Remek reggelt!
Van az a hétfő ami nem is rossz....
Mindenkivel oké minden?
Van az a hétfő ami nem is rossz....
Mindenkivel oké minden?
Boldog reggelt!
Reggelt!!! -5 ... asszem vissza fekszem...
Jó reggelt! Kávét kiittam! A kávégép regenerálja magát, délig aludjatok
Annyira jól sikerült a péntek, még ma is tart
De utána lazulunk!
Szép napot, és hétvégét
Annyira jól sikerült a péntek, még ma is tart
De utána lazulunk!Szép napot, és hétvégét
Boldog pénteket!
A kedvem is jobb,a rontás is lement rólam,minnyá "hosszú" hétvége is
A kedvem is jobb,a rontás is lement rólam,minnyá "hosszú" hétvége is
Jó reggelt!!Végre péntek... Este bármi kialakulhat még lehet hogy jön a forróság is..... (reménykedem )
kv bekészítve a friss bár a tea isjól esne igy hajnalban -5 fokban....
kv bekészítve a friss bár a tea isjól esne igy hajnalban -5 fokban....
Jó reggelt! Sikerült jó sűrű hetet szerveznem, próbálom kávéval higítani
Valakitől azt hallottam, "seráfütty, majd elmúlik...
Szóval ma még hajtás-pajtás, aztán pár nap lazulás! Kávét megittam, de készítettem frissen a péntekistáknak, hogy tudjanak koccintani.
Szép mapot
Valakitől azt hallottam, "seráfütty, majd elmúlik...Szóval ma még hajtás-pajtás, aztán pár nap lazulás! Kávét megittam, de készítettem frissen a péntekistáknak, hogy tudjanak koccintani.
Szép mapot
Remek napot!
Én meg vagyok!
Én meg vagyok!
Jó reggelt !Mindenkit elvesztettünk?? kitartást a hétre már csak 2 nap...
JÓ reggelt !! kv Újra töltve... kicsit fahéjjal megbolondítva...... Csoki estére bekészítve....
Jó reggelt! Maradunk a kávénál, csoki elfogyott, pisztácia nem is volt
Regget
l!! Boldog Zoltánokat hölgyek !! kv lefőzve...
l!! Boldog Zoltánokat hölgyek !! kv lefőzve...
Kellemes napot!
Egész télen megúsztam a náthát,erre mikor "tavasz van már",csak sikerült megnyerni...
Kedves hölgyek,ez a ti napotok,én virággal kedveskednék,mert a csokit megettük
Boldog Nőnapot!
Egész télen megúsztam a náthát,erre mikor "tavasz van már",csak sikerült megnyerni...
Kedves hölgyek,ez a ti napotok,én virággal kedveskednék,mert a csokit megettük
Boldog Nőnapot!
Jó reggelt! Ránk virradt a Nőnap! ♡♡♡♡ Szívemmel, lelkemmel és őszinte tiszteletemmel leborulok a legcsodálatosabb teremtések lábai elé! Boldog Nőnapot! Élvezzétek fürödjetek a mai napon kapott megérdemelt figyelem áradatban!
Srácok nektek kávé ami segít a tenyéren hordozni
Szép napot!
Srácok nektek kávé ami segít a tenyéren hordozni
Szép napot!
Szia, csak integetni néztèl be, vagy a csoki miatt? Nem szegyen az, más is bevallotta
(Ez egy válasz BazsimenX üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BazsimenX üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sebaj, holnap kapsz virágot is
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 12:08
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Qva hétfő lassan letudva...
Én se Zoli se Nő nem vagyok... de csokiból ettem... Csoki a gyengém.... friss kv bekészítve!!
Én se Zoli se Nő nem vagyok... de csokiból ettem... Csoki a gyengém.... friss kv bekészítve!!
Qva hétfő lassan letudva...

GG-ufsz

andrei.and49
Dex