Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1467 1468 1469 1470 1471 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19388   2008. 03. 20. csütörtök 11:16
Bandur Bandur
Én debrecemben voltam katona,de viszon életem első peepshojában meg nyiregyházán voltam,hát arról a vidékről az utóbbi a jobb emlék
surdapapa jól becsaptad gazosgyurit nyes evell a pusztavacsall
#19387   2008. 03. 20. csütörtök 10:52
surdapapa surdapapa
de legalább szép az álmom! eplus2

mit szép! gyönyörű! két tüneményes hölggyel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 20. csütörtök 10:34
...hihi...volt már emberi mérettel rendelkezö Férfi a kádamban... finom hehe

de...ez a szöke meg vörös szituácio...
nem Nekem szoktátok volt mindig énekelni,hogy álmodjak,mert királylány vagyok???
na...Homonyik után szabadon:Álmodj Surdikám... hehe hehe
#19386   2008. 03. 20. csütörtök 10:34
X Törölt felhasználó (52127)
...hihi...volt már emberi mérettel rendelkezö Férfi a kádamban... finom hehe

de...ez a szöke meg vörös szituácio...
nem Nekem szoktátok volt mindig énekelni,hogy álmodjak,mert királylány vagyok???
na...Homonyik után szabadon:Álmodj Surdikám... hehe hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:37
ezt nekem is megmuztathatná nekem valamelyikőtök!

mondjuk Stendhal után szabadon: Vörös és Szőke finom

de elnyújtózkodni hmmm volt már emberi mérettel rendelkező pasi abban a kádban confused
nehezen tudom elképzelni, h nekem sikerülne egy elnyújtózkodnom a kádadban! ettől függetlenül én magam mégis ezt szereltetnék fel!

Sárl!
mindenesetre keress másik szakit ... mert aki ilyen mértékben belepofázik mf3

Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ...
#19385   2008. 03. 20. csütörtök 10:23
surdapapa surdapapa
Te lökött hun van pusztavacs?

az ország középpontja!

szted ott van/wót határőr laktanya?????

ráadásul az asszonnyal 17 éves kora óta együtt vagyunk.
egy nyitott könyv vagyok előtte!
Igaz Ő is én előttem! csak azt nem értem miért ott nyílik ki mindig ahol a legtöbbet használom! eplus2 nyes vigyor5
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:22
Ne törödj wele..én is hör wótam...a nyugati féltekén... wink

Band úr:-haj...hóó wannak máá azok a szíp idők mikor szódásballonnnal öntőztem a csájokat...tudod awwal a nyagy áluminiummal... eplus2 ...nyah meg aki nm költ fel idejében azt én keltettem... hehe
De mán éwek óta nm locsolgatok... schmoll2
#19384   2008. 03. 20. csütörtök 10:22
gazosgyuri gazosgyuri
Ne törödj wele..én is hör wótam...a nyugati féltekén... wink

Band úr:-haj...hóó wannak máá azok a szíp idők mikor szódásballonnnal öntőztem a csájokat...tudod awwal a nyagy áluminiummal... eplus2 ...nyah meg aki nm költ fel idejében azt én keltettem... hehe
De mán éwek óta nm locsolgatok... schmoll2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:11
ja? confused

az a baj, hogy pusztavacson wótam határőr!

de úgyis mondhatnám, h levelezőn jártam a katonaságot ...

Molly!
gusztusos amit béraktál! gyövök mielőtt a gyurka felzabálja az egészet!

Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ...
#19383   2008. 03. 20. csütörtök 10:11
surdapapa surdapapa
ja? confused

az a baj, hogy pusztavacson wótam határőr!

de úgyis mondhatnám, h levelezőn jártam a katonaságot ...

Molly!
gusztusos amit béraktál! gyövök mielőtt a gyurka felzabálja az egészet!

Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:41
Nem a tömegnyomorgatós kirándulóhelyeket keressük....soha... wink

Idénre még nm tanáltuk ki a babuci miatt...meg ugyi lehet,hogy pocsék idő is lesz... levele

Énekelni nm tuok...nm is szoktam...mondtam már,hogy együtt wótunk bakák??? hehe nyes
#19382   2008. 03. 20. csütörtök 09:56
Bandur Bandur
Utálomén is a tömegnyomosos kiránduló helyeket,inkább egy kiadós erdei séta smile
gazosgyuri:a néphagyomány tisztelés szép dolog.Nekem is van egy fiu de csak családon belül locsolkodik én meg már sok éve nem járok,lassan már szerintem falu helyen is kihal a szokás bár én városi vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:12
jah aztán a sok pöcs elmegy Lilafüredre vagy Szilvásváradra /biztosan a nyugati végeken is van sok ilyen felkapott hely/ ... ahol az egy négyzetméterre jutó embör több mint bármellik nagyvárosban! de annyian vannak ám, hogy sem közlekedni sem megmozdulni nem lehet! kitehetnék a megtelt táblát! és ilyen helyre vágynak emberek ... ááááááááá

pedig alapból igazad van ...
tudod az az undorító, hogy a locsolkodó gyermekeknek pénzt adnak ... a gyermekek meg idővel arra hajtanak, h ki szed össze több lóvét!!! levele mf3
#19381   2008. 03. 20. csütörtök 09:44
gazosgyuri gazosgyuri
Húúúú mán elöre látom mit össsze fogok zabázni... finom

Nyah...meg attól a sok tojástól igazi gazos leszek...buáááá eplus2 eplus2
#19380   2008. 03. 20. csütörtök 09:41
gazosgyuri gazosgyuri
Nem a tömegnyomorgatós kirándulóhelyeket keressük....soha... wink

Idénre még nm tanáltuk ki a babuci miatt...meg ugyi lehet,hogy pocsék idő is lesz... levele

Énekelni nm tuok...nm is szoktam...mondtam már,hogy együtt wótunk bakák??? hehe nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:29
ha találkozunk énekelni ne énekelj, h honnét ösmerjük egymást!

húsvétkor kirándulni az OK! bár maradjunk annyiban míg kisgyermek van ... a locsolkodás, kisfiúknak verstanulás kislányoknak tojásfestés, a készülődés ... szóval sztem a hagyományokat nem kéne elfeledni!

a kirándulással csak az a bajom az amit előbb írtam!!!

