Jó reggelt nappalisok
Ahogy elnézem Gyuri mennyit piát kapott ha ezt megissza 1 darabig nem tud irni. Gyuriiiiiiiiii kérek képet a kispinásról.

Kicsit megkésve, de tán még nem teljesen elkésve én is sok boldog névnepot kívánok gyurka!

Gyuri! boldog névnapot neked és minden György nevű fórumozónknak!

édes egyetlen
szerelmem, gyurka
teljesüljön minden vágyad
egy kis ajándék sorozat:

teljesüljön minden vágyad

egy kis ajándék sorozat:

Drága Gyurci, boldog névnapot kívánok Neked!
Az ajándékot, ha erre jársz, megkapod!
Szép estét nappalisok!
Az ajándékot, ha erre jársz, megkapod!

Szép estét nappalisok!

Csaknem PfingosGyurinak van nevnapja ?
Ha az van hat sok-sok nevnapot meg...
es ha faj a fejecsked a sok tömenytöl mit itten kaptal,szoljal,hozok valami Thomapyrint..

es ha faj a fejecsked a sok tömenytöl mit itten kaptal,szoljal,hozok valami Thomapyrint..

Névnapja alkalmából erőt, egéazaéget kívánok az ünnepeltnek!

Gyurinak BOLDOG NÉVNAPOT

"Rossz" Szoni ! Mondta "Dr. Mengele"...
A fenet ...en nem vagyok rossz !
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 23. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

A fenet ...en nem vagyok rossz !

Gyuri egyszer nagyon megkívánta a doki nőjét a királyjánykánkat.
Királylány a mosogatógépén kötött ki.
A klasszikus bútorszexet akarták gyakorolni, csak sajnos nem vették észre, hogy a mosogatógép ajtó kicsit ki van nyitva.
A Gyury az első lökés után óriásit üvöltött. Hirtelen hátraugrott, majd elájult. Idézet a későbbi rendőri jelentésből:
"gazosgyuri heregolyói belógtak a mosogatógépbe, és amikor lökött egyet, betolta a gép ajtaját.
A hirtelen fájdalomtól megpróbált szabadulni és reflexszerűen hátraugrott.
A mosogatógépbe beszorult herezacskó a hátraugrás miatt leszakadt."
tom bocsi, de a vicc topicba nagyon megváltoztattad az eredeti történetet, amit fentebb leírtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 14:30
Királylány a mosogatógépén kötött ki.
A klasszikus bútorszexet akarták gyakorolni, csak sajnos nem vették észre, hogy a mosogatógép ajtó kicsit ki van nyitva.
A Gyury az első lökés után óriásit üvöltött. Hirtelen hátraugrott, majd elájult. Idézet a későbbi rendőri jelentésből:
"gazosgyuri heregolyói belógtak a mosogatógépbe, és amikor lökött egyet, betolta a gép ajtaját.
A hirtelen fájdalomtól megpróbált szabadulni és reflexszerűen hátraugrott.
A mosogatógépbe beszorult herezacskó a hátraugrás miatt leszakadt."
tom bocsi, de a vicc topicba nagyon megváltoztattad az eredeti történetet, amit fentebb leírtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Sziasztok....
Gyuri...Boldog Névnapot!
Hoztam Neked valamit...ajándékba....és nézd meg jol..ha már együtt probáljuk ki..láááátoood?..ez olyan BErakhato...izzééé...épithetö.....
berakod Nekem?

Gyuri...Boldog Névnapot!

Hoztam Neked valamit...ajándékba....és nézd meg jol..ha már együtt probáljuk ki..láááátoood?..ez olyan BErakhato...izzééé...épithetö.....

berakod Nekem?

morcigyurcy:
kondások tökének félre vert kongása
fehér ló seggében melegített kása
megtépett kacsának libabőrös segge
a jó Isten a gyurkát a gázost sokáig éltesse!!!
A kedvenced!
kondások tökének félre vert kongása
fehér ló seggében melegített kása
megtépett kacsának libabőrös segge
a jó Isten a gyurkát a gázost sokáig éltesse!!!
A kedvenced!

Sziasztok....
Gyuri...Boldog Névnapot!
berakod Nekem?

Gyuri...Boldog Névnapot!

berakod Nekem?

Vazze! Bozót és félhomály nincs, de hátulról mehet
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:19

Na csakhogy előkerültél már. Addig jártam utánnad az erdőt amig anyó lettem. A sex mehet bármikor majd kiveszem a protkot ( igaz nincs) hogy ne legyen fogazás.
A sex valami sürű bozotba legyen ahol félhomály van hogy ne láss ja és hátulról ha kérhetném.

sztem akkor is jól laknál ha minden szeletből az utolsó falaton osztoznánk egyszerre harapva a hússzeletbe...
én hús faló vagyok!
fogadni mernék bárkivel egy ezresbe, hogy ezt mind meg tudnám enni egy ültő helyemben!
maximum elveszítem a fogadást, de 1000 Ft-ért jól laktam
... bár sztem meg tudnám enni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:52

én hús faló vagyok!
fogadni mernék bárkivel egy ezresbe, hogy ezt mind meg tudnám enni egy ültő helyemben!
maximum elveszítem a fogadást, de 1000 Ft-ért jól laktam

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Nanemá, hogy ezt mind meg bírnád enni, teeeeeeee önző dög!

Nanemá, hogy ezt mind meg bírnád enni, teeeeeeee önző dög!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:51

köszönöm szépen!
de hozz rögtön egy másikkal is, mert ebből másnak nem jut mind felfalom!

köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:23

Gondoltam ebéd vagy vacsira ezt kapod ha megjöttem az erdőből,és van erőm mozogni

Gondoltam ebéd vagy vacsira ezt kapod ha megjöttem az erdőből,és van erőm mozogni

örülök, hogy nem tartottad be a tegnap esti igéreted!
de azért egy kis husi is jól esett volna reggelire!
de azért egy kis husi is jól esett volna reggelire!
Na csakhogy előkerültél már. Addig jártam utánnad az erdőt amig anyó lettem. A sex mehet bármikor majd kiveszem a protkot ( igaz nincs) hogy ne legyen fogazás.
A sex valami sürű bozotba legyen ahol félhomály van hogy ne láss ja és hátulról ha kérhetném.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 24. csütörtök 13:07

Szép jó napot,hú de áporodott ide bé a levegő.
Mollykám, anyó lettél? Egy hete jártam itt, ennyire megöregedtél?
Mit szólnál egy öregecske szexhez?
Hoztam a gázosnak egy kis sört a mai nap alkalmából, hátha betéved egy kis felüdülésre.

Egészségére mindenkinek, akit illet

Egészségére mindenkinek, akit illet

Szép jó napot,hú de áporodott ide bé a levegő.