Jó reggelt!
Basszameg, reggel 3:20-kor feküdtem, nem először a héten. Küldjetek valamit, amitől felébredek, mert nem tudok magamhoz térni!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 09. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 08:16
Basszameg, reggel 3:20-kor feküdtem, nem először a héten. Küldjetek valamit, amitől felébredek, mert nem tudok magamhoz térni!!!

tegnap délutántól összvissz 3 hsz

Ráadásul a szentháromságomból csak Te vagy itt!

de ez legalább örömteli, hogy Te velünk vagy!
Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!!

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!!
tegnap délutántól összvissz 3 hsz

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:42

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...ha egy időpont nem jó, akkor már simán lehet hárítani a másikra az elveszett randit, mi??
több időpont alternatíva nincs is?

jah...ha egy időpont nem jó, akkor már simán lehet hárítani a másikra az elveszett randit, mi??
több időpont alternatíva nincs is?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 07:39

.azd mög Surdi...ezt wégig sem tudtam nézni...boááááá!
Hááát ez nagyon guszti...booooáááá2
Jah..és ,hogy kielégítsem a kiwáncsiságod nm jött össze a kafizás(sem)..én behawazodtam a szerelmem meg nm ért rá...
Ráadásul olyan sűrűn waok,hogy még ennyira soha...wan egy jóó oldala is...szépen fogyok...
Nyah szép nápot mindenkinek...

Jah..és ,hogy kielégítsem a kiwáncsiságod nm jött össze a kafizás(sem)..én behawazodtam a szerelmem meg nm ért rá...

Ráadásul olyan sűrűn waok,hogy még ennyira soha...wan egy jóó oldala is...szépen fogyok...

áááá...szerintem összerakta ő a kannat meg a pro-zást a seggbedugással...meg veled
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:29

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune Drága, legközelebb jelezd a forrást, mert szegény surdi félreértette...

Prune Drága, legközelebb jelezd a forrást, mert szegény surdi félreértette...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 06:50

"Pro primo: Sötétben minden tehén fekete.
Pro secundo: Sötétben lehet, hogy még surdit is megdugnám, ha előtte mindenhol megborotválkozna és kicsit beparfümözné magát...
Pro tercio: Ha tudom, hogy a sötétben KA leledzik, akkor inkább tényleg surdit választanám..."
Pro secundo: Sötétben lehet, hogy még surdit is megdugnám, ha előtte mindenhol megborotválkozna és kicsit beparfümözné magát...
Pro tercio: Ha tudom, hogy a sötétben KA leledzik, akkor inkább tényleg surdit választanám..."

nosza rajta!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 10:11

na várjálcsak majd ha én teszek ajánlatot akkor neked annyi

na várjálcsak majd ha én teszek ajánlatot akkor neked annyi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 09:26

most látom: mekkora mázlim van!
a bangyinak nem jövök be! má csak a dokit köll valahogy leráznom magamról! ilyen nyíltan se tett még ajánlatot nekem senki...
bár az ucsó mondat se igaz
a bangyinak nem jövök be! má csak a dokit köll valahogy leráznom magamról! ilyen nyíltan se tett még ajánlatot nekem senki...
most látom: mekkora mázlim van!
hééé azé vigyázz... nehogy ne lehessen Rád mondani, hogy bálnabébi!
wazze legalább iszol rendesen
jah és nehogy én legyek mán a nappali legsúlyosabb egyéni seggje!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 07:39

wazze legalább iszol rendesen

jah és nehogy én legyek mán a nappali legsúlyosabb egyéni seggje!

hát esetleg... de csak Neked... csak miattad
hűűű de a zaranyeremmel vigyázz!
de ha lehet inkább tekintsünk el ettől! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)

én is kíváncsi wok...
tennap fűvet vágtam... hátha nálam is elszíjja valaki...
bár továbbra is nekem a para a nagyon gyanús eme ügyben!
székrekedés???
hmm szegény ember nem tudja, h nem az a buzi akinek akarata ellenére a seggébe rakják, hanem az aki berakja!
doki bugyibuci!
majd prénteken figyeld... ha pirros a zoknim akkor lehet lesz esélyed nálam!
de mindaddig én maradok a sztháromságomnál! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 07. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 20:49
tennap fűvet vágtam... hátha nálam is elszíjja valaki...
bár továbbra is nekem a para a nagyon gyanús eme ügyben!

székrekedés???
hmm szegény ember nem tudja, h nem az a buzi akinek akarata ellenére a seggébe rakják, hanem az aki berakja!
doki bugyibuci!
majd prénteken figyeld... ha pirros a zoknim akkor lehet lesz esélyed nálam!

de mindaddig én maradok a sztháromságomnál! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 07. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy tartsunk egy GG medence party szabadban gruppent,főzéssel egybekötve és a szakács csak nézheti végül is a kaja fontos
na jó a kaja után a csajok az ujukk helyet a farkadat is megnyalhatják
,de szegény surdi,székrekedése nem lesz
ja lotyó meg hozz füvet kitudja miért is tünt el lehet hogy willynek igaza lesz?

nos mindezt kérem fotoillusztrációba...
ha ide nem akkor a mélemre!
hagy múljon az idő
hátha gyorsaban félhat után 5-10-15 perc lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 19:56
ha ide nem akkor a mélemre!

hagy múljon az idő
hátha gyorsaban félhat után 5-10-15 perc lesz!

