Én debrecemben voltam katona,de viszon életem első peepshojában meg nyiregyházán voltam,hát arról a vidékről az utóbbi a jobb emlék
surdapapa jól becsaptad gazosgyurit
evell a pusztavacsall
surdapapa jól becsaptad gazosgyurit

de legalább szép az álmom!
mit szép! gyönyörű! két tüneményes hölggyel! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:34

mit szép! gyönyörű! két tüneményes hölggyel! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

...hihi...volt már emberi mérettel rendelkezö Férfi a kádamban...
de...ez a szöke meg vörös szituácio...
nem Nekem szoktátok volt mindig énekelni,hogy álmodjak,mert királylány vagyok???
na...Homonyik után szabadon:Álmodj Surdikám...

nem Nekem szoktátok volt mindig énekelni,hogy álmodjak,mert királylány vagyok???

...hihi...volt már emberi mérettel rendelkezö Férfi a kádamban...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:37

ezt nekem is megmuztathatná nekem valamelyikőtök!
mondjuk Stendhal után szabadon: Vörös és Szőke
de elnyújtózkodni hmmm volt már emberi mérettel rendelkező pasi abban a kádban
nehezen tudom elképzelni, h nekem sikerülne egy elnyújtózkodnom a kádadban! ettől függetlenül én magam mégis ezt szereltetnék fel!
Sárl!
mindenesetre keress másik szakit ... mert aki ilyen mértékben belepofázik
Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ...

nehezen tudom elképzelni, h nekem sikerülne egy elnyújtózkodnom a kádadban! ettől függetlenül én magam mégis ezt szereltetnék fel!
Sárl!

Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ...
Te lökött hun van pusztavacs?
az ország középpontja!
szted ott van/wót határőr laktanya?????
ráadásul az asszonnyal 17 éves kora óta együtt vagyunk.
egy nyitott könyv vagyok előtte!
Igaz Ő is én előttem! csak azt nem értem miért ott nyílik ki mindig ahol a legtöbbet használom!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:22
az ország középpontja!
szted ott van/wót határőr laktanya?????
ráadásul az asszonnyal 17 éves kora óta együtt vagyunk.
egy nyitott könyv vagyok előtte!
Igaz Ő is én előttem! csak azt nem értem miért ott nyílik ki mindig ahol a legtöbbet használom!

Ne törödj wele..én is hör wótam...a nyugati féltekén...
Band úr:-haj...hóó wannak máá azok a szíp idők mikor szódásballonnnal öntőztem a csájokat...tudod awwal a nyagy áluminiummal...
...nyah meg aki nm költ fel idejében azt én keltettem...
De mán éwek óta nm locsolgatok...

Band úr:-haj...hóó wannak máá azok a szíp idők mikor szódásballonnnal öntőztem a csájokat...tudod awwal a nyagy áluminiummal...

Ne törödj wele..én is hör wótam...a nyugati féltekén...
...nyah meg aki nm költ fel idejében azt én keltettem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 10:11

ja?
az a baj, hogy pusztavacson wótam határőr!
de úgyis mondhatnám, h levelezőn jártam a katonaságot ...
Molly!
gusztusos amit béraktál! gyövök mielőtt a gyurka felzabálja az egészet!
Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ...

Molly!
Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ...
ja?
Molly!
Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:41

Molly!
Band Úr!
ha már sétáltok heverésszetek le... ha már heverésztek akkor ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem a tömegnyomorgatós kirándulóhelyeket keressük....soha...
Idénre még nm tanáltuk ki a babuci miatt...meg ugyi lehet,hogy pocsék idő is lesz...
Énekelni nm tuok...nm is szoktam...mondtam már,hogy együtt wótunk bakák???

Idénre még nm tanáltuk ki a babuci miatt...meg ugyi lehet,hogy pocsék idő is lesz...

Utálomén is a tömegnyomosos kiránduló helyeket,inkább egy kiadós erdei séta
gazosgyuri:a néphagyomány tisztelés szép dolog.Nekem is van egy fiu de csak családon belül locsolkodik én meg már sok éve nem járok,lassan már szerintem falu helyen is kihal a szokás bár én városi vagyok (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:12

gazosgyuri:a néphagyomány tisztelés szép dolog.Nekem is van egy fiu de csak családon belül locsolkodik én meg már sok éve nem járok,lassan már szerintem falu helyen is kihal a szokás bár én városi vagyok (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

jah aztán a sok pöcs elmegy Lilafüredre vagy Szilvásváradra /biztosan a nyugati végeken is van sok ilyen felkapott hely/ ... ahol az egy négyzetméterre jutó embör több mint bármellik nagyvárosban! de annyian vannak ám, hogy sem közlekedni sem megmozdulni nem lehet! kitehetnék a megtelt táblát! és ilyen helyre vágynak emberek ... ááááááááá
pedig alapból igazad van ...
tudod az az undorító, hogy a locsolkodó gyermekeknek pénzt adnak ... a gyermekek meg idővel arra hajtanak, h ki szed össze több lóvét!!!
tudod az az undorító, hogy a locsolkodó gyermekeknek pénzt adnak ... a gyermekek meg idővel arra hajtanak, h ki szed össze több lóvét!!!

