Még taknyos, de már jobban van. Köszi a kérdést
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Most telefonált a hülye férjem, hogy a haverjával bezárták a kocsikulcsot a kocsiba és be kellett törni a hátsó kisablakot, hogy bejussanak.
Boldog vagyok....
Ti zártátok már ki magatokat kocsiból, lakásból?
Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.
Hát ez sem semmi történet
Boldog vagyok....
Ti zártátok már ki magatokat kocsiból, lakásból?

Egy barátom mesélte, hogy a 2 éves lánya magára zárta egyszer a kocsit de szerencsére le tudta nyomni az ablakot, nem kellett betörni. A tökmag persze odabent röhögcsélt... nyilván ő volt az egyetlen örömködő ebben a sztoriban.
Egy másik ismerősöm meg elment lagziba néhány száz kilométerre és bezárták a kocsiba a kulcsot. A fiát hazaküldte vonattal a pótkulcsért, de ő meg elfelejtett lakáskulcsot vinni. A mázlijuk az volt, hogy a levélbedobó nyíláson keresztül a szomszéd kissrác pecabotjával lehalászták a kocsikulcsot az előszobaszekrényről.
Hát ez sem semmi történet

Surdi kis mennye remélem már jól van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 21:19

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Továbbfejlesztem: gyémántgyűrű lesz a kezemen? Akkor én sem írok.

Nagyon helyes,ha mindkettőtöknek meglesz amit akar akor elég lesz az én cerkámat használni

Továbbfejlesztem: gyémántgyűrű lesz a kezemen? Akkor én sem írok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 15. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

ilyen pöpec kis csöcsöm lesz? mert akkor nem írok

Surdi a nász jelölt
de kis menyemnek én is elfogadom,te gyuri lehet hogy még nászok leszünk

Reggell lusti,délelőtt kert,kutya, ebéd,délután meg ismétlik
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 15. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 20:20

Húúúú akkor nm írok...
...ez ittene lelőhet nyugodtan...
....még ha fáj a fejem akkor is....
Szép jó estét mindenkinek..reggel korán kelni nézni futam....hmmm

Húúúú akkor nm írok...
...ez ittene lelőhet nyugodtan...
....még ha fáj a fejem akkor is....

Drága molly,ez ebédnek is és vacsorának is kitünő lenne

jóóóóóóregg
1971 Március 15. (37 éve történt)
Először működött sikeresen csevegőszoba (chatroom) az interneten.
ki reggelizik velem?

1971 Március 15. (37 éve történt)
Először működött sikeresen csevegőszoba (chatroom) az interneten.
ki reggelizik velem?

Mindenkinek tartalmas, szexben bővelkedő hétvégét, mostanra meg szép álmokat kivánok: Katinka

Erről írtam volna, kedves Szilvi?
A régi nappali nosztalgiája csak....
Abból valóban senki nem tiltott ki senkit, de az hiányzik kissé...Az erőltetés - bárminémű is! -, valóban nem volt "annak" a nappalinak a sajátja. A jogutódnak meg...? Nem is tudom....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 22:51

A régi nappali nosztalgiája csak....
Abból valóban senki nem tiltott ki senkit, de az hiányzik kissé...Az erőltetés - bárminémű is! -, valóban nem volt "annak" a nappalinak a sajátja. A jogutódnak meg...? Nem is tudom....

sose tiltott ki senki senkit abból a "nappaliból"...de ha valaki már nem akar maradni, akkor minek erőltessük?
sose tiltott ki senki senkit abból a "nappaliból"...de ha valaki már nem akar maradni, akkor minek erőltessük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 14. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 22:48
Törölt felhasználó (7767)

Szia!
A régi talán "nappalisközelibb", otthonosabb és meghittebb volt, molyettes medvebőrével, megszámolhatatlanul sok és hirtelen ötlettől felbukkanó, sejtelmes különszobájával, no és, persze: a mindig szolgálatkész Jóskabá Főúraal a pult mögött...És Mr.Genyau pisiszagát is már rég kiszellőztették a faltörő kőmíjeslegények, de azért ez is lehet egy kedvelhető világ valakinek...
Bocsi,ez csak egy vélemény...Kellemes hétvégét kivánok minden kedves nappalilakónak: Katicika

A régi talán "nappalisközelibb", otthonosabb és meghittebb volt, molyettes medvebőrével, megszámolhatatlanul sok és hirtelen ötlettől felbukkanó, sejtelmes különszobájával, no és, persze: a mindig szolgálatkész Jóskabá Főúraal a pult mögött...És Mr.Genyau pisiszagát is már rég kiszellőztették a faltörő kőmíjeslegények, de azért ez is lehet egy kedvelhető világ valakinek...
Bocsi,ez csak egy vélemény...Kellemes hétvégét kivánok minden kedves nappalilakónak: Katicika

Szia!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:23

asszem nem
bemolyosodott vagy mifene...sőt a macskák is össze-vissza pisilték
nah...de komolyra fordítva a szót...azóta a nappaliban sok-sok átrendezés történt...mindenféle bútorcserék, meg személycserék...és ha charl végre rátalál a megfelelő kőműves brigádra, akkor még talán falbontás is lesz

bemolyosodott vagy mifene...sőt a macskák is össze-vissza pisilték

nah...de komolyra fordítva a szót...azóta a nappaliban sok-sok átrendezés történt...mindenféle bútorcserék, meg személycserék...és ha charl végre rátalál a megfelelő kőműves brigádra, akkor még talán falbontás is lesz

Jó estét!
Pedig mondtam neki, hogy öltözzön már át, mielőtt kilép az utcára, de úgy látom, a kis csacsi nem hallgatott rám. Nem csoda, hogy gyorsan le is fotózták, érdekes látvány volt.
Pedig mondtam neki, hogy öltözzön már át, mielőtt kilép az utcára, de úgy látom, a kis csacsi nem hallgatott rám. Nem csoda, hogy gyorsan le is fotózták, érdekes látvány volt.

Pedig veletek olyan mintha a lottó ötöst nyerné sárl,nem is értem
Igazad van nagyon válogatós
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 19:13

Igazad van nagyon válogatós

Tudod azzé mert Nőből wan...hehehe...ízééé...biztos wálogat...

Falrakás???...
...inkább fallosz rakástól...
Nah...sok ilyen mestert nm fog tanálni...

Nah...sok ilyen mestert nm fog tanálni...

Tudod azzé mert Nőből wan...hehehe...ízééé...biztos wálogat...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemis értem sárlt hogy nem talál szakembereket
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 17:22

Halihóóóóó!
Melyiket wetted a 11 literest w a 14 literest...?
Kben utána érdeklődtem...mindenki dícséri...noh...jóóó wálasztás wót...
Nah...mindenkinek jóóó pénteket...én majd szombaton jewek..
Melyiket wetted a 11 literest w a 14 literest...?
Kben utána érdeklődtem...mindenki dícséri...noh...jóóó wálasztás wót...

Nah...mindenkinek jóóó pénteket...én majd szombaton jewek..