noinneniselmenekülök!
úgyes mennem köll reggelit vennem magamnak, mert csak egy embörre gondősz Teeee céda!!!!!!!
úgyes mennem köll reggelit vennem magamnak, mert csak egy embörre gondősz Teeee céda!!!!!!!
neeemmm tudjuk kedveskéim!
és közben pajkosan nyaldossuk a szemöldökeinket!
és közben pajkosan nyaldossuk a szemöldökeinket!

akkor Te vagy a Banbika!
aki a temetőoldalban izé domboldalon végig dugja a zösszeset... csak a za baj, hogy néha a kondást is elkapod!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

khmmm Te tudod a legjobban, h akkor eme esetben én Öreg bikának vagyok tekinthető!
jóreggelt nappaliiiiii!!!!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 16:41
jóreggelt nappaliiiiii!!!!!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Nagyjóskabá, lécci a szokásosat citrommal-cukorral-jéggel, mielőtt még ez a Mankacsaló bötyár seggbetelefonálna ingömöt: a bármellék félhomályába' még egri lejánkának nézhet valamiképpen!
Surda, igen hírtelen vevéd az irányt Eger felé!IZIBOLY!
(Olyan ez mint az öreg és a fiatal bika esete a tehéncsordával: a két bika a domboldalon legelt, egy tehéncsordát láttak közeledni, megszólalt a fiatal bika:
- Szaladjuk oda és b@sszuk meg a legszebbeket!
Mire az öreg bika:
- Lófaszt szaladunk, megvárjuk míg ideérnek és megb@sszuk mindet!)--hangmester fóruma--

(Olyan ez mint az öreg és a fiatal bika esete a tehéncsordával: a két bika a domboldalon legelt, egy tehéncsordát láttak közeledni, megszólalt a fiatal bika:
Mire az öreg bika:
- Lófaszt szaladunk, megvárjuk míg ideérnek és megb@sszuk mindet!)--hangmester fóruma--

Jó reggelt mindenkinek!
Molly! hol a reggelim?
Molly! hol a reggelim?
Jóóóó reggelt kíwánok!
Kinyitom a zablakot,hogy begyöjjön egy kis friss hegyi lewegő....
Csajok lehet fölwágtatni...
Kinyitom a zablakot,hogy begyöjjön egy kis friss hegyi lewegő....

Csajok lehet fölwágtatni...

Van ott egy fénykép Bandiról, épp a szemöldökét nyalogatja...

Nézz átt doki szobájába

Hát a 110kg nem is olyan könnyü futni,de legalább a nyelvem a végén jól kilóg

45 évesen melyiknek számitok

Na akkor kinek mit tölthetek???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 13:12

Hali all. húú de rég nem voltam, most hogy szarakodott a gépem, remélem, nem felejtettek el....
jééé pókhálós a bárpult????
Nagyjóskabá, lécci a szokásosat citrommal-cukorral-jéggel, mielőtt még ez a Mankacsaló bötyár seggbetelefonálna ingömöt: a bármellék félhomályába' még egri lejánkának nézhet valamiképpen!
Mire az öreg bika:
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 13:12

Mire az öreg bika:

Hali all. húú de rég nem voltam, most hogy szarakodott a gépem, remélem, nem felejtettek el....
az egrileánykákról nem beszélni kell, hanem dugni Őket!
én már csak tudom!
további jó szórakázást! szevasztok!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 13:40
én már csak tudom!

további jó szórakázást! szevasztok!

Nem azzal van baj, hogy kölcsönt vesz fel, hanem azzal, hogy ész nélkül. És a reklámok meg biztatják őket, hogy így könnyű, meg úgy egyszerű, meg semmi gond, majd írunk a házra jelzálogot. Csak azt felejtik el közölni, hogy onnantól kezdve effektíve nem övék a tulajdonuk, hanem a bank-é.
(Katicika! Azt hiszem seggbe foglak rúgni...Vagy dugni?)
Elég ebből a baromságból. Beszéljünk az egrileánykáról, meg a MmePrune pálinkáról inkább.
Nagyjóska mingyár szomjan hal a bárpultnál
Elég ebből a baromságból. Beszéljünk az egrileánykáról, meg a MmePrune pálinkáról inkább.

Nem azzal van baj, hogy kölcsönt vesz fel, hanem azzal, hogy ész nélkül. És a reklámok meg biztatják őket, hogy így könnyű, meg úgy egyszerű, meg semmi gond, majd írunk a házra jelzálogot. Csak azt felejtik el közölni, hogy onnantól kezdve effektíve nem övék a tulajdonuk, hanem a bank-é.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:59

A baj az hogy az a "barom"' néha rávan kényszerülve hogy felvegye a kölcsönt a reklámjuk meg még rá is tesz egy lapáttaal

persze! háááát!
osztán nem tudja, hogy mi az a kamat izé THM...
tudok nem egy embert aki eladósodott így... de a cigi mindig ott lóg a szájukba soha nem látom anélkül Őket! aztán a folyosó ... mit folyosó az utca keskeny nekik hazafelé jövet...
majd ha ráérek elkezdem sajnálni Őket!!!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:59
osztán nem tudja, hogy mi az a kamat izé THM...
tudok nem egy embert aki eladósodott így... de a cigi mindig ott lóg a szájukba soha nem látom anélkül Őket! aztán a folyosó ... mit folyosó az utca keskeny nekik hazafelé jövet...
majd ha ráérek elkezdem sajnálni Őket!!!

A baj az hogy az a "barom"' néha rávan kényszerülve hogy felvegye a kölcsönt a reklámjuk meg még rá is tesz egy lapáttaal

Eger,Tokaj szép vidék már jártam arra,nekem a tolnai borok igaz én ebbe vagyok itthon
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:56

ma már igen!
de régen Kand eltárs wót!
vagy méginkább Kand pajtás!
Bangyi!
de ha nincs egri leányka akkor jöhet a Sz/a/omorodni!
jóbanrosszban hmmm max VadKati jöhet belülle...
akkó inkább má a Magdianyusék rajtuk lehet legalább röhögni!
vagy a mónikasó! pl tennap:
"a jólelkűségemet ki szoktam önteni"!

Bangyi!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:54

Te ezen miért akarsz dühöngeni?
végülis saját maguktól nem lehet az embereket megmenteni!
vegye fel 470%ra a barma! ha el tudják adni ennyiért akkor
tudod wótak a sok kárpótlásijegy hasznosítók.. általában fizetés nélkül...
majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...
most meg megint az államot okolják!
végülis saját maguktól nem lehet az embereket megmenteni!
vegye fel 470%ra a barma! ha el tudják adni ennyiért akkor

tudod wótak a sok kárpótlásijegy hasznosítók.. általában fizetés nélkül...
majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...
most meg megint az államot okolják!
ma már igen!
Bangyi!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:43

Bangyi!

Hát ez nem igaz! Rámásznál Te a villanypóznára is, ha lenne rajta luk
Nem Bandur vagy, inkább Kandúr

Nem Bandur vagy, inkább Kandúr

Jah gondolom az egri leányka a kedvenced
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:48

húvazze azé annyira nem vagyok ütődött, hogy ottan sörözzek!
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!