Jó reggelt! Főztem kávét inkább, mert a Crazy seggfejhétfős kávéja kicsit túl van pörkölve és keserű
Szóval a hétindító lágy kávé bekészítve, fogyasztása ébredés után de munkába menet előtt javasolt!
Szép napot!

Szóval a hétindító lágy kávé bekészítve, fogyasztása ébredés után de munkába menet előtt javasolt!
Szép napot!

Beköszön én is,így E:
Kávét nem sütöttem most,mert sokáig ébren lennének tőle,oszt nem mentek melózni.
Kellemes hétvégén vagyok túl én is
Géza,neked is oké volt?

Kávét nem sütöttem most,mert sokáig ébren lennének tőle,oszt nem mentek melózni.

Kellemes hétvégén vagyok túl én is

Géza,neked is oké volt?
Szép estét Mindenkinek!!!

Jó napot! Jól sikerült az este, kellett már nagyon! Jöhet egy laza kávé a laza vasárnapra.

#Beköszönős!
Remek kikapcsot és izzadást Öcsyék!

Remek kikapcsot és izzadást Öcsyék!
Jó reggelt! Azért mert szombat, még jól esik a kávé!
Estére szauna meg fürdő meg minden van tervben. Jól fog esni, fárasztó hét volt.
Szép napot
Estére szauna meg fürdő meg minden van tervben. Jól fog esni, fárasztó hét volt.
Szép napot

beköszönös....

Jó reggelt! Kávé beköszőnős módra
Ma kicsit lazábban, de készülve két nehezebb napra. Aztán talán szombaton lesz szauna is.
Szép napot

Ma kicsit lazábban, de készülve két nehezebb napra. Aztán talán szombaton lesz szauna is.
Szép napot

jó reggelt!! beköszönös kv.... végre szereda és irány a szauna ma is

Beköszön!
Mondhatni nekem sem indult rosszul a hét,seggfejnapot otthon töltöttem
A hetem meg #lendületes
A csillivilli őrületet mindenhol karácsonyi dalokkal én sem komálom,de magát a karácsonyt azt bírom.
Remélem mindenki jól viselkedett,oszt írok a Télapónak,tegyen már néhány csajszit a nappalinkba,hiányzik már innen egy kis "csicsergés".Becsomagolni sem kell
Mondhatni nekem sem indult rosszul a hét,seggfejnapot otthon töltöttem

A hetem meg #lendületes

A csillivilli őrületet mindenhol karácsonyi dalokkal én sem komálom,de magát a karácsonyt azt bírom.
Remélem mindenki jól viselkedett,oszt írok a Télapónak,tegyen már néhány csajszit a nappalinkba,hiányzik már innen egy kis "csicsergés".Becsomagolni sem kell

Jó reggelt! Hétfőbúfelejtőkávé, keddnemveszedelkedvemetkávé a mai napindító. Bár nekem nem indult rosszul a hét, gondolok rátok!
A november már csak ilyen, nagyon tudja támogatni a búskomorságot... de el ne higgyétek, nem marad így sokáig! Jön a csillivillikarácsonyiőrület ami rosszabb
Szép napot!

A november már csak ilyen, nagyon tudja támogatni a búskomorságot... de el ne higgyétek, nem marad így sokáig! Jön a csillivillikarácsonyiőrület ami rosszabb

Szép napot!

qva hétfő.....