osztán mit is csinyaltak valjon???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

kaffízni??? én úgy tudom, hogy mást csináltak
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 09:13

kaptá egy laposat?
osztán nagyon csíp?
asszony mit szó hozzá?
vagy attól kaptad akit múltkoriba /hehe elsőre elütöttem: múltkorirbi
/ kaffízni vitted innét

osztán nagyon csíp?

asszony mit szó hozzá?

hacsak nem oljan gyönyörűséges lészen a gyermekem óvónénije, mint kend.... mer akkor a gyerekek maradnak otthon az anyukákkal, hogy az óvónénivel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 09:13

nekem van...elmentek szépen dolgozni...míg más a gyerekedet pesztrálja mit akarnál csinálni???csak nem kamatyolni??? mocskos, perverz állat

kaptá egy laposat?
osztán nagyon csíp?
asszony mit szó hozzá?
/ kaffízni vitted innét
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 03. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 18:55

osztán nagyon csíp?

asszony mit szó hozzá?

Békáphátod....
6napig jawították a gépem...bexart...csák úgy...se szó se beszéd...
De mifaxot csináltak wele 6 napig???????
Ma kaptam wissza 16:15 órakor...szerinted???
Őrület wót 6 nápig gép nélkül...ígaz kaptam egy laposat kölcsönbe de azt nm tudtam rágerjeszteni a net-re...gázos...waok...ugyeee?!

6napig jawították a gépem...bexart...csák úgy...se szó se beszéd...

De mifaxot csináltak wele 6 napig???????
Ma kaptam wissza 16:15 órakor...szerinted???

Őrület wót 6 nápig gép nélkül...ígaz kaptam egy laposat kölcsönbe de azt nm tudtam rágerjeszteni a net-re...gázos...waok...ugyeee?!

nekem van...elmentek szépen dolgozni...míg más a gyerekedet pesztrálja mit akarnál csinálni???csak nem kamatyolni??? mocskos, perverz állat
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 08:41

perverz ribanc óvónéni
sose bánd viszem a fijam is... osztán ha mán úgyis magányosak vagyunk mindketten csak eltöltjük az időnket valamiképp
nincs valami jó 5leted???

sose bánd viszem a fijam is... osztán ha mán úgyis magányosak vagyunk mindketten csak eltöltjük az időnket valamiképp

nincs valami jó 5leted???
perverz ribanc óvónéni
nincs valami jó 5leted??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 08:37

nincs valami jó 5leted??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Halihó!
Tegnap a lányom elindult az élet rögös útján. Beírattam az oviba. Ha minden jól megy, szeptemberben már ott bőgicsélhetek az ajtóban, mikor először otthagyom gonosz, idegen óvónőkre...
Bárcsak az én kedvenc perverz ribanc óvónénimre hagyhatnám. Sokkal nyugodtabb lennék.
Tegnap a lányom elindult az élet rögös útján. Beírattam az oviba. Ha minden jól megy, szeptemberben már ott bőgicsélhetek az ajtóban, mikor először otthagyom gonosz, idegen óvónőkre...
Bárcsak az én kedvenc perverz ribanc óvónénimre hagyhatnám. Sokkal nyugodtabb lennék.

Halihó!

de az a baj, h itt nem csak 1 szék üres
, mint Géjza előadásán...
Keresztjányom!
hálám a Tiéd!
no menj a doki orcája elé is tolj valami emészteni valót mer még éhen hal...
/de kérlek ezt ne vidd, mert elfogy itt is!/ aztán lehet van olyan is aki sajnálja
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 05. 06. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 21:37

Keresztjányom!
hálám a Tiéd!

no menj a doki orcája elé is tolj valami emészteni valót mer még éhen hal...

