Szép estét! Szabi... Az meg milyen távolkeleti szertartás?

Szép estét!Szabi vége...
Remek reggelt!
Lazítós kávé gőzölög a pulton,kellemes napot!
Lazítós kávé gőzölög a pulton,kellemes napot!

#Beköszön!
A péntek a barátunk,mondom én
Megvolt a massz
Aranyos popsis,fiatalka csajszival.Elég barom napom volt,a szokásos bolondok háza péntekre még 3-4 lapáttal...szóval némileg stresszesen,de úgy ellazított a lányka mint csuda,a végén azt sem tudtam hol vagyok
Az idő pikk-pakk elrepült,kimasszírolt olyan idegekeket/izmokat hogy én eddig azt sem sem hogy ott van olyanom
Rohadt jó volt,bár attól féltem hogy úgy ellazulok ahogy dögönyöz hogy elfingom magam
Szóval függő lettem,bérlet megválta,köv időpont beírva
A péntek a barátunk,mondom én

Megvolt a massz

Aranyos popsis,fiatalka csajszival.Elég barom napom volt,a szokásos bolondok háza péntekre még 3-4 lapáttal...szóval némileg stresszesen,de úgy ellazított a lányka mint csuda,a végén azt sem tudtam hol vagyok

Szóval függő lettem,bérlet megválta,köv időpont beírva

Jó reggelt! Péntek, az Én napom... Kávéval erre hangolom!
Szép napot!
Szép napot!

Jó is az, amikor dolgoznak az emberen...
Lassan nekem is fel kellene keresnem az osztálytársnőimet
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 24. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 24. szerda 17:37
Lassan nekem is fel kellene keresnem az osztálytársnőimet

Beköszön!
Segítek STS-nek ablakot pucolni
Napindító remek volt!
Úgy elindult hogy alig akart vége lenni
Nomeg persze ezt a számot fütyörésztem egész nap
Én a pénteket várom,amúgy is szeressem,de bejentkeztem egy masszőr csajszihoz,(nem,nem olyan hoz aki a répával is játszik
),sosem voltam még képzett masszőrlánykánál,igénylem is,jönnek elő a gyártási hibák,nem minden úgy mozog ahogy szeretném.

Napindító remek volt!

Én a pénteket várom,amúgy is szeressem,de bejentkeztem egy masszőr csajszihoz,(nem,nem olyan hoz aki a répával is játszik

Jó reggelt! Kispénteki péntekidéző kávé integetős bácsival
Ma még talán nem kell esernyő...
Kitartás, faragjunk egy jó napot ebből is, legyen miről mesélni a hosszú téli estéken!
Szép napot

Ma még talán nem kell esernyő...
Kitartás, faragjunk egy jó napot ebből is, legyen miről mesélni a hosszú téli estéken!
Szép napot

Beköszön!
Napindító remek volt!
Úgy elindult hogy alig akart vége lenni
),sosem voltam még képzett masszőrlánykánál,igénylem is,jönnek elő a gyártási hibák,nem minden úgy mozog ahogy szeretném.

Napindító remek volt!

Öcsyke egészségedre !!JÓ reggelt

Jó reggelt! STS ellegyezte a kávé illatot, erre keltem.
Kitartás Géza, tudjuk milyen az, várni a napot amikor végre azt csináljuk amit akarunk! Nap indító
Szép napot!
Kitartás Géza, tudjuk milyen az, várni a napot amikor végre azt csináljuk amit akarunk! Nap indító
Szép napot!

Jó reggelt!! már csak a jövő hét hétfőn jöhet össze egy kis szauna.... de kivárom... egy laza délutános műszak, kvt majd akkor fogyasztom el,de bekészítek frisset Nektek !
Jó reggelt! Kávé a megszerzett lendület fentartásáért.
Géza nekünk sem mindíg jön össze a megtervezett szauna látogatás, de így annál értékesebb ami összejön!
Crazy sejtettem, hogy rutinosan nyitott szemmel nyúlsz a kávéért! Még a véletlen műveként egy csinos női hátsót markolsz és kezdesz csücsöríteni
Rögtön lenne ébredő /medve/erő
Szép napot, lassan itt a hideg, öltözzetek fel rendjén! Sál sapka!
Géza nekünk sem mindíg jön össze a megtervezett szauna látogatás, de így annál értékesebb ami összejön!
Crazy sejtettem, hogy rutinosan nyitott szemmel nyúlsz a kávéért! Még a véletlen műveként egy csinos női hátsót markolsz és kezdesz csücsöríteni

Szép napot, lassan itt a hideg, öltözzetek fel rendjén! Sál sapka!