Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1465 1466 1467 1468 1469 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19429   2008. 03. 21. péntek 20:20
X Törölt felhasználó (7767)
Hasonlóképpen Neked is kellemes Ünnepeket, Doki! Sok locsolnivaló pinát a nappaliban is, meg azon kivül is! smile wink wave

(Bandur meg biztosan érti az üdvözletet, hagyd reja az értelmezést, ejsze!) smile
vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 21. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 03. 21. péntek 20:06
Te is tudod, a moderátorok munkájának kritikája tiltott az adott témában, mint ahogy a vita is velük OFF minden máshol, mint a Moderátorok fogadóórájában!
A nappaliban meg főleg!
Kapd össze magad vazze, vagy gondoskodom róla, hogy nagyon gyorsan 1 hétig pihenj!
#19428   2008. 03. 21. péntek 20:12
tom1019 tom1019 VIP Admin
Tiltsd magadat önként a nappaliból 1 hétre, a fórumból pedig minyima 1 napra, hivatkozással DrAnthony indokaira (admin nem megfelelő helyen való kritizálása)! ejnye1
(vasárnapig nem akarlak látni a fórumban!)
---------------------------------------------------
neked is kellemes Húsvétot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 03. 21. péntek 19:38
(nagyon zavaró, ha az összes sort aláhúzod, csak akkor használd, ha valami rettentő fontosat akarsz kiemelni, ezért kiszedtem! látom nem vagy hülye, és gondolkodsz, de ettől még nem vagy gyógyult! zavaros a szöveged, és csak azok értik, akik ismernek, és mögéd látnak, ezért NEM is ide való! :tom)
Akinek zavaró, az ne olvassa! (Vazzeg, ne akard elhitetni senkivel, hogy mindahányan hülyék vagyunk, azért csak fejlődik agyilag is az embertiség!!!)

Boldog ünnepeket, sok locsolnivaló virágszálat minden legénynek, megszámlálhatatlan pacsuliosztogatót minden kedves sorstársamnak! Katicika
wink wave
#19427   2008. 03. 21. péntek 20:06
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Te is tudod, a moderátorok munkájának kritikája tiltott az adott témában, mint ahogy a vita is velük OFF minden máshol, mint a Moderátorok fogadóórájában!
A nappaliban meg főleg!
Kapd össze magad vazze, vagy gondoskodom róla, hogy nagyon gyorsan 1 hétig pihenj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 19:38
(nagyon zavaró, ha az összes sort aláhúzod, csak akkor használd, ha valami rettentő fontosat akarsz kiemelni, ezért kiszedtem! látom nem vagy hülye, és gondolkodsz, de ettől még nem vagy gyógyult! zavaros a szöveged, és csak azok értik, akik ismernek, és mögéd látnak, ezért NEM is ide való! :tom)
Akinek zavaró, az ne olvassa! (Vazzeg, ne akard elhitetni senkivel, hogy mindahányan hülyék vagyunk, azért csak fejlődik agyilag is az embertiség!!!)

Boldog ünnepeket, sok locsolnivaló virágszálat minden legénynek, megszámlálhatatlan pacsuliosztogatót minden kedves sorstársamnak! Katicika
wink wave
#19426   2008. 03. 21. péntek 20:04
Úgy látom, Katicika megvan az új "baszogatnivaló" prédád. Elárulnád, hogy mit vétett ellened Bandur, hogy most őt szúrtad ki magadnak?

Állj le, ezt most én ajánlom neked, mert teccik nem teccik, a fejemre is koppinthatnak, de akkurátusan törlöm MINDEN hozzászólásod a GG kezdetétől fogva máig! Még ha 1 hetem is rámegy, akkor is!

