Neked chippandelesek renoválják a házat ??!!
Én szakipart leginkább sörhassal szoktam látni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 18:08
Én szakipart leginkább sörhassal szoktam látni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Régen az ennyire nagy bicepszre azt hittem, hogy nem tetszik nekem. De mégis tetszik
Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
Keskeny csípő, kockás has, formás comb, feszes fenék, gyönyörű barna bőr.
Adjámá a nyugtatódból nekem is!
Kár, hogy nem tűzoltók. Akkor végképp készen lennék. Bár akkor nem járnának sokat trikóban...

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
Kár, hogy nem tűzoltók. Akkor végképp készen lennék. Bár akkor nem járnának sokat trikóban...

Régen az ennyire nagy bicepszre azt hittem, hogy nem tetszik nekem. De mégis tetszik
Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.

oké...benyugtatóztam magamat...részletezd
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 12:30
Admin

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a csapatban van három olyan de olyan de olyan jó testű pasi, hogy

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a csapatban van három olyan de olyan de olyan jó testű pasi, hogy
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 08:23

"mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni"
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása
Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt, Jó szombatot
Ma igy jártam ugyhogy nincs reggeli

Azért gondoskodom rólatok nehogy már éhes maradjon a nappali
Ma igy jártam ugyhogy nincs reggeli

Azért gondoskodom rólatok nehogy már éhes maradjon a nappali

"mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni"
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 15:26
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A látszat ellenére minden nap benézek ám ide. Jogos a kérdés, hogy miért nem írok akkor. Hát mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni, ugyanis a házfelújítás végtelen spirálja ejtett foglyul.
Azért valamelyik nap eszembe jutott egy érdekes kérdés Jakupcsek műsoráról. Tudjátok, a hazugságvizsgálós.
Volt egy csaj, akinek a testvére ott tudta meg, hogy a lány prostiként dolgozott egy ideig. A srác sejtette, hogy mi van, de nem kérdezett rá. Itt viszont tisztázódott.
Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ilyenkor azért gondolkodóba esik az ember.
Pl.
Nektek van olyan ember a környezetetekben, aki mindent tud rólatok? Pl. bizalmas barát, akinek mindenről beszámoltok?
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Azért valamelyik nap eszembe jutott egy érdekes kérdés Jakupcsek műsoráról. Tudjátok, a hazugságvizsgálós.
Volt egy csaj, akinek a testvére ott tudta meg, hogy a lány prostiként dolgozott egy ideig. A srác sejtette, hogy mi van, de nem kérdezett rá. Itt viszont tisztázódott.
Pl.
Nektek van olyan ember a környezetetekben, aki mindent tud rólatok? Pl. bizalmas barát, akinek mindenről beszámoltok?
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Szép reggelt és napot mindenkinek!

A látszat ellenére minden nap benézek ám ide. Jogos a kérdés, hogy miért nem írok akkor. Hát mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni, ugyanis a házfelújítás végtelen spirálja ejtett foglyul.
Pl.
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Pl.
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Jó hétvégét neked is Surda! Akkor mi is szabadságon leszünk kettő napig.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

kellemes 7végét mindenkinek!

a képet jobban megnézve: magam is így választottam volna!
az ilyen nő soha nem tudna eltántorítani egy ilyen sörtől!
mondjuk ha a szobádba betett gyógyszer lenne az alternatíva akkor már más lenne a helyzet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 13:38
az ilyen nő soha nem tudna eltántorítani egy ilyen sörtől!
mondjuk ha a szobádba betett gyógyszer lenne az alternatíva akkor már más lenne a helyzet

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Én speciál kérek, de nem a sört mert nem vagyok sörös. Tiéd a sör, enyém a csaj.

Én speciál kérek, de nem a sört mert nem vagyok sörös. Tiéd a sör, enyém a csaj.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Kárpótlásul a gyenge ebédért, én is hoztam egy kis finomságot:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kis finomságot:

ki kér?
ki kér?
én hozok hozzá egy kis zöldséget:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 12:24

VIP
Admin

Tegnap leszóltátok a kaját, ezért ma csak vajaskenyeret kaptok. Ha Tom erre járna ne mutassátok meg neki, mert ebben is talál kifogásolnivalót.

