Telitalálat...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 02. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 23:11

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 02. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem a Eddy Murphis...Amerikába jöttem...asszem..
Utálom a züsszes reklámot...a faxom teli is wan welük...és minek űwöltetik...azt még jobban utálom bennük...
Legjobban a mosogatógépes reklámokat utálom...

Utálom a züsszes reklámot...a faxom teli is wan welük...és minek űwöltetik...azt még jobban utálom bennük...

Jóreggel hoppá most már jónapoottt mindenkinek nappalisok.
Te papa képzeld én tudok olyanról hogy a büdösbe megfagyott
gyurikám bijofütés
de nem babal működik???
Sárl drágám csak igy egyedül feküdtél le
Kerülő barátom finom volt a káposzta,kecskére nem lehet bizni
Te papa képzeld én tudok olyanról hogy a büdösbe megfagyott

gyurikám bijofütés

Sárl drágám csak igy egyedül feküdtél le

Kerülő barátom finom volt a káposzta,kecskére nem lehet bizni

Te marharépa!
hallottál már olyanról, hogy a büdösbe megfagyott valaki?
nem kell hetekig rohadni hagyni a nyers fasírtos edényt, hogy bébüdösödjön!
egyébként reggelt nappali! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 05:35
Jóóóóó reeeeegggeeeelt!
Tennék egy megjegyzést....a mosogatógép büdős...wagy ezzé wagy azzé...
...és nálunk hetekig rohad a mosogatniwalós edény...a mosogatóban...csak úgy azzé...meee ahol büdős wan ott meleg is wan...bijófűtés...éééérrrteeeemmm....nyah töwábbi szép napot...awe...
hallottál már olyanról, hogy a büdösbe megfagyott valaki?

nem kell hetekig rohadni hagyni a nyers fasírtos edényt, hogy bébüdösödjön!
egyébként reggelt nappali! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóó reeeeegggeeeelt!

Jóó reggelt!
Korán keltél ma (is) Gyuri!
A reklámokat én se szeretem. Kilenc után már én is elalszom alattuk, és nem látom a film végét.
Szőke kapitány elmegy, mert legalább poénos.
Viszont fizikai rosszullét kerülget a hülye mosópor, meg kence-fice reklámoktól, főleg ahol huszon-harmincéveseken mutatják be az öregedésgátló, ránctalanító krémeket.
A legocsmányabbnak most azt hitel reklámot tartom, amiben elromlik a TV és a hapsi rögtön a telefonál. majd egy csaj boldog mosollyal, még az ajtóban átadja a neki a pénzt. Naná, hogy boldog!
Ismét bővült azon balekok száma, akik 470%-os thm-re vettek fel hitelt.
Nem folytatom, mert akkor át kell mennem a dühöngőbe
Korán keltél ma (is) Gyuri!
A reklámokat én se szeretem. Kilenc után már én is elalszom alattuk, és nem látom a film végét.
Szőke kapitány elmegy, mert legalább poénos.
Viszont fizikai rosszullét kerülget a hülye mosópor, meg kence-fice reklámoktól, főleg ahol huszon-harmincéveseken mutatják be az öregedésgátló, ránctalanító krémeket.
A legocsmányabbnak most azt hitel reklámot tartom, amiben elromlik a TV és a hapsi rögtön a telefonál. majd egy csaj boldog mosollyal, még az ajtóban átadja a neki a pénzt. Naná, hogy boldog!
Ismét bővült azon balekok száma, akik 470%-os thm-re vettek fel hitelt.
Nem folytatom, mert akkor át kell mennem a dühöngőbe

Jóóóóó reeeeegggeeeelt!

