A legtöbb egyezik! De a kamatos....Hát az megöl! legalább megyarázzátok el, mit is akar kifejezni? Mert nekem mind az cseng vissza, amikor édesapám annakidején mesélte a "sztorit" az Aranycsapat egy kifigurázott, amúgy apokrif afférjáról, aminek a poénja az volt, hogy: "Kicsi pénz: kicsi futball; Nagy pénz: nagy futball!" Talán ezért nem tudom értelmezni "emezt"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:45

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

A mostaniak közül:
Én szeretem BB Emesét, a kis bugyuta bájával.
Jó ötletnek tartom a K&H "kicsi kamat, kicsi tánc" reklámját.
Nem szeretem a Coca-cola reklámjait.
A CIB bankos dalmatás reklámokban is vannak jó poénok ("kihíztam!").
Szőke Kapitány legjobb!
És Mollyhoz csatlakoznék a mosogatószeres reklámokkal szembeni ellenérzésemmel/utálatommal.
Hirtelen ennyi.
Szőke Kapitány legjobb!

És Mollyhoz csatlakoznék a mosogatószeres reklámokkal szembeni ellenérzésemmel/utálatommal.
Hirtelen ennyi.
A mostaniak közül:
Szőke Kapitány legjobb!
Hirtelen ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 18:17
Szőke Kapitány legjobb!

Hirtelen ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...
Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

Nem tudom, miért, de a legagresszívebbnek és a legellenszenvesebbnek azt a reklámot tartom, amelynek a "végkicsengése": "Kicsi kamat, kicsi tánc!" Üvölteni tudok tőle.... :(
...És azt sem tudom, hogy miért pont ez!?

Ha mondod... Végül is, miért ne...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:17

Kviz topicba de jó kérdések lennének ezek
miét nem teszed át a tiédet is meg a T-A-M is

Kviz topicba de jó kérdések lennének ezek
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:06

Ismerős, roppant ismerős, de nem tudok rájönni, melyik film lehet...
Na és neked ez:
"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz, b.meg...".
Ismerős?
Na és neked ez:
Ismerős?
Mert meglátott és nem tudja hogy örüljön vagy megijedjen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:04

Az egy dolog, h saláta (káposzta?) a melltartója. A hot-dog is elmegy. De miért vág ilyen érdekes fejet?

Ismerős, roppant ismerős, de nem tudok rájönni, melyik film lehet...
Na és neked ez:
Ismerős? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 02. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 09:35
Na és neked ez:
Ismerős? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 02. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

" Jó reggelt szomszédaim!...
-bazd meg te barom...
-Igen...bazd meg te is te barom..."
na melyik "klasszikus" filmből idéztem?
...persze a béna újraszinkronizálás elötti változatból...
-bazd meg te barom...
-Igen...bazd meg te is te barom..."

na melyik "klasszikus" filmből idéztem?

...persze a béna újraszinkronizálás elötti változatból...
Az egy dolog, h saláta (káposzta?) a melltartója. A hot-dog is elmegy. De miért vág ilyen érdekes fejet?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 02. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...

Ma se sokat nyitottátok rám az ajtót, megyek haza lefeküdni. Sziasztok!

Csak ha rendesen öntözöd
Aztán ehetsz hotdog-ot káposztával
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Aztán ehetsz hotdog-ot káposztával

És remélem 9 hónap múlva kiis kell
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 02. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 10:05

Akkor farkat merevíteni, fekvőtámasz egy, kettő, három..., mehet a palánta

Nagyon remélem hogy nem szól közbe semmi és sok fórumossal és esetleg csetesel fogunk találkozni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 09:37

jóregggggggggg
láttátok, hogy buli lesz, ugye??? lehet jelentkezni

...nemlátT-A-M...vak a szemem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregggggggggg

Csak ennyi? Félfogamra se elég. Azért köszönöm, tízórainak jó lesz

És a kávé? Mindenről nekem kell gondoskodni?

Akkor farkat merevíteni, fekvőtámasz egy, kettő, három..., mehet a palánta
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 01. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 18:57

Szépjóestét mindenkinek.nah a kert felrotázva,héten veteményezés,úgy elfáradtam hogy már csak dugni van kedvem

Láttam hát, jelentkeznék is, csak menni nem tudok..
bsssza meg
Mivan? Törlöd a kopasz puncikat?

Mivan? Törlöd a kopasz puncikat?

jóregggggggggg

jóregggggggggg