Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1426 1427 1428 1429 1430 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#20207   2008. 05. 03. szombat 20:42
X Törölt felhasználó (24620)
anyuuuuuu! izé...
bééébiii. Hiányzol ám nekem is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 03. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 05. 03. szombat 17:22
Megjöttem és mindenki eltűnt. Ezt most vegyem célzásnak?

confused
#20206   2008. 05. 03. szombat 20:16
Bandur Bandur VIP
Á csak téged kerestünk de legalább megvagy nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 03. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

confused
#20205   2008. 05. 03. szombat 20:11
tom1019 tom1019 VIP Admin
én már régen ott vagyok! eplus2

jó reggelt! kissé elkésve, de örömmel konstatálva, nem megtőrve ismét láthatunk a "pályán"! nyes wave
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 05. 03. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 20:05
Igen, mindenki elindult hozzád! nyes ravasz1
#20204   2008. 05. 03. szombat 20:05
eros007 eros007
Igen, mindenki elindult hozzád! nyes ravasz1

confused
#20203   2008. 05. 03. szombat 18:55
gazosgyuri gazosgyuri
Békáphátod.... nyes

6napig jawították a gépem...bexart...csák úgy...se szó se beszéd... boxer

De mifaxot csináltak wele 6 napig???????
Ma kaptam wissza 16:15 órakor...szerinted??? wow1
Őrület wót 6 nápig gép nélkül...ígaz kaptam egy laposat kölcsönbe de azt nm tudtam rágerjeszteni a net-re...gázos...waok...ugyeee?! vigyor1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 13:53
a búbánatos f@szom Neked!

Te se tolod bé azt a rossz orcádat a nappaliba!

kiatökömet zrikáljak ha ránk se nyitod a nappali ajtaját?????

ja emiatt meg a gyurka segge triplázva lesz szétrúgva!
még az F1ről se írt egy kib@szott sort se! szomoru1
#20202   2008. 05. 03. szombat 17:22
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin

confused
#20201   2008. 05. 03. szombat 17:21
Sztem a napokban összejön smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164763)
2008. 05. 02. péntek 23:07
Már nagyon hiányollak! Remélem hamarosan beszélünk.

Pussz.
#20200   2008. 05. 02. péntek 23:07
X Törölt felhasználó (164763)
Már nagyon hiányollak! Remélem hamarosan beszélünk.

Pussz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 02. péntek 22:17
Üdvözletem!

Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.

Amint lehet, visszaolvasok.

Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
#20199   2008. 05. 02. péntek 22:17
Üdvözletem!

Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.

Amint lehet, visszaolvasok.

Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
#20198   2008. 05. 02. péntek 14:14
Molly_anyó Molly_anyó
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Szia nappalisok
Hátha betéved valaki gondoltam vendégül látom wink
#20197   2008. 05. 02. péntek 13:13
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
wink

Akkor egy pár link:

Birkapörkölt 1

Jászsági Birkapörkölt

Karcagi birkapörkölt

Birkapörkölt 2

Karcag és Jászberény... Ennél jott "Alföld" nemigen kell. Karcag szinte az Alföld szíve, birkatenyésztése századokra mutat vissza.

nyes

Minden magyaros "pörkölt" ételnek alapja a hagyma-pirospaprika-csöves paprika-paradicsom kombináció.

A paradics és a paprika az ízük mellett levet adnak az ételhez, mely jobb, mint a víz.

A hagyma meg? Minél több, annál sűrűbb, annál szaftosabb az étel! Épp a sok hagymától lesz sűrű, szaftos a pörkölt, és nem "leves", "leveses" és híg. A hagyma a hosszú főzési idő alatt teljesen szétfő, elveszti erejét (annak javát már az elején, a dinszteléskor elveszíti), tehát nem kell félni, hogy "hagymaízű" lesz az étel, ha túl sok hagymát használunk.

Én úgy szoktam számolni, hogy 1 kg húsonként veszek 1 nagy fej vöröshagymát. A bográcsosnál ennek a duplája is elfér.