az a baj, h Te oljan vagy, mint a verekedős Móriczka:
-de Móriczka mielőtt odacsapnál számolj 10ig
-Szilva ovónéni 10! már üthetek
tudod mindig mondom ne olvass a soraim között, mert nincs mit! most arra kérlek, h olvass! mert most nagyon is van mit!!! és arra kérlek a későbbiekben csak akkor olvass a sorok között ha kérlek is rá! mert a félreértéseink zöme abból adódott!!! férfiként oly nehéz elképzelned, h amit mondok az azért van mert arra is gondolok? miért a mögöttes tartalmat kell keresni
amikor egy poénom nem sikerül... vagy sért akkor szólj... de ne úgy, h 10nél azonnal pofánvágsz!
odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval... hüleeeeeee! ez kurva jó!!!

ezen akkorát röhögtem, mint a gyurci poénjain szoktam!!!
és innentől kezdve ezzel kapcsolatban akarsz még valamit beszélni kérlek a helyén tegyük! ne offoljuk mindketten ezzel a nappalit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 11:28
-de Móriczka mielőtt odacsapnál számolj 10ig
-Szilva ovónéni 10! már üthetek

tudod mindig mondom ne olvass a soraim között, mert nincs mit! most arra kérlek, h olvass! mert most nagyon is van mit!!! és arra kérlek a későbbiekben csak akkor olvass a sorok között ha kérlek is rá! mert a félreértéseink zöme abból adódott!!! férfiként oly nehéz elképzelned, h amit mondok az azért van mert arra is gondolok? miért a mögöttes tartalmat kell keresni

odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval... hüleeeeeee! ez kurva jó!!!

ezen akkorát röhögtem, mint a gyurci poénjain szoktam!!!
és innentől kezdve ezzel kapcsolatban akarsz még valamit beszélni kérlek a helyén tegyük! ne offoljuk mindketten ezzel a nappalit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Beveheted!
Komolyan mondom, néha téleg úgy viselkedsz, mint egy átizzad pólós jegyellenőr, és nem úgy, mint egy tanult ember.
Basszus, surdi, olykor neked is elébb kéne gondolkodnod... Nem volnál rossz ember, csak az a nagy szád...
Nem akarom dicsőíteni tomot, de engem ő tanított meg arra, hogy nem szhabad dühből, haragból vagy első "zsigerből" lereagálni mindent, mert az nem szül jó vért...
Sokat köszönhetek az én "asszonykámnak" is, aki szintén sokszor terelte az én heves indulataimat megfelelő mederbe.
Na mindegy, nem osztom itt tovább az észt, mert arra megint "harapsz"...
Maradjunk annyiban, hogy igazd van, már minden sarkot végigtérdepeltem, de neked meg odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval...
(Ne örülj, ezzel még nincs minden megbocsátva!
)

Komolyan mondom, néha téleg úgy viselkedsz, mint egy átizzad pólós jegyellenőr, és nem úgy, mint egy tanult ember.
Basszus, surdi, olykor neked is elébb kéne gondolkodnod... Nem volnál rossz ember, csak az a nagy szád...
Nem akarom dicsőíteni tomot, de engem ő tanított meg arra, hogy nem szhabad dühből, haragból vagy első "zsigerből" lereagálni mindent, mert az nem szül jó vért...
Sokat köszönhetek az én "asszonykámnak" is, aki szintén sokszor terelte az én heves indulataimat megfelelő mederbe.

Maradjunk annyiban, hogy igazd van, már minden sarkot végigtérdepeltem, de neked meg odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval...

Tegnap leszóltátok a kaját, ezért ma csak vajaskenyeret kaptok. Ha Tom erre járna ne mutassátok meg neki, mert ebben is talál kifogásolnivalót.

Beveheted!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:25

Doki!
átolvasva a nappalit:
revidiálnom kell az álláspontom!
elég durván szóltam vissza... az arányokat eltévesztettem!
sorry!
ettől függetlenül remélem, h otthon végig térgyelted má az összes sarkot
átolvasva a nappalit:
revidiálnom kell az álláspontom!
elég durván szóltam vissza... az arányokat eltévesztettem!
sorry!
ettől függetlenül remélem, h otthon végig térgyelted má az összes sarkot

nálunk süt a nap!

azért jó reggelt nappali!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 07:42

azért jó reggelt nappali!!!

VIP
Admin

Jóreggelt nappalisok, ezen az esős reggelen!

Jóreggelt nappalisok, ezen az esős reggelen!