tudod, hogy halálom ha a dokival egy tálból kell cseresznyéznem!
látom a doki megköpdöste a hidegtálat
utánna hoztad át a nappaliba!
egye fene.. ha a gumikesztyűt le teszed az enyémnél... és le is nyeled... majd utánna kapok én is egy sört!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:42
látom a doki megköpdöste a hidegtálat

egye fene.. ha a gumikesztyűt le teszed az enyémnél... és le is nyeled... majd utánna kapok én is egy sört!

namámeg mi rosszat tettem ? esküszöm nem kesztyűben fogtam a fütyit
Sőt kisem köptem, naaaaaaaaaaaa kapjak már ezért valami jó pontot

Szia Manyó! Megjöttél? Akkor hármasban csinálhatnánk egy jó kis szendvicset
csak előbb megiszom asört, mielőtt Surdi ideér.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

csak előbb megiszom asört, mielőtt Surdi ideér.

Kérésed máris teljesitve egs (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jéé, egy ember. Hát jár erre valaki?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol?
namámeg mi rosszat tettem ? esküszöm nem kesztyűben fogtam a fütyit
Sőt kisem köptem, naaaaaaaaaaaa kapjak már ezért valami jó pontot
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:17

itt vagyok... de hát magamba nem beszélek
a sarokban sörözök és várom, h jöjjön valamellik szépség...
a keresztjányomra meg má megint haragszom!
Jéé, egy ember. Hát jár erre valaki?
Dobj egy sört és mond, mért haragszol? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:17
Dobj egy sört és mond, mért haragszol? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

a keresztjányomra meg má megint haragszom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 14:00
a keresztjányomra meg má megint haragszom! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Megéheztem, betértem, Molly anyóban volt minden reményem.
Nem csalódtam.
Szép jónapot mindenkinek. Kihalt lett a szoba.
Axe
A fenti link a múltkori reklámvitához kapcsolódik.
Egyike azon keveseknek, ami tetszik.
Nem csalódtam.

Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik.
Megéheztem, betértem, Molly anyóban volt minden reményem.
Nem csalódtam.
Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 07:55

Jó reggelt nappali, hoztam egy kis ennivalót legyen kedvetek többet irni
Nem csalódtam.

Axe
Egyike azon keveseknek, ami tetszik. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 29. kedd 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

részletkérdés, amely semmit nem von le az élvezeti értékéből
én a 10 ujjamat, de te?
egyébként sokszor azok a kaják a legfinomabbak, amelyek nem néznek ki olyan tökéletesnek..persze ez nem a te rakott krumplidra vonatkozik, amely hihetetlenül jól néz ki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 20:07

én a 10 ujjamat, de te?

egyébként sokszor azok a kaják a legfinomabbak, amelyek nem néznek ki olyan tökéletesnek..persze ez nem a te rakott krumplidra vonatkozik, amely hihetetlenül jól néz ki (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ööö, be kell vallanom, hogy az a tetején pirított hagyma... meg a belsejében is van sok-sok, mert nagyon szeretem...
...és most ettem meg a végét, és leszarom mit mondotok (Szilván kívül), akkor is kibafinom volt. :P
(csak a 10 ujjadat?
)
...és most ettem meg a végét, és leszarom mit mondotok (Szilván kívül), akkor is kibafinom volt. :P
(csak a 10 ujjadat?

ööö, be kell vallanom, hogy az a tetején pirított hagyma... meg a belsejében is van sok-sok, mert nagyon szeretem...
(csak a 10 ujjadat?
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 17:56
(csak a 10 ujjadat?

életemben nem láttam még ilyen gyönyörű rakott krumplit...a középvastagra szelt krumplikarikák alól kivillanó hófehér tojásszeletek, mellette a tökéletes zsír-hús arányú kolbászkák, és a tetején a pörcögős szalonnakockák, ahogyan finom egyetértésben terpeszkednek a pirosra sült loccsanós tejfölben...willy
biztos vagyok benne, hogy a 10 ujjamat megnyalnám utána
na és a tálalás...amikor közösséget vállalsz avval, akinek főzöl...gyermekkoromat idézi: "két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek..."
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!!

na és a tálalás...amikor közösséget vállalsz avval, akinek főzöl...gyermekkoromat idézi: "két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek..."
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!!
életemben nem láttam még ilyen gyönyörű rakott krumplit...a középvastagra szelt krumplikarikák alól kivillanó hófehér tojásszeletek, mellette a tökéletes zsír-hús arányú kolbászkák, és a tetején a pörcögős szalonnakockák, ahogyan finom egyetértésben terpeszkednek a pirosra sült loccsanós tejfölben...willy
biztos vagyok benne, hogy a 10 ujjamat megnyalnám utána
vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 15:35

vaaaazzzzzz wilika...vegyél feleségül!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

hmm, nagy a csend...
Elvileg én is vadul tanulok most... bár magam sem tudom minek, mert hiába tanulok, a végén mindig megszívom...
Mindenesetre csináltam (éltemben először) rakottkrumplit...