Törölt felhasználó (24620)

jah, amúgy mostanság, hogy valahogy mindig elcsúszom a házimunkával, tettem egy megfigyelést, és reagálnék egy régebbi kommentedre.
A mosogatógép nem büdösödik.
...legalábbis nem jobban mint egy szimpla mosogató, legfeljebb annyi, hogy párásabb környezet, ha becsukják, mint a mosogatótálca, de egyikben sem szabad több napig tárolni a szennyes edényt, mert ez is, az is borzasztó szagot fog adni.
...legalábbis nem jobban mint egy szimpla mosogató, legfeljebb annyi, hogy párásabb környezet, ha becsukják, mint a mosogatótálca, de egyikben sem szabad több napig tárolni a szennyes edényt, mert ez is, az is borzasztó szagot fog adni.
jah, amúgy mostanság, hogy valahogy mindig elcsúszom a házimunkával, tettem egy megfigyelést, és reagálnék egy régebbi kommentedre.
...legalábbis nem jobban mint egy szimpla mosogató, legfeljebb annyi, hogy párásabb környezet, ha becsukják, mint a mosogatótálca, de egyikben sem szabad több napig tárolni a szennyes edényt, mert ez is, az is borzasztó szagot fog adni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 02. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 23:11
...legalábbis nem jobban mint egy szimpla mosogató, legfeljebb annyi, hogy párásabb környezet, ha becsukják, mint a mosogatótálca, de egyikben sem szabad több napig tárolni a szennyes edényt, mert ez is, az is borzasztó szagot fog adni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 02. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt!

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 02. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 09:35

" Jó reggelt szomszédaim!...
-bazd meg te barom...
-Igen...bazd meg te is te barom..."
na melyik "klasszikus" filmből idéztem?
...persze a béna újraszinkronizálás elötti változatból...
-bazd meg te barom...
-Igen...bazd meg te is te barom..."

na melyik "klasszikus" filmből idéztem?

...persze a béna újraszinkronizálás elötti változatból...
Már kb. három éve nem nézek TV-t, csak azt amit letöltök a netről (most épp egy szériányi Magyar Népmeséket töltöttem fel a telefonomra, hogy bármikor nézhessem
), de húsvét hétvégéjén, hogy otthon voltam, és visszakerült a konyhába a kistévé, bekapcsolva hagytam, és míg a laptopon tevékenykedtem, párhuzamosan azt is néztem...
Hát, az az érzésem, hogy kb 7 reklám ment újra meg újra. De az egyik mobilszolgáltató reklámja amiben a kis JackRussel terrier (ha jól emlékszem) megcsinálja a fiú teendőit (majd végén csalódottan ráborul a matekházira
) az nagyon tetszik.
Annak a szolgáltatónak mindig jók voltak a reklámjai.
Amitől viszont agyvérzést kapok, azok a mosószerreklámok, meg azok amikben gyerekekkel mondatnak el dolgokat. Olyan kényszeredetten... :S (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 18:17

Hát, az az érzésem, hogy kb 7 reklám ment újra meg újra. De az egyik mobilszolgáltató reklámja amiben a kis JackRussel terrier (ha jól emlékszem) megcsinálja a fiú teendőit (majd végén csalódottan ráborul a matekházira

Amitől viszont agyvérzést kapok, azok a mosószerreklámok, meg azok amikben gyerekekkel mondatnak el dolgokat. Olyan kényszeredetten... :S (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...
Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

Én meg tulajdon képpen őszintén kedvellek benneteket,és én meg basszásnak hivom
mit összetudnék most a nappaliban bujálkodni veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:46

mit összetudnék most a nappaliban bujálkodni veletek

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ez tulajdonképpen őszinte, örök szerelem, csak mi leszbizésnek hívjuk

Ez tulajdonképpen őszinte, örök szerelem, csak mi leszbizésnek hívjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:28

Hát ez aztán pontosan így vagyon! Be hütyükék tudunk lenni(...s ezt ennyire jól tudják rólunk...)
____________________________________________________________________________________________________________
...Na de mi is/hogy is van azzal a leszbizéssel??? vagy tán nem jól "hallottam" volna?!

____________________________________________________________________________________________________________
...Na de mi is/hogy is van azzal a leszbizéssel??? vagy tán nem jól "hallottam" volna?!

