Jó reggelt! Kávé lefőzve, hétfői hangulat nincs...
Tegnap lefagyott autók voltak reggel, legyetek óvatosak és húzzátok a sapit a fületekre
Szép napot!
Tegnap lefagyott autók voltak reggel, legyetek óvatosak és húzzátok a sapit a fületekre

Szép napot!

no akkor jó reggelt! Kv bekészítve induljon a Hétfő !!!
jó estét!! Vissza tértem délre... de most itt sem jobb az idő ! Sajnos reggel melo....Majd csinálok kv hajnalban !!
Kellemes jó reggelt,és vidám napot!
Ma igazán összebújós reggeli idő van
Kávé tálalva,reggeli az asztalon.
Katjával lehet dolgozatot íratnak,vagy beválasztották a helyi pompomlány csapatba
Ma igazán összebújós reggeli idő van

Kávé tálalva,reggeli az asztalon.
Katjával lehet dolgozatot íratnak,vagy beválasztották a helyi pompomlány csapatba

Sziasztok! Kávét csak egyet ittam,de a sütiket mind én faltam fe,bocsi! Ugye,Öcsy,a kurva gépszíj milyen genyó néha? Kitartás,társad vagyok a bajban!!
Jó reggelt! Kávé, süti már az asztalon!
Nekem csak a pofám nagy, szexet itt a főoldalon megnéztem nehogy elfelejtsem mi is az... kicsit elkapott a gépszíj, most meló folyamatosan
Szeretem amit csinálok, de néha borul az egyensúly.... Illetve még ezt se mondanám. Mindennek meg van az ideje! Most meló, hogy később is azt csináljak amit szeretnék
Katja új beöltözött-vetkőzős műsora bejött a sulinak és ott fogták?
Géza minden ok? Már nem is integetsz?
Szép napot
Nekem csak a pofám nagy, szexet itt a főoldalon megnéztem nehogy elfelejtsem mi is az... kicsit elkapott a gépszíj, most meló folyamatosan

Katja új beöltözött-vetkőzős műsora bejött a sulinak és ott fogták?
Géza minden ok? Már nem is integetsz?
Szép napot

Beköszön
Kicsit nagyon pörgős hetet letudva,de legalább pikk-pakk hétvége ismét
Mindenkivel minden oké?

Kicsit nagyon pörgős hetet letudva,de legalább pikk-pakk hétvége ismét

Mindenkivel minden oké?
Pénteki melós off! Elő az ágyasokat, ideje magunk kedvére elfáradni!

Pécsen csak 4 volt a fokokból reggel...
Kávé dupla pohárral
vagy egy kis rumocska kell bele.
Kávé dupla pohárral

Reggelt!!! Gyerekekitt az ország másik végén elég hüvös a reggel. 6 fok van Orosházán.....Bélés kell a kvhoz...

Lehte már a betűk is keverednek
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 10. 12. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 09:59

sziasztok ! ugylátom az előzö hozzászolásomnál félre nyomtam...... lehte jól esne már..... Szép napot Nektek!!
Csak volt
Na jó, hagytam másnak is!
Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 10. 13. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó, hagytam másnak is!
Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 10. 13. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Reggelt!
Kávé a szokott helyen.
Kávé a szokott helyen.

sziasztok ! ugylátom az előzö hozzászolásomnál félre nyomtam...... lehte jól esne már..... Szép napot Nektek!!