Törölt felhasználó (52127)

na...akkor figyelj...neveztek már engem papirtigrisnek...aztán csak ugy bomlottak a felsömön a gombok...
...szoval....akkor mutatom issss.....................nah..láttad?

hüleeeeee!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 07. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 15:10

"A San Francisco-i egyhavi maratoni maszturbálás ünnepe kapcsán, annak apropójából, kicsit módosítva azon a magyar GoldenGate meghirdette a maratoni gruppen-szex hónapját.
Rögtön az első nap jól is indult, két apró attitűdtől eltekintve:
Először is egy, magát "surdapapa" néven aposztrfofált, hűséges GG látogató megjelenésekor fennhangon "Jegyeket, bérleteket ellenőrzésre kérem felmutatni!" kiáltással vonta magára a figyelmet, de miután észrevette, hogy ez nem az a hely, ő is bekapcsolódott a kavalkádba.
Sajnos nem sokkal később a nagy kavarodásban ismét ugyanez a GG látogató szakította meg a lihegést és az eseményeket, amikor is felállt, nagy hangon csendet kért, és ezt mondta:
"Gyerekek, tök jó ez a gruppenparty, de vinni kéne valami rendszert is a dologba, mert már kétszer seggbe-répáztak, háromszor szoptam is, de dugnom még nem sikerült!"
Sajnos ezek után nevezett végleges kitiltást kapott a gruppenpartyról, mert mindezek mellett az is kiderült, hogy sajnos a legminimálisabb szexuális potenciált sem tudja felmutatni (magyarán szólva olyan "félhat" volt végig a micropenis, hogy azzal maximum viccelni lehetett volna), így a gruppen-partyról kitiltásra került.
Így azonban a maratoni gruppenszex-hónap további gondok és "közjátékok" nélkül sikeresen lezajlott. A hitelesítők szerint feltehetően az esemény és a résztvevők bekerülnek a Guinness rekordok könyvébe is."
Rögtön az első nap jól is indult, két apró attitűdtől eltekintve:
Először is egy, magát "surdapapa" néven aposztrfofált, hűséges GG látogató megjelenésekor fennhangon "Jegyeket, bérleteket ellenőrzésre kérem felmutatni!" kiáltással vonta magára a figyelmet, de miután észrevette, hogy ez nem az a hely, ő is bekapcsolódott a kavalkádba.
Sajnos nem sokkal később a nagy kavarodásban ismét ugyanez a GG látogató szakította meg a lihegést és az eseményeket, amikor is felállt, nagy hangon csendet kért, és ezt mondta:
"Gyerekek, tök jó ez a gruppenparty, de vinni kéne valami rendszert is a dologba, mert már kétszer seggbe-répáztak, háromszor szoptam is, de dugnom még nem sikerült!"
Sajnos ezek után nevezett végleges kitiltást kapott a gruppenpartyról, mert mindezek mellett az is kiderült, hogy sajnos a legminimálisabb szexuális potenciált sem tudja felmutatni (magyarán szólva olyan "félhat" volt végig a micropenis, hogy azzal maximum viccelni lehetett volna), így a gruppen-partyról kitiltásra került.
Így azonban a maratoni gruppenszex-hónap további gondok és "közjátékok" nélkül sikeresen lezajlott. A hitelesítők szerint feltehetően az esemény és a résztvevők bekerülnek a Guinness rekordok könyvébe is."

Most már fél éve igaz nem kávézom
De a kedvességed itt minden reggel,hm...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)

De a kedvességed itt minden reggel,hm...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt a nappalisoknak

Elnézést, pontosítsunk:
"papírkutya" és "nylontigris" a pontos kifejezés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 19:56
"papírkutya" és "nylontigris" a pontos kifejezés...

Törölt felhasználó (52127)

na...akkor figyelj...neveztek már engem papirtigrisnek...aztán csak ugy bomlottak a felsömön a gombok...
...szoval....akkor mutatom issss.....................nah..láttad?

Nyiltan a nappaliba szerintem sose
legfeljebb az enyémet
Persze suttyomba mindeki beválalná
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 21:08

Persze suttyomba mindeki beválalná

húúúúúúúúúú...ez nagyon ott van
mikor láthatunk végre igazi nappalis férfi fenekeket?

mikor láthatunk végre igazi nappalis férfi fenekeket?