Jó reggelt, szép napot, vidám hetet sok-sok hsz-t a nappaliba

babysilver
lüke vagy wilika...de én imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 22:31

Törölt felhasználó (24620)

Egy lánnyal kipróbálnék egy párharc-szerű leszbi jelenetet.Pofonok közt szeretni egymást.
Kitől idéztem?
Kitől idéztem?

Valamiből csak meg kell élnem öregkoromra! Ha másból nem, akkor az emlékeimből. Amúgy meg tudod: "Fehérember nem felejt..."
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:15
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

uramisten...teljesen meghatódtam
te emlékszel még rá? azóta sem voltak ott szerintem
most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot

Egy lánnyal kipróbálnék egy párharc-szerű leszbi jelenetet.Pofonok közt szeretni egymást.
Kitől idéztem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:39
Kitől idéztem?

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Ezt tanusithatom!Ime néhány kocka:

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Anyák napjára egy kis virág!

Anyák napjára egy kis virág!

Ezt tanusithatom!Ime néhány kocka:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:23

mert mindig a ribanckodáson jár az eszed
képzeld valaki veled álmodott..meg velem is...és leszbiztünk

mert mindig a ribanckodáson jár az eszed
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:18

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jujjj elfelejtettem kattintani megint....

Én is köszönöm a virágokat és a szép szavakat, na meg a pina-faszozást
És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.

És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.

Jujjj elfelejtettem kattintani megint....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:15

most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 19:40

most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Leadod Te azt a 2kg seperc alatt, csak ne mindig a válladat veregesd.
Aztán majd néhány év múlva örülhetsz egy újabb köszöntőnek
.
Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök

Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök

Leadod Te azt a 2kg seperc alatt, csak ne mindig a válladat veregesd.
Aztán majd néhány év múlva örülhetsz egy újabb köszöntőnek
.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 14:49

hellllloooooooo evribádi
nah...tegnap megérkeztem vidéki küldetésemről...a feladatom az volt, hogy minél több sütit és kaját magamhoz vegyek
hálistennek sikerült 2 kg-ot felszednem, miután előtte egy hónapig koplaltam, és leadtam 5 kgot...fasza egy ilyen ballagásos vidéki móka
az anyukák köszöntéséhez magam is csatlakoznék, és vállba is veregetem magamat
ami pedig lotyót illeti...még mindig feltartja a fiúkat?
azért nem ír senki a nappaliba...gondolom molly erdokerulot istápolja...asszem marad nekem vazi

nah...tegnap megérkeztem vidéki küldetésemről...a feladatom az volt, hogy minél több sütit és kaját magamhoz vegyek

Minden nappalis Anyukának sok boldogságot és jó egészséget kívánok ezen a szép májusi vasárnapon:

azért mi apukák is nagyon szeretjük a gyerekeinket, a családot, és azokat a Anyukákat akik megajándékoztak bennünket a világ első számú csodájával az emberi élet kiindulásával és a szexel, ami nélkül most nem lehetnénk itt, és most, ÁMEN!
Pina és fasz együtt basz (ok-bocsi: szeretkezik), ebből lesz a kiskopasz!

azért mi apukák is nagyon szeretjük a gyerekeinket, a családot, és azokat a Anyukákat akik megajándékoztak bennünket a világ első számú csodájával az emberi élet kiindulásával és a szexel, ami nélkül most nem lehetnénk itt, és most, ÁMEN!
Pina és fasz együtt basz (ok-bocsi: szeretkezik), ebből lesz a kiskopasz!

Cupphegyek meg ilyesmi
Végre hogy előkerültél basszus reggel már alig merek irni a nappaliba, ha irok kihal a szoba
na jó ez csak vicc.Az utobbi időben már surdikát is etettem kerülőt is. Ne is törödj azzal a 2 kilóval, vad sex és és eltünik. Menek is állok a mérlegre hátha nekem is van egy kis fölösleg, aztán jól betartom a saját tanácsom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 14:49
Végre hogy előkerültél basszus reggel már alig merek irni a nappaliba, ha irok kihal a szoba

hellllloooooooo evribádi
hálistennek sikerült 2 kg-ot felszednem, miután előtte egy hónapig koplaltam, és leadtam 5 kgot...fasza egy ilyen ballagásos vidéki móka
azért nem ír senki a nappaliba...gondolom molly erdokerulot istápolja...asszem marad nekem vazi

hellllloooooooo evribádi

Isten éltesse az Anyukákat!
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 23:55
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat

Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető
, hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.
A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető

A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
BOLDOG ANYÁK napját a Gennyzsákszem nappalis anyukáknak

Jó reggelt
BOLDOG ANYÁK napját a nappalis anyukáknak

Akkor most már ne engedjetek el!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, te már rég elmentél - harmadszor is
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 03. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 20:11

én már régen ott vagyok!
jó reggelt! kissé elkésve, de örömmel konstatálva, nem megtőrve ismét láthatunk a "pályán"!

jó reggelt! kissé elkésve, de örömmel konstatálva, nem megtőrve ismét láthatunk a "pályán"!