ez igy van egy régit helyetesiteni nem is lehet,bár én nem is az űrt járok ide bedugni
De legalább jön a jó idő
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 11:09

De legalább jön a jó idő

Ne mondj ilyet! Minden régi versenyző hiányzik, az újak nem töltik ki az "űrt", max helyettesítenek, de az sem az igazi!

Én ezért dudgványoztam már reggel az ágyban,ez gyerekcsináló idő
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 11:09

Jó napot mindenkinek!
Itt akkora köd volt reggel, hogy csak most találtam meg a gépet. Most viszont hétágra süt a nap.
De kell is a tegnapi eldugványozott négy ágyásra.
Igaz, négy ágyast szívesebben dugványoztam volna..
Itt akkora köd volt reggel, hogy csak most találtam meg a gépet. Most viszont hétágra süt a nap.

Jó napot mindenkinek!

Ne mondj ilyet! Minden régi versenyző hiányzik, az újak nem töltik ki az "űrt", max helyettesítenek, de az sem az igazi!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 11:07

Szeva doki ugy látom nyem hiányoztam ezt az ürt ki töltötte más helyettem

Szeva doki ugy látom nyem hiányoztam ezt az ürt ki töltötte más helyettem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

De legalább 1000hozzászólás óta
De jöhetnél sürübben
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

De jöhetnél sürübben

Bazze, sonkica!!! 1000 éve nem jártál felénk!!!

Jóóó napot vagy jóó nagyot nappalisok

Má mind dugást

Má mind dugást

No remélem nem értik félre a dolgokatt
Inkább rendezünk egy nagy grupennt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább rendezünk egy nagy grupennt

Szia molly,ma nagyon sikamlós itt minden,kicsitt közelebb jösz???

a kis kocog a surdi, teeeee
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:35

Biztos félti királylánykát
Hogy miért nem jönn,mert keresi a humorérzékét

Biztos félti királylánykát
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:12

gyönyörű virágszálam
szerelmem irányodba töretlen...és felőlem avval kefélsz, akivel akarsz, így én is tehetem ugyanezt
abban a szobában nem én voltam morcos
...de hol van már a kis kocog? miért nem jön ide hozzánk?

gyönyörű virágszálam
szerelmem irányodba töretlen...és felőlem avval kefélsz, akivel akarsz, így én is tehetem ugyanezt
...de hol van már a kis kocog? miért nem jön ide hozzánk?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:09

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom megbocsájtol a félrelépésért,nem is megyek többet abba szobába
majd jön ide királylányka
lesz itt parti gruppen

lesz itt parti gruppen

Látom megbocsájtol a félrelépésért,nem is megyek többet abba szobába
lesz itt parti gruppen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:40

lesz itt parti gruppen

jóreggelt neked is...itt jó idő van, nagy a forróság és nyálkás is

jóreggelt neked is...itt jó idő van, nagy a forróság és nyálkás is
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 08:27

Jóreggelt mindenkink,itt is rossz idővan,köd,nyálkás taknyos idő
Jah reklám egy van amit nem szeretek mármint a reklámot de a terméket viszont használom ez a danon activia

Jah reklám egy van amit nem szeretek mármint a reklámot de a terméket viszont használom ez a danon activia
1,3,4...nagyon szépek...és szerintem a bugyi letolós nem feltétlenül wc-s...sőt! szerintem letolta a bugyit, behajolt, a pasi pedig hátulról fog támadni
Van olyan reklám, amit csak és kizárólag azért néztek, mert a benne szereplő személy(ek) szexuálisan vonzóak számotokra?
pont te kérdezed, teeee céda! hát te sem a tibi csokit szeretted annyira, nem???
egyébként a ford focus-os "szimfónikus" reklámot imádom...a zene tökéletes, az ötlet kiváló, akárhányszor meghallom tuti, hogy odanézek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 23:52

Van olyan reklám, amit csak és kizárólag azért néztek, mert a benne szereplő személy(ek) szexuálisan vonzóak számotokra?
pont te kérdezed, teeee céda! hát te sem a tibi csokit szeretted annyira, nem???
egyébként a ford focus-os "szimfónikus" reklámot imádom...a zene tökéletes, az ötlet kiváló, akárhányszor meghallom tuti, hogy odanézek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hoztam néhány képet is
Kérdés - főleg a fiúknak:
Melyik kép tetszik nektek? Miért pont az?

Jóreggelt mindenkink,itt is rossz idővan,köd,nyálkás taknyos idő

1. kép: Sárl
2. kép: Királylány a farkammal
3. kép: Madám és SÁrl
4. kép: MAdám büntetni készül a nappaliban
5. kép: Ségítség rögtön besz@rok ha nem találok WC-t!
6. kép: Királylány az óróba felejtette az óvszert de máris várja hátulról
7. kép: ugyanaz Sárlal várja hátulról
jahogy nem is ez wót a kérdés???
a bokáig letolt kivételével mindegyik tetszik! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2. kép: Királylány a farkammal
3. kép: Madám és SÁrl
4. kép: MAdám büntetni készül a nappaliban
5. kép: Ségítség rögtön besz@rok ha nem találok WC-t!
6. kép: Királylány az óróba felejtette az óvszert de máris várja hátulról
7. kép: ugyanaz Sárlal várja hátulról

a bokáig letolt kivételével mindegyik tetszik! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Hoztam néhány képet is

Jó reggelt!
Randa egy idő van, de nem bánom, ha esik kicsit az eső, mert virágokat ültettem tegnap és kell nekik az öntözés.
Szép hetet mindenkinek!
Randa egy idő van, de nem bánom, ha esik kicsit az eső, mert virágokat ültettem tegnap és kell nekik az öntözés.

Szép hetet mindenkinek!
Abszolut a masodik,valakire emlekeztet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Hoztam néhány képet is