örülök, hogy nem tartottad be a tegnap esti igéreted!
de azért egy kis husi is jól esett volna reggelire! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 08:51

Jó reggelt mindenkinek, nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen
de azért egy kis husi is jól esett volna reggelire! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Molly! Ne foglalkozz a "rossz" Szonival!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 23. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 20:08

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 23. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valamelyik Adminnak a fórumba gondja lett volna honnan veszem a képeket gondolom már szólt volna. Mindig figyeltem aképek a megfelelő topicba menjenek. Ezennel kijelentem több képet nemk üldök sehova Jó éjt neked
No nem kell bedurcazni olyan tini modra !
Csak egy olyan halovany-leheletnyi-suhintos celzas lett volna....
ehhhh...felejcsd eee...
Jo ejt neked is !

Csak egy olyan halovany-leheletnyi-suhintos celzas lett volna....

ehhhh...felejcsd eee...

Jo ejt neked is !

Ha valamelyik Adminnak a fórumba gondja lett volna honnan veszem a képeket gondolom már szólt volna. Mindig figyeltem aképek a megfelelő topicba menjenek. Ezennel kijelentem több képet nemk üldök sehova Jó éjt neked
mr.enigma-nakhátha betéved ide
hogy jóképű vagyok csakhát a sörhas nagyrészüket esztétikailag zavarja. nő keres egy..kocka hasú,
nos...nincs itt ellentmondás??

hogy jóképű vagyok csakhát a sörhas nagyrészüket esztétikailag zavarja. nő keres egy..kocka hasú,
nos...nincs itt ellentmondás??

leírta a véleményét, meghallgattuk, tiszteletben tartjuk..ennyi
én viszont szívesen nézem a képeidet...vedd fenyegetésnek

én viszont szívesen nézem a képeidet...vedd fenyegetésnek

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 23. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 19:55

Nem zavar igy se,s olyan se vagyok...legalabb is nem volt szandekomban,vagy nincs,nem is lesz...csak megmondtam na...Hogy latom en azt,mi egyebkent nem fontos.

Nem zavar igy se,s olyan se vagyok...legalabb is nem volt szandekomban,vagy nincs,nem is lesz...csak megmondtam na...Hogy latom en azt,mi egyebkent nem fontos.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 23. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 18:20

jaaaj szoni...most miért vagy ilyen? ha jó helyre teszi a képeket, akkor nem mindegy honnan szedi le...ha levenné róla a funpic-es feliratot, akkor nem zavarna?
ne légy már ilyen morci ma

jaaaj szoni...most miért vagy ilyen? ha jó helyre teszi a képeket, akkor nem mindegy honnan szedi le...ha levenné róla a funpic-es feliratot, akkor nem zavarna?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 23. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 18:04

Kedves Molly-anyo !
Ne vedd rossz neven,de van sok-sok mas erdekes oldal is,honnan kepet lehet "lopni",(mint itten mindenki) nem csak a funpic...
Jo hogy beszurod a vicces-erotikus fotokat,jok is meg minden,de lassan ideköltözik a fenpics,vagyis összekeveredik az aranyhid a pinarajongoval....
Nem tom erted-e mit akarok mondani (harag,vagy csesztetes mentesen)...
Ne vedd rossz neven,de van sok-sok mas erdekes oldal is,honnan kepet lehet "lopni",(mint itten mindenki) nem csak a funpic...

Jo hogy beszurod a vicces-erotikus fotokat,jok is meg minden,de lassan ideköltözik a fenpics,vagyis összekeveredik az aranyhid a pinarajongoval....

Kedves Molly-anyo !
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 23. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 09:11

Jó reggelt nappalisok
Egyikben sem akadályoz semmi nézem is és még beis veszem
Lehet azért irnak kevesebbet mostanában, mert állandóan ide mennek

Na, csaknem felébredtél ???!!!
Hova kapkodsz ennyire...
Dobnál nekem egy egy emilt vagy privit ( nem tudom mi müködik ) Gyapi bulijáról ?
Nem leszek hálátlan...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 17:49
Hova kapkodsz ennyire...

Dobnál nekem egy egy emilt vagy privit ( nem tudom mi müködik ) Gyapi bulijáról ?
Nem leszek hálátlan...

na jóregggg
nálunk meg ez van az oviban:

mondjuk az én fiam be van oltva ellene

mondjuk az én fiam be van oltva ellene
na jóregggg

mondjuk az én fiam be van oltva ellene (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 23. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 15:50

mondjuk az én fiam be van oltva ellene (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 23. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyógyulást a kisdrágának, ma énis unokáztam nem mehetett ovódába alányom meg bevolt jelentve fodrászhoz.
Gyógyulást a kisdrágának, ma énis unokáztam nem mehetett ovódába alányom meg bevolt jelentve fodrászhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 11:48
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Halihó mindenkinek!
Nagyon durván el vagyok havazva, ráadásul a lányom is beteg. Király!
Viszont tegnap óta van fülbevalója, és olyan szép, hogy csuda!

hiszem ha látom
izé hisszük ha látja a fiam!
gyógyulást Neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 11:48
izé hisszük ha látja a fiam!

gyógyulást Neki!
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Halihó mindenkinek!

Halihó mindenkinek!

Jó reggelt nappalisok
Lehet azért irnak kevesebbet mostanában, mert állandóan ide mennek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 23. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 08:14

áááááááááá ha így haladunk lassan nem lesz a nappali a kategória top10-ben :-(((
molly és mi akadályoz meg eme nemes cselekedetbe?????
áááááááááá ha így haladunk lassan nem lesz a nappali a kategória top10-ben :-(((
Na ettől félek ha kézbe venném olyan lennék mint a baba aki mindent a szájába vesz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 22. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor kapaszlkodnál másba!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 22. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 14:29

Jaj drága dehogy kérek én ilyet. Még a végén nem tudnék kapaszkodni a járokeretbe oszt hanyat vágnám magam

Jaj drága dehogy kérek én ilyet. Még a végén nem tudnék kapaszkodni a járokeretbe oszt hanyat vágnám magam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 22. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)