Annakidején én voltam élcelődésed és szófacsarintásaid céltáblája, most meg az új fiút nézted ki magadnak? Kapd össze magad, és most állj le, míg teheted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 19:12
Jöttél!
Utadban bandok és urak predikátumát
gyúrtad nappali szép üzenetté,
s sziporkák útpadkája kisért
idáig! Söpörték ösvényed
mézes nyírág-seprőkkel angyalok, tomok, prunék, gazosok!
Szavam sincs!
A tavasz türemlik be
ablakon, résen, könyöklőn,
a szűz sárszittya "szélcsoda" sem kérdi:
ki, avagy mi küldött Téged e tájra,
kivel vagy mivel van gondod,
kártyában valaha nem valál-é adós,
s valahonnan-kitiltott voltod valamiképp
galádul nem titkolod-é!
Hagyom,
hogy a sérelem úgy elszálljon csak
keresztek-szögek-feszítések
mészáros-rideg elkerülhetetlenségén:
mert latrok dicsőülésén nincs mit szájtátanom,
nincs mit a "Feszítsd meg!" gyönyörét
újra csőcselék-gyönyörré válni láthatnom!_____
Százhetvenöt centid s mázsád itt
kimondott s garantált flepni: üdvözülhetsz,
hozott az Isten: fogadd e furcsa nappali
meghasonlott, skizo s miegymás tömkelegében
elheverő, béna délutánt!
Jönnek majd, kik eddig is jöttek, de már:
hirtelen öntudatukra ébredt "harsonák"
lekottázatlan, sívó átkai!
Á, rájuk se ránts!(vagy tudod már?)
Érezd - és ez a fontos! -,
hogy tartozol valahová!

#19425   2008. 03. 21. péntek 19:38

wink wave
#19424   2008. 03. 21. péntek 19:12
Jöttél!
Utadban bandok és urak predikátumát
gyúrtad nappali szép üzenetté,
s sziporkák útpadkája kisért
idáig! Söpörték ösvényed
mézes nyírág-seprőkkel angyalok, tomok, prunék, gazosok!
Szavam sincs!
A tavasz türemlik be
ablakon, résen, könyöklőn,
a szűz sárszittya "szélcsoda" sem kérdi:
ki, avagy mi küldött Téged e tájra,
kivel vagy mivel van gondod,
kártyában valaha nem valál-é adós,
s valahonnan-kitiltott voltod valamiképp
galádul nem titkolod-é!
Hagyom,
hogy a sérelem úgy elszálljon csak
keresztek-szögek-feszítések
mészáros-rideg elkerülhetetlenségén:
mert latrok dicsőülésén nincs mit szájtátanom,
nincs mit a "Feszítsd meg!" gyönyörét
újra csőcselék-gyönyörré válni láthatnom!_____
Százhetvenöt centid s mázsád itt
kimondott s garantált flepni: üdvözülhetsz,
hozott az Isten: fogadd e furcsa nappali
meghasonlott, skizo s miegymás tömkelegében
elheverő, béna délutánt!
Jönnek majd, kik eddig is jöttek, de már:
hirtelen öntudatukra ébredt "harsonák"
lekottázatlan, sívó átkai!
Á, rájuk se ránts!(vagy tudod már?)
Érezd - és ez a fontos! -,
hogy tartozol valahová!

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 21. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 16:51
Hát most elpirultam,a 175cm 105 kgmal ezt még nem mondták nekem,hát szerintem a drhause jobban nézki csak a méretei 190cm és 90kg smile de kösz nagyon aranyos vagy, crazya
#19423   2008. 03. 21. péntek 16:51
Bandur Bandur
Hát most elpirultam,a 175cm 105 kgmal ezt még nem mondták nekem,hát szerintem a drhause jobban nézki csak a méretei 190cm és 90kg smile de kösz nagyon aranyos vagy, crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 22:34
és most tényleg nem vicceltem...nagyon ütős pasi...nem gondoltam volna
de te csak gyűjtsd továbbra is a pénisz monológokat hehe
#19422   2008. 03. 21. péntek 14:08
T-A-M T-A-M
Nehogy azt Hidd, hogy ez vicc.... nyes

#19421   2008. 03. 21. péntek 13:17
erdokerulo erdokerulo
Kellemes ünnepet mindenkinek!

#19420   2008. 03. 21. péntek 12:06
Üdv mindenkinek a Nappaliban!
#19419   2008. 03. 21. péntek 11:16
T-A-M T-A-M
Készül a húsvéti tojás...legyen mit a locsolóknak adni... nyes

#19418   2008. 03. 21. péntek 10:40
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Mi lett a Fekete vipera bugyuta hercegéből...

smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 22:25

Miért kapkodja Dr. House kettesével a Vicodint, mintha valami rágógumi reklámban lenne? A fancsali képű, mogorva dokit alakító Hugh Laurie saját maga járt utána a rejtélynek.

A 48 éves angol színész a brit Radio Times magazinban számolt be a fájdalomcsillapítóval szerzett tapasztalatairól. Állítása szerint a szer "lebegő, kellemes" érzést okoz. "Nem ajánlanám senkinek se - óvatosan kell vele bánni." - figyelmeztetett, mielőtt még valaki rohanna beszerezni egy adagot.