Ad apropó, fenntartom, amit írtam, az is "klasszikus" birkapöri. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 05. 01. csütörtök 09:56
Én most "szembe "fogok szállni Veled... smile
tudod,hol készitik az eredeti és páratlan birkapörit???...az ALFÖLDÖN...(ugye nem kell mondanom..hogy kiktöl ered ez a nemes és fenséges eledel)...na...ezek szerint...TE SEM ettél még igazi ilyent....mert egyáltalán nem igy készül.... smile
eleve a füszerek...a son,paprikán,borson kivül(hagymán,f.hagymán kivül) semmi mást sem raknak bele...!!!!!!!!!!!!!!
a hagyma mennyisége is nagyon kevés...(már mint amit TE irtál)...hiszen...attol lesz igazán jo szaftos...nem pedig leveses....
(amikor kész...ugy kellene kinéznie..mintha lekvár volna...annyira fííínoman szaftosan) smile

tehát...váltig állitom...nem a TE leirtad az igazi klasszikus birkapöri!!!!!!!!! smile wave
#20196   2008. 05. 01. csütörtök 21:40
zelli zelli
Hogy, miért nem írtam tovább...... finom
A gyöngyvirág a másik gyengém...... worship circling hehe vigyor2
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 21:06
Még kicsit tovább irtad volna biztos meredezne a fiuk "májusfája" wink
#20195   2008. 05. 01. csütörtök 21:06
Bandur Bandur VIP
Még kicsit tovább irtad volna biztos meredezne a fiuk "májusfája" wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 17:38
Sziasztok Kedveseim! wink
Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani! hehe
Május a kedvenc hónapom! eljen
Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát! circling wink
#20194   2008. 05. 01. csütörtök 17:38
zelli zelli
Sziasztok Kedveseim! wink
Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani! hehe
Május a kedvenc hónapom! eljen
Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát! circling wink
#20193   2008. 05. 01. csütörtök 16:38
Molly_anyó Molly_anyó

Kellemes pihenést a hosszú hétvégén, aztán a fiúk necsak májusfát állitsanak nyes wave
#20192   2008. 05. 01. csütörtök 10:49
Bandur Bandur VIP
Sziasztok napalisok kicsit rég voltam erre felé,de ugy látom nem sok minden változott(remélem nem olvastam el semmi fontosat) wave
#20191   2008. 05. 01. csütörtök 09:56
X Törölt felhasználó (52127)
Én most "szembe "fogok szállni Veled... smile
tudod,hol készitik az eredeti és páratlan birkapörit???...az ALFÖLDÖN...(ugye nem kell mondanom..hogy kiktöl ered ez a nemes és fenséges eledel)...na...ezek szerint...TE SEM ettél még igazi ilyent....mert egyáltalán nem igy készül.... smile
eleve a füszerek...a son,paprikán,borson kivül(hagymán,f.hagymán kivül) semmi mást sem raknak bele...!!!!!!!!!!!!!!
a hagyma mennyisége is nagyon kevés...(már mint amit TE irtál)...hiszen...attol lesz igazán jo szaftos...nem pedig leveses....
(amikor kész...ugy kellene kinéznie..mintha lekvár volna...annyira fííínoman szaftosan) smile

tehát...váltig állitom...nem a TE leirtad az igazi klasszikus birkapöri!!!!!!!!! smile wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 30. szerda 23:55
Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.

Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.

Lássuk először a "házi"-t.

Alapanyagok:

- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.

A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).

Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.

Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!

Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető wink , hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.

A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.

A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).

A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.

Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.

Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.

Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.

Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.

Jó étvágyat!
#20190   2008. 05. 01. csütörtök 00:09
DrAnthony DrAnthony Admin
A méreg csak "kiváltságosoknak" jár... mf2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 14:30
ha a dokitól kéred a receptet akkor tuti a piros paprika helyett valami mérget kell hintened a kaja tetejére! hehe eplus2

kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!

wave wave wave
#20189   2008. 04. 30. szerda 23:55
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.

Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.

Lássuk először a "házi"-t.

Alapanyagok:

- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.

A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).

Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.

Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!

Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető wink , hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.

A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.

A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).

A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.

Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.

Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.

Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.

Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.

Jó étvágyat!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 12:34
Köll, nem köll, mán megettem mindet. Egyébként tényleg elég kevés volt. nyes
Még éhesebb lettem.
Télleg! Nincs itt a doki barátod? eplus2 Szükségem lenne egy jó kis kunsági birkapörkölt receptre. Nem tudtok véltlenül?
#20188   2008. 04. 30. szerda 14:30
surdapapa surdapapa
ha a dokitól kéred a receptet akkor tuti a piros paprika helyett valami mérget kell hintened a kaja tetejére! hehe eplus2

kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!

wave wave wave
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 14:25
Doki! Mi lesz a birkapörkölt receptemmel?
Éhen fog halni a család, ha elszarom... confused
Lásd:#20718 hsz-emet...

... 1426 1427 1428 1429 1430 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!