#19379   2008. 03. 20. csütörtök 09:29
surdapapa surdapapa
ha találkozunk énekelni ne énekelj, h honnét ösmerjük egymást!

húsvétkor kirándulni az OK! bár maradjunk annyiban míg kisgyermek van ... a locsolkodás, kisfiúknak verstanulás kislányoknak tojásfestés, a készülődés ... szóval sztem a hagyományokat nem kéne elfeledni!

a kirándulással csak az a bajom az amit előbb írtam!!!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:14
Jó reggölt!

Mán szawadon is fogtalak...és én nm felejt... wink
Ma délelött pesztra waok...eddig csendben aluszkálunk... eljen

Jah,az asszimetrikus kádat egy 190cm -es emberke is fogja használni...asszonta,hogy majd kirakja a lábait és úgy fetreng majd benne...??!! eplus2

Mi is leszoktunk lépni kirándulni húswétkor... vigyor
#19378   2008. 03. 20. csütörtök 09:14
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggölt!

Mán szawadon is fogtalak...és én nm felejt... wink
Ma délelött pesztra waok...eddig csendben aluszkálunk... eljen

Jah,az asszimetrikus kádat egy 190cm -es emberke is fogja használni...asszonta,hogy majd kirakja a lábait és úgy fetreng majd benne...??!! eplus2

Mi is leszoktunk lépni kirándulni húswétkor... vigyor
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:37

de elnyújtózkodni hmmm volt már emberi mérettel rendelkező pasi abban a kádban confused
nehezen tudom elképzelni, h nekem sikerülne egy elnyújtózkodnom a kádadban! ettől függetlenül én magam mégis ezt szereltetnék fel!

Sárl!

Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ...
#19377   2008. 03. 20. csütörtök 09:12
surdapapa surdapapa
jah aztán a sok pöcs elmegy Lilafüredre vagy Szilvásváradra /biztosan a nyugati végeken is van sok ilyen felkapott hely/ ... ahol az egy négyzetméterre jutó embör több mint bármellik nagyvárosban! de annyian vannak ám, hogy sem közlekedni sem megmozdulni nem lehet! kitehetnék a megtelt táblát! és ilyen helyre vágynak emberek ... ááááááááá

pedig alapból igazad van ...
tudod az az undorító, hogy a locsolkodó gyermekeknek pénzt adnak ... a gyermekek meg idővel arra hajtanak, h ki szed össze több lóvét!!! levele mf3
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:46
Én nem szeretem a húsvétott,és egyre többen vannak akik inkább kirándulnak
#19376   2008. 03. 20. csütörtök 08:46
Bandur Bandur
Én nem szeretem a húsvétott,és egyre többen vannak akik inkább kirándulnak
#19375   2008. 03. 20. csütörtök 08:44
surdapapa surdapapa
legjobb ha a lányoknak segítünk az ünnepi menű elkészítésében!

adják a sonkát mi meg adjuk a tojást és a majonézt hozzá! eplus2
#19374   2008. 03. 20. csütörtök 08:41
surdapapa surdapapa
én is!

oviban magyaros tál wót a jelem füstölt kolbásszal szalonnával és hagymával! nyes hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 20:35
A magyaros izeket szeretem a legjobban finom
#19373   2008. 03. 20. csütörtök 08:37
surdapapa surdapapa

Sárl!

Gyurci!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 19. szerda 16:42
Én ugy...hogy hülyeség... smile
Elnyujtozni???.....mondd neki..jöjjön ide...enegedek egy kellemes fürdöt..és még azt is megmutatom Neki...hogy nem elnyujtozkodni...de még Sexelni is mekkorát lehet benne...Kényelmesen... smile nyes
#19372   2008. 03. 20. csütörtök 06:52
X Törölt felhasználó (7767)
Jó reggelt, nappali!
(Baszaskodás nélkül? Doki, inkább ülj le a "fingtartódra", és reggelizz velünk! Jó étvágyat! )

smile wave
#19371   2008. 03. 19. szerda 22:28
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Baszakodás nélkül, Katicika, te nem vagy innen kitiltva? vagy megint próbálgatod, h meddig mehetesz el?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 03. 19. szerda 20:50
Akkor a nyereg alatt/fölött puhított hús a kedvenced? smile wink vigyor2

#19370   2008. 03. 19. szerda 22:27
Jaaaa, most jöttem rá, h nem is válaszoltam Sárlott kádas kérdésére...

Speciel nekem nagy álmom, hogy egyszer legyen akkora házam, és annyi pénzem, hogy egy kisebbfajta jakuzzi is beférjen... hehe

Sosem voltam olyan kádbaülős típus, inkább zuhanyzom. Így nekem inkább fontos egy ügyes és korrekt zuhanykabin (olyanból is létezik már több fúvókás, meg extrás), mint a kád. De ha választani kellene, mégis a sarokkád mellett szavaznék. Jobban tetszik, modernebb.
#19369   2008. 03. 19. szerda 22:18
Sztem amit Molly berakott, az épp, h nem magyaros, hanem tüpisch amcsi reggeli. Szerintem.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 20:35
A magyaros izeket szeretem a legjobban finom

... 1467 1468 1469 1470 1471 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!