Köszike..lassan már átadhatom mert kezd felkelni w nyüglődni...
...ez a reggeli utáni alwás egy kínszenwedés neki...ki érti mééé?!

Hahaha...gyagyásnőci...
...attól mert wmit szeretek nm lehet a jelem?...hmmm...nm én hordanám...
Mik nm jutnak a zeszedbe??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 08. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 08:39

Mik nm jutnak a zeszedbe??!!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Te Gyurka, hogy állna rajtad egy harisnyatartó?

Jó reggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 08. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 06:20

Ówis jel...
Normális:- kalapács
Erotikus:- harisnyatartó w korbács

jóreggggg
tessék menni szvingerelni
most majd kiderül, hogy alamuszi nyuszi ugrik-e vagy harap
én csak simán ugatok

tessék menni szvingerelni

most majd kiderül, hogy alamuszi nyuszi ugrik-e vagy harap

Ówis jel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 21:14

VIP
Admin

A lyánykám ősszel oviba megy. Gondolkodtam, hogy vajon milyen ovis jelet fogunk kapni, választani neki.
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!

Jó reggelt!
Boldog nőnapot jányokkk...

Boldog nőnapot jányokkk...

boldog nönapt.
Jó estét mindenkinek!
Rég jártam erre, hoztam egy kis ajándékot a holnapi nőnap elé:
velorex waszlavik
csakhogy jól aludjatok el..
Rég jártam erre, hoztam egy kis ajándékot a holnapi nőnap elé:
velorex waszlavik
csakhogy jól aludjatok el..
ööö..izééé...tudod, hogy hogy...hogy...ööö...jah...a telefonomban a háttér a te cerkád...tudod, naaa *csókos szmájli*
(gyurkának: ne parázz bébi, tudoooood...admini kötelességek)
lotyónak:
- egy normált: szilva
- egy erotikusat: kigyóuborka
egyébként a legbénább ovis jel a babakocsi meg a szemüveg...szerintem
olyat válasszatok, ha lehet, amit később ő is le tud rajzolni, hogy a saját rajzait megjelölhesse vele...és persze olyat, amit te is le tudsz rajzolni, vagy ami még jobb, bele tudod hímezni az összes ruhájába
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 18:07
(gyurkának: ne parázz bébi, tudoooood...admini kötelességek)
lotyónak:
- egy normált: szilva
- egy erotikusat: kigyóuborka

egyébként a legbénább ovis jel a babakocsi meg a szemüveg...szerintem
olyat válasszatok, ha lehet, amit később ő is le tud rajzolni, hogy a saját rajzait megjelölhesse vele...és persze olyat, amit te is le tudsz rajzolni, vagy ami még jobb, bele tudod hímezni az összes ruhájába

MICSODA??? TAM segge a képernyővédőd? Eddig azt mondtad, hogy az én cerkám az!!!
Megcsaltál, te cemende???

A lyánykám ősszel oviba megy. Gondolkodtam, hogy vajon milyen ovis jelet fogunk kapni, választani neki.
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!

Jó estét!
Megtetszett ma ez a kép. Sok szeretettel mindenkinek. Csak úgy...
Megtetszett ma ez a kép. Sok szeretettel mindenkinek. Csak úgy...

Nah...most teljesen kikészültem...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 07. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 18:07

MICSODA??? TAM segge a képernyővédőd? Eddig azt mondtad, hogy az én cerkám az!!!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 07. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 14:18

ezt nem értem...milyen tornagatya? a meztelen feneked a képernyővédőm...de tornagatyáról nem tudok

...ehh...az nem a fenekem amit küldtem, hanem az arcom volt...
...talán emiatt seggfejeznek le?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 07. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 14:18

...talán emiatt seggfejeznek le?

ezt nem értem...milyen tornagatya? a meztelen feneked a képernyővédőm...de tornagatyáról nem tudok

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 07. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

...azért ki ne Tapétázd a falat a Tornagatyámmal....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 06:13

jóregg
mellékesen jegyzem meg, hogy már kaptam is egy képet egy oltárian fantasztikusan gyönyörű férfi fenékről
nem akarT-A-M
leírni a nevét, mert jön gyurka a nagy féltékenységi jelenetével...holott a 19462-ből világosan kitűnik, hogy több vasat tart ő is a tűzbe
doki: amit leírtál!..ohh..komolyan mondom...az első sorát még magamra veszem, annyira tökéletesen fogalmaztad

doki: amit leírtál!..ohh..komolyan mondom...az első sorát még magamra veszem, annyira tökéletesen fogalmaztad

jo reggelt....szép napot mindenkinek..
Doki...Nálam sem volt meghatározo a cici...az álltalában ugy is a levetközés után derül ki..hogy milyen valojában..
az arcukat néztem csak...kár,hogy kettö kivételével(de nekem ök sem a favorit)..mind egy kaptafára készült fejek....

Doki...Nálam sem volt meghatározo a cici...az álltalában ugy is a levetközés után derül ki..hogy milyen valojában..

az arcukat néztem csak...kár,hogy kettö kivételével(de nekem ök sem a favorit)..mind egy kaptafára készült fejek....

Jó reggelt!
Írtam véleményt. A cici nálam nem befolyásolt, mindegyiknek rendben van, inkább az arcot "bíráltam".
Kellemes pénteket! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 20:27
Írtam véleményt. A cici nálam nem befolyásolt, mindegyiknek rendben van, inkább az arcot "bíráltam".
Kellemes pénteket! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Nappalisok!
Sok szeretettel várok mindenkit a szobámba egy kis "mustrára".
Betettem egy pár képet lányokról. Szeretném, ha véleményeznétek őszintén őket, kinek melyik lány tetszik.
2 hsz is van, az egyiken csak arcképek vannak, a másik hsz-ben ugyanazon lányok, de már cicivel.
Javít vagy ront az összképen a cici látványa? Szépít vagy csúnyít 1-1 lányon a melle?
Véleményeket kérek szépen!
Betettem egy pár képet lányokról. Szeretném, ha véleményeznétek őszintén őket, kinek melyik lány tetszik.
2 hsz is van, az egyiken csak arcképek vannak, a másik hsz-ben ugyanazon lányok, de már cicivel.
Javít vagy ront az összképen a cici látványa? Szépít vagy csúnyít 1-1 lányon a melle?
Kedves Nappalisok!
Neked is szép napot!
Olyan naposan "nyárias" az idő, hogy akár strandra is mehetnénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 09:17
Olyan naposan "nyárias" az idő, hogy akár strandra is mehetnénk...

VIP
Admin

Jó reggelt!
Elállt a szél és végre süt a nap, megyünk kicsit játszóterezni.
Szép napot mindenkinek!
Elállt a szél és végre süt a nap, megyünk kicsit játszóterezni.
Szép napot mindenkinek!