Az eredetileg régészetet és antropológiát végzett Laurie azt sem rejtette véka alá, hogy a nagy sikerű sorozat bizony nem teszi maradéktalanul boldoggá. Mint azt már többször is kifejtette, főként az amerikai akcentussal akadnak gondjai - különösen, mikor visszahalja magát. "Nem vagyok rendszeres nézője a Doktor House-nak. Elfordulok, mikor a srácaim nézik. Utálom nézni magam, és ezt még rosszabbá teszi az amerikai akcentusom... fogalmam se volt róla, hogy ilyen idiótán, tompán monotonon hangzik, tele bődületes hibákkal."

#19417   2008. 03. 21. péntek 09:19
erdokerulo erdokerulo
Az első bevásárló hazatért, jó reggelt neked is.
Mit vettél a piacon?

Vizuális típus vagyok, elképzeltem a Te 50 puncidat az én 50 farkammal együtt...Majdnem leestem a székről bohoc
#19416   2008. 03. 21. péntek 09:15
erdokerulo erdokerulo
Irigykedjen neked Sárló, de nem én.
Csak azér' vagy elájulva, mert még nem láttál engem hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 21:03
lehet irigykedni...kaptam bandurtól aktot smile kibaszott jó pasi eljen ...és most nagyon szerényen fejeztem ki magamat
#19415   2008. 03. 21. péntek 09:13
erdokerulo erdokerulo
Jóóó reggelt! Vagy már napot?
Mi az, mindenki a piacon van?
#19414   2008. 03. 20. csütörtök 22:39
úgy látom leestem a dobogóról és kiestem a kosárból... mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 22:34
#19413   2008. 03. 20. csütörtök 22:34
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 22:09
Ribanc!

vigyor
#19412   2008. 03. 20. csütörtök 22:25

Miért kapkodja Dr. House kettesével a Vicodint, mintha valami rágógumi reklámban lenne? A fancsali képű, mogorva dokit alakító Hugh Laurie saját maga járt utána a rejtélynek.

A 48 éves angol színész a brit Radio Times magazinban számolt be a fájdalomcsillapítóval szerzett tapasztalatairól. Állítása szerint a szer "lebegő, kellemes" érzést okoz. "Nem ajánlanám senkinek se - óvatosan kell vele bánni." - figyelmeztetett, mielőtt még valaki rohanna beszerezni egy adagot.

Az eredetileg régészetet és antropológiát végzett Laurie azt sem rejtette véka alá, hogy a nagy sikerű sorozat bizony nem teszi maradéktalanul boldoggá. Mint azt már többször is kifejtette, főként az amerikai akcentussal akadnak gondjai - különösen, mikor visszahalja magát. "Nem vagyok rendszeres nézője a Doktor House-nak. Elfordulok, mikor a srácaim nézik. Utálom nézni magam, és ezt még rosszabbá teszi az amerikai akcentusom... fogalmam se volt róla, hogy ilyen idiótán, tompán monotonon hangzik, tele bődületes hibákkal."

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 21:13
ez pedig egy könyvajánló szövege:

"Vicodinfüggő. Bottal jár. (És nem fél használni!) Kiállhatatlanul bunkó, de észvesztően kék szemű. Semmibe veszi a szabályokat, ám nem ismeri a lehetetlent, ha gyógyítani kell. Ráismertél a kedvenc dokidra?"

ráismertem...gyönyörű
(sose voltam oda a kék szemekért)

#19411   2008. 03. 20. csütörtök 22:19
Basszus... Lemaradtam egész napra a nappaliról... szomoru1

De azt megfigyeltem: Itt mindenki határőr volt? Én is, speciel Siklóson... hehe Innye, de rühelltem...

...

Húsvét: Annakidején gyermekkoromban szerettem, a rokonok mindig adtak egy kis locsolópénzt, unokatesóimmal azon versenyeztük, h ki szed össze többet.

Mára mi maradt belőle? Nagy-nagy zabálás, újabb kilók...

Hála Istennek a fiamat már tavaly is már lebeszéltem róla, így valszeg a lányommal elviszem őket Ceglédre a fürdőbe. Ázunk a vízben.

Sonka és torma (jó erős, olyan az "orrodat is tisztíccsa"), tojás (kenyér nuku) így is lesz.
#19410   2008. 03. 20. csütörtök 22:09
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Ribanc!

vigyor
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 21:03
lehet irigykedni...kaptam bandurtól aktot smile kibaszott jó pasi eljen ...és most nagyon szerényen fejeztem ki magamat

... 1465 1466 1467 1468 1469 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!