Húúúú mán elöre látom mit össsze fogok zabázni...
Nyah...meg attól a sok tojástól igazi gazos leszek...buáááá

Nyah...meg attól a sok tojástól igazi gazos leszek...buáááá

Nem a tömegnyomorgatós kirándulóhelyeket keressük....soha...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:29

ha találkozunk énekelni ne énekelj, h honnét ösmerjük egymást!
húsvétkor kirándulni az OK! bár maradjunk annyiban míg kisgyermek van ... a locsolkodás, kisfiúknak verstanulás kislányoknak tojásfestés, a készülődés ... szóval sztem a hagyományokat nem kéne elfeledni!
a kirándulással csak az a bajom az amit előbb írtam!!!
húsvétkor kirándulni az OK! bár maradjunk annyiban míg kisgyermek van ... a locsolkodás, kisfiúknak verstanulás kislányoknak tojásfestés, a készülődés ... szóval sztem a hagyományokat nem kéne elfeledni!
ha találkozunk énekelni ne énekelj, h honnét ösmerjük egymást!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 09:14
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggölt!
Mán szawadon is fogtalak...és én nm felejt...
Ma délelött pesztra waok...eddig csendben aluszkálunk...
Jah,az asszimetrikus kádat egy 190cm -es emberke is fogja használni...asszonta,hogy majd kirakja a lábait és úgy fetreng majd benne...??!!
Mi is leszoktunk lépni kirándulni húswétkor...

Jah,az asszimetrikus kádat egy 190cm -es emberke is fogja használni...asszonta,hogy majd kirakja a lábait és úgy fetreng majd benne...??!!

Jó reggölt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:37

Sárl!
Gyurci!

Sárl!

Gyurci!
jah aztán a sok pöcs elmegy Lilafüredre vagy Szilvásváradra /biztosan a nyugati végeken is van sok ilyen felkapott hely/ ... ahol az egy négyzetméterre jutó embör több mint bármellik nagyvárosban! de annyian vannak ám, hogy sem közlekedni sem megmozdulni nem lehet! kitehetnék a megtelt táblát! és ilyen helyre vágynak emberek ... ááááááááá
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 08:46

Én nem szeretem a húsvétott,és egyre többen vannak akik inkább kirándulnak
Én nem szeretem a húsvétott,és egyre többen vannak akik inkább kirándulnak
legjobb ha a lányoknak segítünk az ünnepi menű elkészítésében!
adják a sonkát mi meg adjuk a tojást és a majonézt hozzá!
adják a sonkát mi meg adjuk a tojást és a majonézt hozzá!

én is!
oviban magyaros tál wót a jelem füstölt kolbásszal szalonnával és hagymával!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
oviban magyaros tál wót a jelem füstölt kolbásszal szalonnával és hagymával!

Sárl!
Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 16:42

Sárl!

Gyurci!
egy ilyen beszerelést a 7végi telkemen vállalhatnál a nyáron ... mongyuk egy kis flekkenezésvel összekötve! kiválasztunk egy F1es hétvégét és utánna meg bezabálunk ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Én ugy...hogy hülyeség...
Elnyujtozni???.....mondd neki..jöjjön ide...enegedek egy kellemes fürdöt..és még azt is megmutatom Neki...hogy nem elnyujtozkodni...de még Sexelni is mekkorát lehet benne...Kényelmesen...

Elnyujtozni???.....mondd neki..jöjjön ide...enegedek egy kellemes fürdöt..és még azt is megmutatom Neki...hogy nem elnyujtozkodni...de még Sexelni is mekkorát lehet benne...Kényelmesen...

Jó reggelt, nappali!
(Baszaskodás nélkül? Doki, inkább ülj le a "fingtartódra", és reggelizz velünk! Jó étvágyat! )

(Baszaskodás nélkül? Doki, inkább ülj le a "fingtartódra", és reggelizz velünk! Jó étvágyat! )

Baszakodás nélkül, Katicika, te nem vagy innen kitiltva? vagy megint próbálgatod, h meddig mehetesz el?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 20:50
Törölt felhasználó (7767)

Akkor a nyereg alatt/fölött puhított hús a kedvenced?

Jaaaa, most jöttem rá, h nem is válaszoltam Sárlott kádas kérdésére...
Speciel nekem nagy álmom, hogy egyszer legyen akkora házam, és annyi pénzem, hogy egy kisebbfajta jakuzzi is beférjen...
Sosem voltam olyan kádbaülős típus, inkább zuhanyzom. Így nekem inkább fontos egy ügyes és korrekt zuhanykabin (olyanból is létezik már több fúvókás, meg extrás), mint a kád. De ha választani kellene, mégis a sarokkád mellett szavaznék. Jobban tetszik, modernebb.
Speciel nekem nagy álmom, hogy egyszer legyen akkora házam, és annyi pénzem, hogy egy kisebbfajta jakuzzi is beférjen...

Sosem voltam olyan kádbaülős típus, inkább zuhanyzom. Így nekem inkább fontos egy ügyes és korrekt zuhanykabin (olyanból is létezik már több fúvókás, meg extrás), mint a kád. De ha választani kellene, mégis a sarokkád mellett szavaznék. Jobban tetszik, modernebb.
Sztem amit Molly berakott, az épp, h nem magyaros, hanem tüpisch amcsi reggeli. Szerintem.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)