüt és dikó
vagy felébreszt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 03. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Békáphátod Surdi...nm wagyok én gép elött csak esténként...de a fasírt az gyöhet még éjfélkor is....
Nyah..itt is cakát!

Nyah..itt is cakát!

Jóreggelt nappalisok! Szép napot mindenkinek!

Békáphátod Surdi...nm wagyok én gép elött csak esténként...de a fasírt az gyöhet még éjfélkor is....
Nyah..itt is cakát!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 03. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 08:09

Nyah..itt is cakát!

Ááááá
nem érdemlik Ők meg se a reggelit se az ebédet...
ha surdi nincs akkor egész nap egy hsz sincs...
felfalom a reggelit
és ha fér még rögtön nekilátok az ebédnek is...
aztán vigyél valamit a dokinak is, mert annyit tuttira felfalok, h Neki ne jusson egy falat se...
a jányainknak, a bangyinak meg ennek a Szemi gyereknek szorítok helyet... meg hagyok is egy kis kóstolót...
Te molly!
süss má egy nagy tál fasírtot!
hátha a Sumákember fanatikus morcigyurci is előkerül végre!!!!!!!!
Te gyurci!
fasírt fasírt!
csak azt tudnám ki a fas írt!
felfalom a reggelit
aztán vigyél valamit a dokinak is, mert annyit tuttira felfalok, h Neki ne jusson egy falat se...
a jányainknak, a bangyinak meg ennek a Szemi gyereknek szorítok helyet... meg hagyok is egy kis kóstolót...
Te molly!
Te gyurci!
fasírt fasírt!

Doki ezt meg neked:
- Ismerem magát, ember. Nem maga a vádlott?
- Nem, ügyvéd úr. Én a kupleráj portása vagyok....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 14:55
- Ismerem magát, ember. Nem maga a vádlott?
- Nem, ügyvéd úr. Én a kupleráj portása vagyok....

Szilvát izgalomba hozni? Erről eszembe jut egy vicc...
Két pasi beszélget:
- Te mivel izgatod fel a felséged?
- Hááát én azzal, hogy dugás után a függönybe törlöm a farkam.
...na és még egy:
Mivel lehet legjobban felizgatni egy nyugdíjast? Beszélj a postással, hogy vigye 1 nappal később a nyugdíját...
Két pasi beszélget:

...na és még egy:
Mivel lehet legjobban felizgatni egy nyugdíjast? Beszélj a postással, hogy vigye 1 nappal később a nyugdíját...

na basszus a nagy izgalmamba már irni sem tudok
szóval átutalás akart lenni
szóval átutalás akart lenni
Én még mindig arra izgulok amikor /hogy finom legyek/ a kuki csigabiga és a közremüködésemmel megnől
Tán azért van igy mert átutálosam van ??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 03. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 14:55

Tán azért van igy mert átutálosam van ??

Két pasi beszélget:
...na és még egy:
Két pasi beszélget:

...na és még egy:

Két pasi beszélget:
...na és még egy:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 22:23
Két pasi beszélget:

...na és még egy:

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Valami izgalmasat? doki törjük a fejünket, mivel lehetne Szilviát izgalomba hozni. De szeretnék látni egy felizgult főadmint, aki ráadásul nagyon cééééééép, egyszer már láttam képen.

Valami őrületesen izgalmasat? Hááát, akkor felöltözök...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 22:19

nos...ha látnék valami őrületesen izgalmasat tőletek, akkor magam is szolgálnék hasonlóval

Megteszek én mindent csak irnának erdőkerülő is annó bezavart az erdőbe oszt jól otthagyott
gázosgyuri sem jelenti mekkora már a kispinás,
,surdi is hütlen mostanában a nappalihoz. Én nem adom fel gyüvök mindennap és várom őket. Fogalmuk sincs milyen kitartó egy vénaccony
Legyen szép napod,és mindenkinek aki erre jár
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 03. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 08:09

Ááááá
felfalom a reggelit
Te molly!
Te gyurci!
fasírt fasírt!
felfalom a reggelit
Te molly!
Te gyurci!
fasírt fasírt!

Jó reggelt és szép napot a nappalisoknak!

Ááááá
felfalom a reggelit
Te molly!
Te gyurci!
fasírt fasírt!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 03. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
felfalom a reggelit
Te molly!
Te gyurci!
fasírt fasírt!

Basszus ez a reggeli, a másikat tegyétek el ebédre

Jóóóóóóóó reggelt nappalisok
Csináltam nektek reggelit
Csináltam nektek reggelit

Valami izgalmasat? doki törjük a fejünket, mivel lehetne Szilviát izgalomba hozni. De szeretnék látni egy felizgult főadmint, aki ráadásul nagyon cééééééép, egyszer már láttam képen.

nos...ha látnék valami őrületesen izgalmasat tőletek, akkor magam is szolgálnék hasonlóval
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 22:16

Szilva! Így is töküres a nappali, minek ezt még fokozni is??? (Bocs, Sam, de nem tudtam kihagyni!).

Nem hiszem, hogy boldogabb lennél tőle, meg egyébként is szemérmes volnék, de sztm te ezt már tudod. Hamar elpirulok, tudom nem egy jó tulajdonság.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva! Így is töküres a nappali, minek ezt még fokozni is??? (Bocs, Sam, de nem tudtam kihagyni!).

kezdhetnéd mindjárt a szexis aktoddal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 22:09

VIP
Admin

Igen tudom, de ez a nappali nem szokott így tengődni, na majd feldobjuk!

Én is kiakadtam, hiheted...
Mert hogy náron hétvégenként "kiürül", azt mondom rendben... De most hétköznap???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 22:09

Mert hogy náron hétvégenként "kiürül", azt mondom rendben... De most hétköznap???

VIP
Admin

Igen tudom, de ez a nappali nem szokott így tengődni, na majd feldobjuk!