Na mi van itt ma... kolera vagy tifusz (by Hofi), remélem a nappalis csajok azért túlélik, és akkor mind az enyém lesz

Akkor egy gyors reggeli és irány meló,remélem ma már befejezem teljesen a keritésem,és ha este lesz erőm még benézek
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 07. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappalisok aki betéved jó étvágyat

Na mi van itt ma... kolera vagy tifusz (by Hofi), remélem a nappalis csajok azért túlélik, és akkor mind az enyém lesz

Vazze ezt megnézném:
Fórum INTÉZKEDÉSEK (Admin-moderátori) | Nyitotta: vazelinator (2007.02.06 19:50)
tom1019[VIP][ADMIN] #873 | ma 11:42
ha te normális vagy, akkor keresztbe lenyelem a farkamat, majd felbüfizem, mint egy kisgyerek!
hűűűűjjjeeeeeeeeeeee

Fórum INTÉZKEDÉSEK (Admin-moderátori) | Nyitotta: vazelinator (2007.02.06 19:50)
tom1019[VIP][ADMIN] #873 | ma 11:42
ha te normális vagy, akkor keresztbe lenyelem a farkamat, majd felbüfizem, mint egy kisgyerek!
hűűűűjjjeeeeeeeeeeee

Gratula és egészségetekre!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 09:37

Isten éltesse az Anyukákat!
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat

Teee asszociáljá má!
izé inkább használj szinonímát az előző hsz-emhez
picsába=
voltál?
tudtommal ott!
de azé jányok erről jut eszem: megnéznélek benneteket amint csak iskolaköpeny van rajtatok!
no lássuk ki olyan merész, hogy készít ilyen fotót magáról ... /mondjuk copfba kötött hajjal/ és elküldi nekem ezt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 05. hétfő 10:44
izé inkább használj szinonímát az előző hsz-emhez
picsába=

tudtommal ott!
de azé jányok erről jut eszem: megnéznélek benneteket amint csak iskolaköpeny van rajtatok!

no lássuk ki olyan merész, hogy készít ilyen fotót magáról ... /mondjuk copfba kötött hajjal/ és elküldi nekem ezt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Hát bizony Borsodban.
A gimi épületében (sajnos) nem dugtam anno, de egyszer botrányt okoztam, mert csókolóztam a bejáratnál és jött az igazgatónő. Bemondták a hangosbemondóba (na nem azt, hogy ribanc vagyok), hogy tilos az épületen belül és közelében ilyen magatartást tanúsítani.
Hát igen, akkoriban ilyen erkölcsi normák voltak. Hűűű de öreg vagyok.
A gimi épületében (sajnos) nem dugtam anno, de egyszer botrányt okoztam, mert csókolóztam a bejáratnál és jött az igazgatónő. Bemondták a hangosbemondóba (na nem azt, hogy ribanc vagyok), hogy tilos az épületen belül és közelében ilyen magatartást tanúsítani.

Hát bizony Borsodban.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 05. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 05. hétfő 10:05

a picsába!
hol is jártál Te
mi wót a fura???
eszedbe jutottak a régi eldugott helyek ahol megdugtak???
egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii
hol is jártál Te

mi wót a fura???

egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii

Jó étvágyat,
a picsába!
hol is jártál Te
mi wót a fura???
egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 02. péntek 22:17
hol is jártál Te

mi wót a fura???

egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Üdvözletem!
Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.
Amint lehet, visszaolvasok.
Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.
Amint lehet, visszaolvasok.
Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Jó reggelt, szép napot, vidám hetet sok-sok hsz-t a nappaliba

babysilver
lüke vagy wilika...de én imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 22:31

Törölt felhasználó (24620)

Egy lánnyal kipróbálnék egy párharc-szerű leszbi jelenetet.Pofonok közt szeretni egymást.
Kitől idéztem?
Kitől idéztem?

Valamiből csak meg kell élnem öregkoromra! Ha másból nem, akkor az emlékeimből. Amúgy meg tudod: "Fehérember nem felejt..."
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:15
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

uramisten...teljesen meghatódtam
te emlékszel még rá? azóta sem voltak ott szerintem
most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot

most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot