először azt olvastam, hogy surdi nonprofit...
tényleg beütöttem a fejem... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg beütöttem a fejem... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
neked akkor lesz szar az élet, ha megkapod a büntetésed, mert állandóan eltűnsz a nappaliból!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 11:12

Törölt felhasználó (24620)

Hát mikor-hogy... ezen a héten kifejezetten szar lesz az élet...
hééé és ha a surdi gerontofil???
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 18:54

Sziasztok
Ezután igy fogok firkálni, gondolom ha látják a chaten hogy anyó vagyok talán nem akarmak camsexet
Ezután igy fogok firkálni, gondolom ha látják a chaten hogy anyó vagyok talán nem akarmak camsexet

"a bikini tőlem olyan távol áll, mint surdától a tolerancia"

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 09:02

nekem mondod? tavaly már voltam a koncertjükön...nem sok kellett, hogy elélvezzek
a bőgőtől kiráz a hideg
képzeld el ezt koncertminőségben, hullámzol a tömegben, és a hangerő is csúcs

a bőgőtől kiráz a hideg

Hát mikor-hogy... ezen a héten kifejezetten szar lesz az élet...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem mondod? tavaly már voltam a koncertjükön...nem sok kellett, hogy elélvezzek
a bőgőtől kiráz a hideg
képzeld el ezt koncertminőségben, hullámzol a tömegben, és a hangerő is csúcs
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 08:44

a bőgőtől kiráz a hideg

jelige: szerénység mindenek előtt!
Szilva ez kurva jóóóóó. Kérünk illent a zenés topicba is!!!!!!

Szilva ez kurva jóóóóó. Kérünk illent a zenés topicba is!!!!!!
jelige: szerénység mindenek előtt!
Szilva ez kurva jóóóóó. Kérünk illent a zenés topicba is!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 08:29

Szilva ez kurva jóóóóó. Kérünk illent a zenés topicba is!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...és: jóóóóóóóóóóóóóreeeeeeeeeeeegggg
programajánlattal összekötött társkereső
:
35 éves naggggyon csinos
őrületesen szexis
jófej csaj vagyok...ha szeretnél velem egy oltári nagyot hallgatni, és bő másfél órán keresztül folyamatosan rázkódni, akkor jelentkezz...az ő koncertjükre megyünk majd

35 éves naggggyon csinos

jah...és: jóóóóóóóóóóóóóreeeeeeeeeeeegggg
:
35 éves naggggyon csinos
őrületesen szexis
jófej csaj vagyok...ha szeretnél velem egy oltári nagyot hallgatni, és bő másfél órán keresztül folyamatosan rázkódni, akkor jelentkezz...az ő koncertjükre megyünk majd

35 éves naggggyon csinos

nah...végre! érted már, hogy az Élet szép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 23:41

Hát, elmentem a koncertre.
Nem ugráltam, mert bátyám mondta, hogy ne, mert ki tudja, lehet, hogy agyrázkódás, meg minden...
De erre a zenére nem lehet megmaradni egy helyben... szóval a végén muszáj volt egy picit skankelni...
ehh, kiheverem, katonadolog...
de olyan jól szórakoztam...
és nagyszerű társaságom volt ^_^
és a zenekar gitárosa akkorát ölelt rajtam, mikor mondtam, hogy én küldtem tavaly az egyik koncertjükről azt a pár képet ami készült az eseményen. XD
és még a bkv-ellenőrnek is volt egy kedves szava hozzám... hihetetlen
Nem ugráltam, mert bátyám mondta, hogy ne, mert ki tudja, lehet, hogy agyrázkódás, meg minden...
De erre a zenére nem lehet megmaradni egy helyben... szóval a végén muszáj volt egy picit skankelni...

és a zenekar gitárosa akkorát ölelt rajtam, mikor mondtam, hogy én küldtem tavaly az egyik koncertjükről azt a pár képet ami készült az eseményen. XD

Jó reggelt nappalisok

Hát, elmentem a koncertre.
és nagyszerű társaságom volt ^_^
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 17:46

Affene, lehet, hogy mégis agyrázkódást kaptam :(
Ehhh :(
Pedig egy lány az évfolyamomból még vállalkozott is arra, hogy eljöjjön velem a ma esti koncertre...
Mindegy, elmegyek, de ígéretet tettem bátyámnak, hogy nem ugrálok... :(
Ehh, nincs nekem szerencsém.
Pedig egy lány az évfolyamomból még vállalkozott is arra, hogy eljöjjön velem a ma esti koncertre...

Na bevallom megijedtem hátha ő akar camsexet

vaaaaaaaazzzzzz molly! mások a fél életüket odaadnák egy jó kis chat/cam szexért...te meg itt finnyáskodsz

jajjjjjjjj kicsijány kb napi 8 órát vagyok a chaten a tizedik után kidölők. Hiába már nem vagyok a régi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:28

vaaaaaaaazzzzzz molly! mások a fél életüket odaadnák egy jó kis chat/cam szexért...te meg itt finnyáskodsz

nappalis lányoknak hoztam a mai kirándulásból:

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok

hm molly-anyó ez aranyos
,

Sziasztok

Hm. Érdekes amit mondasz kedves Szoni.
Talán az utolsó lehetőség (remélem).
A barátommal? Háát nem tudom. Most én menjek oda, hogy figyelj má...?
De lehet ez lesz...
Talán az utolsó lehetőség (remélem).
A barátommal? Háát nem tudom. Most én menjek oda, hogy figyelj má...?
De lehet ez lesz...
Sziasztok

Affene, lehet, hogy mégis agyrázkódást kaptam :(
Ami megfázáskor a legtutibb:

Pányinka

Fokhamma

Eríspápriká!
(az ezüst-kolloidról pedig nem találtam olyan képet ami ne lett volna reklám, de az is nagyon tuti ilyenkor) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 19. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 19. szombat 12:09

Pányinka

Fokhamma

Eríspápriká!
(az ezüst-kolloidról pedig nem találtam olyan képet ami ne lett volna reklám, de az is nagyon tuti ilyenkor) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 19. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Bezzeg én senkitől nem kapok egy jó citromos forró teát a náthámra (mást meg kényeztettek)...
Azért hoztam virágot a nappalis Lányoknak:

(szvsz: a megcsalásos téma nyugodtan mehetett volna a helyére, lehet, hogy ezt a topicot kicsit élénkíti, habár fut ez magától is, viszont a témának megfelelő topicban talán többen hozzászóltak volna...
)
Bezzeg én senkitől nem kapok egy jó citromos forró teát a náthámra (mást meg kényeztettek)...

Azért hoztam virágot a nappalis Lányoknak:

(szvsz: a megcsalásos téma nyugodtan mehetett volna a helyére, lehet, hogy ezt a topicot kicsit élénkíti, habár fut ez magától is, viszont a témának megfelelő topicban talán többen hozzászóltak volna...