Meg kell hagynom, amilyen randa és lehangoló itt a képen, olyan finomra sikerült...
(sajna a tervezett kettő helyett csak egy pohár tejföl jutott rá, mert a másik dobozára ugyan 30 04 08 volt írva, felbontáskor igen változatos biokultúrát csodálhattam meg...)
Elvileg én is vadul tanulok most... bár magam sem tudom minek, mert hiába tanulok, a végén mindig megszívom...

Meg kell hagynom, amilyen randa és lehangoló itt a képen, olyan finomra sikerült...
(sajna a tervezett kettő helyett csak egy pohár tejföl jutott rá, mert a másik dobozára ugyan 30 04 08 volt írva, felbontáskor igen változatos biokultúrát csodálhattam meg...)
szerintem szimplán szőrös...
de ezt te hogyan csatlakoztatod a géphez?
elég kurta kis kábele van, és a végén lévő csatlakozót sem ismerem fel (lehet, hogy valami nagyon régi szabvány?)
esetleg bluetooth-os egérke? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 12:33
de ezt te hogyan csatlakoztatod a géphez?
elég kurta kis kábele van, és a végén lévő csatlakozót sem ismerem fel (lehet, hogy valami nagyon régi szabvány?)
esetleg bluetooth-os egérke? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

nálam ez az igazi egér, hogy infrás v. rádiós azt nem igazándiból tudom megmondani nektek...

nálam ez az igazi egér, hogy infrás v. rádiós azt nem igazándiból tudom megmondani nektek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 11:07

Jó, hát... én az ízhatásra mentem...
Nem, nem infra (hál istennek, szerintem már nem is gyártanak olyat), rádiós!

Nem, nem infra (hál istennek, szerintem már nem is gyártanak olyat), rádiós!
1. Nekem van farkam
2. A kutya se keresi... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 11:18
2. A kutya se keresi... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek!
eszem megáll!
egy 7vége alatt /még ha oly rövid is/ összesen 10 hsz!
ez már a végleges kimúlás!
kész ennyi wót?
willonyos!
hát az állaga nem nagyon hasonlít a rakottkolompáréra!
ja a csajoknak is azt mondod, mikor keresik a farkad, hogy "Nem, nem infra rádiós!"
eszem megáll!

willonyos!

ja a csajoknak is azt mondod, mikor keresik a farkad, hogy "Nem, nem infra rádiós!"

Gyerekek!
eszem megáll!
kész ennyi wót?
willonyos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 15:35
eszem megáll!

willonyos!

hmm, nagy a csend...

Jó, hát... én az ízhatásra mentem...
Nem, nem infra (hál istennek, szerintem már nem is gyártanak olyat), rádiós! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 10:25

Nem, nem infra (hál istennek, szerintem már nem is gyártanak olyat), rádiós! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vitatom, hogy finom lehetett...
tudod ízlések és pofonok...
a kolbászt, a keménytojást és a tejfölös krumplit is felismerem "kibontva", de...
a kajánál, főleg tálalásnál a külcsín, az esztétikum rettenetesen fontos, hogy mindaz kívánatos is legyen...
valóban a legjobban felismerhető az asztalodon az egérke (gondolom infra, mert nem látom a farkát...
)

a kolbászt, a keménytojást és a tejfölös krumplit is felismerem "kibontva", de...
a kajánál, főleg tálalásnál a külcsín, az esztétikum rettenetesen fontos, hogy mindaz kívánatos is legyen...
valóban a legjobban felismerhető az asztalodon az egérke (gondolom infra, mert nem látom a farkát...

nem vitatom, hogy finom lehetett...
)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 23:26

Nesze, kibontva már szakasztott úgy néz ki. :P
(igaz a színei... de az a telefon ótvar kamerája miatt van)

Amúgy mindenhol máshogy néz ki a rakottkrumpli,
és igenis kiba-finom volt. (volt benne nagycsomó ka'bász, végre nem kellett őket úgy vadászni
)
Haver: Mi ez a hányás?

Az egér mellette... Azt is megetted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 23:26

és igenis kiba-finom volt. (volt benne nagycsomó ka'bász, végre nem kellett őket úgy vadászni
)

najó, elismerem, ez a rakottkrumpli nem olyan fotogén mint a fonottkalácsom...
de (harmadszor is) becsszó nagyon finom volt!

de (harmadszor is) becsszó nagyon finom volt!

)
Haver: Mi ez a hányás? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 27. vasárnap 22:03

Haver: Mi ez a hányás? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 27. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

hát willy!
vazze, ez mindenre hasonlít csak rakott krumplira nem!
de keseredj el, ha ehető volt, és persze "lesz ez még így sem"! (csak jobb lehet!
)
vazze, ez mindenre hasonlít csak rakott krumplira nem!
de keseredj el, ha ehető volt, és persze "lesz ez még így sem"! (csak jobb lehet!