Hát ez aztán pontosan így vagyon! Be hütyükék tudunk lenni(...s ezt ennyire jól tudják rólunk...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:15

VIP
Admin

Kat, Prune!
Látjátok, hogy a bosszantó reklám vagy bosszantóan sokat vetített reklám is eléri a célját. Megjegyeztétek rögtön.
Látjátok, hogy a bosszantó reklám vagy bosszantóan sokat vetített reklám is eléri a célját. Megjegyeztétek rögtön.
Hát ez engem is bosszant és majd az fog ha nem lehetek köztetek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:11

tudod mi bosszant? hogy mindig megígéred, hogy leszbizünk..és még mindig semmi

jó szexis témát találtál,
de ha ezzel fel tudod dobni a nappalait különösebb vérremenő (és politika mentes) vitával, akkor lelked rajta!
- különben a legtöbb magyar reklámot én is utálom, hosszúnak és unalmasnak tartom
- vannak ritka kivételek, amik rövidek, velősek, ötletesek, és figyelemfelcsigázók, talán még szórakoztatóak is (de ezek a nagyon ritka kivételek)
- legtöbb esetben átkapcsolok
- szerintem a TV-k vezetésének ehhez semmi köze, kimondottan üzleti megfontolásból mennek még a szar reklámok is, mert sokat kell fizetni értűk főműsoridőben
- érdekes, hogy szexis reklámot elég ritkán látni a TV-ben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 18:17
de ha ezzel fel tudod dobni a nappalait különösebb vérremenő (és politika mentes) vitával, akkor lelked rajta!

- különben a legtöbb magyar reklámot én is utálom, hosszúnak és unalmasnak tartom
- vannak ritka kivételek, amik rövidek, velősek, ötletesek, és figyelemfelcsigázók, talán még szórakoztatóak is (de ezek a nagyon ritka kivételek)
- legtöbb esetben átkapcsolok
- szerintem a TV-k vezetésének ehhez semmi köze, kimondottan üzleti megfontolásból mennek még a szar reklámok is, mert sokat kell fizetni értűk főműsoridőben
- érdekes, hogy szexis reklámot elég ritkán látni a TV-ben...

Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...

Kat, Prune!
Pedig az uram már nagyon várja...
És persze én is.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:11

És persze én is.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:07

VIP
Admin

Nehogymá' ez a 15 másodperc bosszantson, amikor más idióta reklámokat percekig kell nézni

Nehogymá' ez a 15 másodperc bosszantson, amikor más idióta reklámokat percekig kell nézni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:06

poénos, ha nem kellene 100x végignézni egy este alatt...egyébként az alapötlet jó, csak ne adnák le ilyen sokszor
poénos, ha nem kellene 100x végignézni egy este alatt...egyébként az alapötlet jó, csak ne adnák le ilyen sokszor
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:01
VIP
Admin

Biztos láttad a régebbi reklámjait a banknak. Abban hosszan táncoltak. Megy az a jó kis zene. Asszem Jamiroquai. És sokáig nyomják a táncot.
Itt meg röviden.
Ennyi.
A régebbivel együtt poénos.
Itt meg röviden.
Ennyi.
A régebbivel együtt poénos.
Biztos láttad a régebbi reklámjait a banknak. Abban hosszan táncoltak. Megy az a jó kis zene. Asszem Jamiroquai. És sokáig nyomják a táncot.
Itt meg röviden.
Ennyi.
A régebbivel együtt poénos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:52
Itt meg röviden.
Ennyi.
A régebbivel együtt poénos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

A legtöbb egyezik! De a kamatos....Hát az megöl! legalább megyarázzátok el, mit is akar kifejezni? Mert nekem mind az cseng vissza, amikor édesapám annakidején mesélte a "sztorit" az Aranycsapat egy kifigurázott, amúgy apokrif afférjáról, aminek a poénja az volt, hogy: "Kicsi pénz: kicsi futball; Nagy pénz: nagy futball!" Talán ezért nem tudom értelmezni "emezt"...