hoztam nektek egy nyuszit, aki vállalta, hogy a nappali kandallóját megpakolja fával...

(közben látogassatok és használjatok több topicot is...pld. a tuning és dallamok...stb. !)

(közben látogassatok és használjatok több topicot is...pld. a tuning és dallamok...stb. !)
Halllóóó!
Igen láttam...
...ferrrari jóóóó...mondjuk Masszán kiakadtam..mikó nő máá fel...a Hászki király wolt...de meghagyom Surdi kedwencének...
Wiiiiliiika!!!:-
-
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 10:51
Igen láttam...

Wiiiiliiika!!!:-

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt..vagy már nappal van?
ma kissé tovább lustiztam az ágyikomban...az éjjel sokáig tv-tem...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek...
Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...
és hát....mindhalálig Ferrari....

Gyuriiiiii..lááttad????....igaz,nem a Mi Schumink...de lesz ebböl a Kimiböl még hasonlo mint Ö...

jo reggelt..vagy már nappal van?

Képzeljétek, ahogy hazafele jöttem, láttam, ahogy a húsvéti nyúl lóg ki a kémény tetején, és palacsintákra nyomott kampányanyagot ömlesztett a cserépkályhánkba, amivel megpróbált minket megnyerni, hogy a jövő évi húsvétkor, neki ítéljék a télapó szánját...
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.
Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Hogy mi mindennel meg lehet titeket etetni.

Csak ugrattalak titeket. Már hogy lenne nekem barátnőm, térjetek észhez! De szép is lenne... de a realitása tényleg annyi mint a fenti történetnek...
Nah, legyetek jók.
Szerelem... persze... hülyeség.
Jóóó reggelt!Megfeledkeztél a tejszinröl,de hozom!

Jóóóó regggelllt!
Nyanyi,ajanyos....
Nyah...robogtam eeeel....lesnyi...
Nyanyi,ajanyos....

Nyah...robogtam eeeel....lesnyi...

Szia te bornyu !
Csak egyet kivannek a nyuszikatol,azt hogy annyira elködösit a "kicsi barna" ,.....hogy-hogy-hogy jonak talallod
IF YOU CAN'T GIVE ME LOVE
A Stumblin In-t akartam betenni a ket szlovak tinitöl,nem tartott a szerelem....törültek. Kar..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 18:11
Csak egyet kivannek a nyuszikatol,azt hogy annyira elködösit a "kicsi barna" ,.....hogy-hogy-hogy jonak talallod
IF YOU CAN'T GIVE ME LOVE
A Stumblin In-t akartam betenni a ket szlovak tinitöl,nem tartott a szerelem....törültek. Kar..

Törölt felhasználó (24620)

Semmi baj, amíg távol voltam addig legalább találtam ... valakit!
Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Egy alig 160 centis barna lányka személyében. És úgy érzem, hogy most igazán... ugye nem hittem a szerelemben.. de most nagyon nagy a köd... és élvezem.

Nééémááá egy új fórumozó...
...szia...
Hod locsolgassanak meg itt-ott....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2008. 03. 22. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 20:53

Hod locsolgassanak meg itt-ott....

Kellemes Húsvétolást kívánunk Mindenkinek!
Willy sok sikert és szeressétek Egymást nagggyon!
Na hát így lehet a gégét igazán hanyagolni (ne dobáljatok meg ezért...)

Kelés korán...ye...ye...
Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...
...a zöregebb...a zutólérhetetlen...

Igazábúl a honda wót mindig a nagy kedwenc...kár értük...de azzé reménykedem...a totoyától meg egyenesen wérben forog a szemem...méééé nm wették meg pédául Alonsót...annyira kéne oda egy jó pilóta..mondjuk schumi...

Kellemes Húsvétolást kívánunk Mindenkinek!

Ne bazzzzz...leestem a páholyombó wazz...
...hát ezt is megéltem...sok szép együtt töltött időt kíwánok..Te komisz kölök...nyah,hogy most a pofám leszakadt menek rajzfilmet nézni...
...rötöelen... fényóc...a kedwencem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább bővült a taglista, nem a helyedre lett "felvéve"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 15:23

nofene, látván, hogy eltűntem, már új ficsúrt vettetek fel a helyemre?

Én még csak egy hete vagyok itt,de látlanba is gratula,szép dolog a szerelem

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

ÁHH azt mondta hogy ez a "belépőjegy"a testüregeibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 22. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 15:23

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 21:03

lehet irigykedni...kaptam bandurtól aktot
kibaszott jó pasi
...és most nagyon szerényen fejeztem ki magamat

Münk es benne vagyunk...(mikor nem vagyunk tiltva)
Következökor hizelgöbb versiket fog irni....no !
Abban biztos lehetsz
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Következökor hizelgöbb versiket fog irni....no !
Abban biztos lehetsz

Nagy az isten állatkertje én is bele fértem
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 03. 22. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 14:29

Cinikus-joindulatu,vicces-piszkalodas lett volna minden-minden rossz-hatso gondolat nelkül.
Kati ilyen...es igy szokott bemutatkozni.
Nem kell felreerteni...........
Ugymondvan,vagy veszed a lapot a sültelensegre,vagy nem. (sokan nem veszik)

Cinikus-joindulatu,vicces-piszkalodas lett volna minden-minden rossz-hatso gondolat nelkül.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 13:29

Neked is kellemes húsvétott,de ne haragudj de nem értem az egészet,hogy mit akarsz evell a versel?és sajnálom ha emiatt most tiltottak hisz nem is ismerlek se téged se mást még csak jó egy hete vagyok itt a fórumon.
Neked is kellemes húsvétott,de ne haragudj de nem értem az egészet,hogy mit akarsz evell a versel?és sajnálom ha emiatt most tiltottak hisz nem is ismerlek se téged se mást még csak jó egy hete vagyok itt a fórumon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 20:20
Törölt felhasználó (7767)

Hasonlóképpen Neked is kellemes Ünnepeket, Doki! Sok locsolnivaló pinát a nappaliban is, meg azon kivül is!

(Bandur meg biztosan érti az üdvözletet, hagyd reja az értelmezést, ejsze!)

(Bandur meg biztosan érti az üdvözletet, hagyd reja az értelmezést, ejsze!)